Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her


Henter Football-feber

Saml point og få fodbold-gear

Scroll ned

Vi har alt til små fodboldfans

Kunne du tænke dig din egen lille roligan-fan i hjemmet? Så er vores fodboldkollektion lige sagen. Og det er ikke kun bleerne, som nu fås i de rød/hvide farver. Vi har også andet fodbold-gear til alle de små fans.

Saml koder, som du finder på alle Libero Touch-pakker og på vores Libero Danmark Football Edition pakker på UP&GO og Comfort. Registrer derefter koderne i vores pointshop. Når du har samlet nok koder, kan du gøre bleerne komplette med en Danmarks-trøje og kasket, en trøje, en badekappe eller en rygsæk.

Bliv medlem i Libero Klubben og registrer koden. Er du allerede medlem? Perfekt! Så kan du allerede nu registrere dine koder hurtigt og enkelt.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Sommerens sejeste bleer

UP&GO

UP&GO

Comfort

Comfort

Cool
spillersæt

6 koder

SEJ RYGSÆK

6 koder

SØD DANMARKS-TRØJE OG SHORTS

6 koder

Cool Danmarks-badekappe

6 koder

Saml til fodbold-gear til din lille roligan

Registrer de koder, du finder i vores Libero Danmark Football Edition pakker på UP&GO og Comfort samt koder fra Libero Touch, i pointshoppen og bestilt årets sportslige outfits. Log ind på din klubkonto eller bliv medlem af Libero Klubben, så du kan registrere dine koder.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvilke bleer og størrelser indgår i kampagnen?

Alle Libero Danmark Football Edition UP&GO (str. 5-7) og Comfort pakker (str. 4-6) samt alle Libero Touch pakker indgår i kampagnen.

Hvor mange kampagnekoder indeholder de forskellige pakker?

Hver pakke indeholder 1 kode

Hvor lang tid gælder kampagnen?

Libero Danmark Football Edition kører fra 2. maj 2018 til 31. august 2018 eller så længe lager haves.

Er der nogen forskel på bleerne fra en ”almindelig” pakke og en pakke med Libero Danmark Football Edition?

Bleerne har et andet mønster og pakken kan du genkende på Libero Danmark Football Edition på forsiden.

Hvilke størrelser findes Libero Danmark Football Edition pakkerne i?

I denne kampagne det Libero Danmark Football Edition pakkerne i Comfort størrelse 4-6 og UP&GO størrelse 5-7. Tilbuddet gælder på Libero Danmark Football Edition samt alle størrelser i Libero Touch serien. Hvis du har koder fra andre Libero pakker, bliver disse til point og ikke kampagnekoder når du registrerer dem i Liberos pointshop.

Hvad har I ændret ved bleerne – de føles anderledes?

Vi har ikke foretaget nogen ændring af bleerne i Libero Danmark Football Edition, det eneste som er anderledes, er mønstret samt designet på pakken.

Hvor kan jeg købe Libero Danmark Football Edition bleerne?

Libero Danmark Football Edition bleer kan købes i købes i alle store dagligvarehuse, hvor du normalt køber dine Libero bleer.

Hvor længe gælder tilbuddet Køb og få Football tøj?

Du kan bestille fodbold-gear til og med den 31. august 2018 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder Libero Danmark Football Edition og Libero Touch

Vil der være tilstrækkeligt med Football tøj til alle som samler koder?

Det er altid svært på forhånd at vide, hvor stor efterspørgslen på kampagnen vil være, men vi har selvfølgelig taget hensyn til dette og håber, at alle bliver glade. Du kan benytte tilbuddet til og med 31. august 2018 eller så længe lager haves.

Kan jeg bruge koder fra andre Libero pakker?

Nej. Du kan bruge koderne fra emballagen på Libero Danmark Football Edition og Libero Touch pakkerne.

Hvor finder jeg koden?

På indersiden på alle Liberos blepakker (Ikke på premature, Libero Swimpants og SleepTight), finder du koden. Koden indeholder ti tegn - både tal og bogstaver. Bemærk - det kan være vanskeligt at se forskel på tal og bogstaver, f.eks 0 (nul) og O (stort o) og 1 (et) og I (stort). Prøv venligst begge varianter, hvis du får en fejlmeddelelse. Ellers skriv til forbrugerservice@essity.com

Kan koderne overdrages til en anden?

Koderne kan ikke overdrages og kan kun indløses af medlemmer i Libero Klubben, som til privat brug har købt Libero bleer med Liberos unikke koder. Vi forbeholder os retten til at kræve kvittering for købet. Ved eventuel konflikt skal SCAs beslutning gælde.

Skal man være medlem i Libero klubben for at kunne bestille Libero Danmark Football Edition gaver?

Ja, du skal være medlem for at kunne indløse koderne og bestille gaverne. Hvis du ikke er medlem, kan du meget enkelt blive det på www.libero.dk/liberoklubben. Det er gratis at være medlem.

Hvorfor kan man ikke bruge koderne, som man har samlet gennem en periode?

Denne kampagne er unik og kun gyldig i en kort periode. Dine andre koder kan du bruge til andre gaver i pointshoppen.

Hvor mange Football gaver kan jeg bestille?

Der er ingen begrænsninger på antal af Libero Danmark Football Editiongaver du kan bestille.

Skal jeg registrere alle mine koder på én gang og så bestille? Kan jeg tilføje mine koder uden at vælge gave med det samme?

Du kan løbende indtaste dine koder. Vi gemmer koderne i hele kampagneperioden, indtil du er klar til at bestille din Libero Danmark Football Edition gave. Gaven er ikke reserveret, før du har gennemført din bestilling.

Kan jeg returnere gaven?

Hvis gaven er beskadiget, når du modtager den, eller du ikke er tilfreds med din bestilling, skal du blot kontakte os ved at skrive en mail til forbrugerservice@essity.com. Beskadigede gaver kan kun ombyttes til tilsvarende ubeskadigede gaver og kan ikke veksles til penge.

Hvad sker der med indtastede koder fra kampagnen, som jeg ikke fik brugt inden uge 35 2017?

Når kampagnen slutter den 31. august 2018 vil dine indtastede koder automatisk blive konverteret til point i begyndelsen af september 2018. Så kan disse bruges til de andre gaver i pointshoppen. Ønsker du at bruge kampagnekoderne inden kampagnen slutter, kan du selv konvertere kampagnekoderne til almindelige point.

Jeg har flyttet, hvordan kan jeg ændre min adresse?

Log ind på Liberos hjemmeside og vælg ”Min profil”. Klik på ”Opdatere dine informationer”. Indtast din nye adresse, og klik på ”Opdater mine oplysninger”.
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...