Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


For dyreungernes fremtid

Se mere her
Afspil filmen

Det her gør vi for dyreungernes fremtid

Hos Libero ønsker vi, at der stadig findes vilde dyr, når vores børn vokser op. Med vores nye Babies for Babies Edition kan du være med og støtte en af verdens største og ældste dyrevelfærdsorganisationer, Wildlife Conservation Society. Lær mere om dyreungernes vilde liv og hjælp med at sikre deres fremtid.

Chimpanseunger har brug for beskyttelse

Chimpanseunger, som mister deres forældre, har brug for hurtig beskyttelse. WCS hjælper med at beskytte udsatte chimpanseunger, samtidig med, at de underviser børn og voksne om krybskytter og andre trusler.

Afspil filmen
Afspil filmen

Løveunger savner tryghed

Når løvens naturlige levesteder trues, har de ikke andet valg end at søge til områder, hvor mennesker bor. WCS hjælper med at skabe beskyttede områder i Afrika for at give løveungerne et sikkert sted at vokse op.

Skildpadder har brug for fred og ro

Sårbare skildpaddeunger har brug for fred og ro på vej fra deres redehul til livet i havet. WCS beskytter truede skildpaddearter og hjælper det lokale samfund med at genvinde populationen.

Afspil filmen

Vilde dyr og pandemier

Ebola, sars og nu covid-19 er vira, der overføres fra dyr til mennesker. WCS arbejder for at stoppe handel med vilde dyr og udnyttelse af naturområder - to grunde til, at disse vira spreder sig.

Img

Sådan kan du bidrage!

Vær med og bidrag ved at forvandle dine point til en gave. For 8 koder kan du give 50 kr. til dyrevelfærdsorganisationen WCS.

Img

Prøv vores AR-filtre til Instagram

Få en chimpanse, løve eller skildpadde i din stue. For hver deling af vores filtre donérer Libero 1 kr. til WCS.

Img

Tigerdragten og badelagner er produceret af omhyggeligt udvalgte materialer i blød bomuld og plys, som tager højde for børns sensitive hud.

Codes image
Suit image

Tigerdragt

Barn 1-3 år

Codes image
Suit image

Badelagen Skildpadde

Barn 1-4 år

Codes image
Suit image

Badelagen Leopard

Barn 1-4 år

Codes image
Suit image

Twistshake

Squeeze bags

image-1
Bliv medlem

Bliv medlem af Libero Klubben ved at registrere dig her

Img
Bliv medlem
image-2
Saml koder

Saml koderne, som findes på vores Babies for Babies Edition-pakker og Libero Touch pakker

Img
image-3
Registrer koder

Registrer koderne på din konto i Libero Klubben

Img
Til Pointshoppen
image-4
Vælg din favorit

Når du har registreret det rette antal koder, kan du bestille dragten eller vælge et badelagen.

Img

Pas sammen med Libero godt på vores dyr og natur. Men vores superbløde bleer, passer du godt på din egen lille tiger. Det nye mønster er naturligvis designet med inspiration fra dyreungerne.

Alle Libero Babies for Babies Edition (Libero Comfort str. 3-7 og Libero Up&GO str. 4-8) samt alle Libero Touch pakker indgår i kampagnen.
Hver pakke indeholder 1 kampagnekode
Libero Babies for Babies Edition kører til og med 31. august 2020 eller så længe lager haves.
Bleerne har et andet mønster og pakken kan du genkende på Babies for Babies Edition på forsiden samt et Babies for Babies Edition kampagnelogo på pakken
Vi har ikke foretaget nogen ændring af bleerne i Libero Babies for Babies Edition, det eneste som er anderledes, er mønstret samt designet på pakken.
Libero Babies for Babies Edition bleer kan købes i alle dagligvarebutikker, hvor du normalt køber dine Libero bleer.
Ja, i Libero Klubbens app kan du både registrere kampagne- og almindelige koder.
Tilbuddet gælder til og med 31. august 2020 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder for Libero Babies for Babies Edition og Libero Touch.
Det er altid svært på forhånd at vide, hvor stor efterspørgslen på kampagnen vil være, men vi har selvfølgelig taget hensyn til dette og håber, at alle bliver glade. Du kan benytte tilbuddet til og med 31. august 2020 eller så længe lager haves.
På indersiden på alle Liberos blepakker (Ikke på premature, Libero Swimpants og SleepTight), finder du koden. Koden indeholder ti tegn - både tal og bogstaver. Bemærk - det kan være vanskeligt at se forskel på tal og bogstaver, f.eks 0 (nul) og O (stort o) og 1 (et) og I (stort). Prøv venligst begge varianter, hvis du får en fejlmeddelelse. Ellers skriv til forbrugerservice@essity.com
Koderne er personlige og kan kun indløses af medlemmer i Libero Klubben, som til privat brug har købt Libero bleer med Liberos unikke koder. Vi forbeholder os retten til at kræve kvittering for købet. Ved eventuel konflikt skal Essitys beslutning gælde.
Ja, du skal være medlem for at kunne indløse koderne og bestille produkterne i Pointshoppen. Hvis du ikke er medlem, kan du meget enkelt blive det på www.libero.dk/liberoklubben. Det er gratis at være medlem.
Denne kampagne er unik og i en begrænset periode, kampagneprodukter er uden for de sædvanlige produkter i Pointshoppen og derfor er det kun koder fra blepakker, som indgår i Babies for Babies Edition og Libero Touch, som kan bruges. Du kan altid bruge dine andre koder til de andre produkter, vi har i Pointshoppen. Hvis du ikke ønsker at samle nogen af kampagneprodukterne, kan du selv konvertere kampagnekoder til Libero point.
Der er ingen begrænsninger på antal af Libero Babies for Babies Edition produkter du kan bestille.
Du kan løbende indtaste dine koder. Vi gemmer koderne i hele kampagneperioden, indtil du er klar til at bestille dit Libero Babies for Babies Edition produkt. Produktet er ikke reserveret, før du har gennemført din bestilling.
Hvis gaven er beskadiget, når du modtager den, eller du ikke er tilfreds med din bestilling, skal du blot kontakte os ved at skrive en mail til forbrugerservice@essity.com. Beskadigede gaver kan kun ombyttes til tilsvarende ubeskadigede gaver og kan ikke veksles til penge. Har vi ikke flere, sættes kampangekoderne retur på kontoen.
Når kampagnen slutter den 31. august 2020 vil dine indtastede koder automatisk blive konverteret til point i begyndelsen af september 2020. Så kan disse bruges til de andre ting i pointshoppen. Ønsker du at bruge kampagnekoderne inden kampagnen slutter, kan du selv konvertere kampagnekoderne til almindelige point.
Log ind på Liberos hjemmeside og vælg ”Min profil”. Klik på ”Opdatere dine informationer”. Indtast din nye adresse, og klik på ”Opdater mine oplysninger”.
Nu kan du også registrere dine koder ved at scanne QR-koden, der findes på indersiden af blepakken ved hjælp af appen Libero Klubben. Denne funktion er kun tilgængelig i appen, og den aktiveres i appen, når pakkerne begynder at komme ud i butikkerne.
faq-item-answer-20
faq-item-answer-21
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...