Vi håber vores oprindelse kan mærkes.

Born in Sweden

Libero bleen er født i Norden, og det håber vi I kan mærke. Ikke kun ved at produktet, som beskytter dit barn, er udviklet, designet og testet i Norden. Vores Nordiske oprindelse påvirker nemlig også, hvordan vi tænker om andre ting. Ting, som påvirker dig, dit barn og den verden, som vi efterlader til kommende generationer.

Velkommen

Velkommen til Villads, Isabella og alle andre nye babyer. Vi vil gøre vores bedste for, at I vil trives.

Læs vores velkomstdigt
Vi prøver at være nære

Vi prøver at være nære

Fra tegnebordet hos vores designere, gennem fabrikken, via hylden i butikken – hele vejen hjem til dit puslebord. Nøje udarbejdelse af vores bleer gør, at de holder dit barn tørt og trygt. Skulle du have spørgsmål eller tanker om vores produkter, så er du velkommen til at kontakte vores lokale team. Skriv blot en mail.

Kontakt os
Velkommen til et eventyr, som er værd at mindes

Vi sætter os i dit sted

Vi ved, hvor nervøs man er, når man venter på svaret fra graviditetstesten. Hvor udmattende og vidunderlig en graviditet kan være. Den uvirkelige følelse af, at holde et nyt liv i hænderne, og alle de udfordringer, som venter på vejen - fantastiske som svære. Vi forsøger at give dig alt det, som vi selv ville have brug for, hvis vi var i samme situation.

Vi bekymrer os

Der er også en dag i morgen. I flere år har vi arbejdet på at gøre det lidt bedre end i går. Som producent af et engangsprodukt, har vi et ansvar for at reducere dens påvirkning på vores miljø, hele vejen fra produktion til skraldespand.

Reducerede CO2-udslip fra vores transport

Reducerede CO2-udslip fra vores transport

I løbet af de sidste 20 år har vi formået, at reducere vores CO2-udslip med 49%. Dette skyldes for eksempel, at vi har gjort bleerne 37% lettere, så hver pakke vejer 52% mindre. Det gør helt enkelt, at der er mindre at transportere, hvilket formindsker udslippet.

Svanemærket og FSC-certificeret

Svanemærket og FSC-certificeret

Svanemærkningen garanterer, at vores produkter overholder strenge miljø- og klimakriterier gennem hele livscyklussen. FSC-certificering sikrer, at skoven håndteres på en bæredygtig måde. Alt sammen for at reducere bleernes påvirkningen på vores fælles verden.

Velkommen til friheden til at vælge den vej, som bliver din

Vi lytter

Din mening tæller. Og andres også. Derfor lader vi familier teste vores bleer, i deres virkelighed. Resultaterne af testene hjælper os med at udvikle, forhåbentlig til det bedre. Test gerne selv.

Virkeligheden

Virkeligheden

I 2016 gennemførte vi i hele Norden, en stor undersøgelse af vores Libero Touch bleer, hvor 63.078 familier deltog. Deres feedback blev sendt til Torgny, en af vores laboratoriechefer i Göteborg, så han kan fortsætte med at udvikle bleerne, så de fungerer i hverdagen.

Sådan foregik testen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...