Libero tester virkeligheden – hvordan gik det til?

Forældre i hele Norden fik mulighed for at teste Libero Touch i deres hverdag og virkelighed. Familier kunne hente en gratis prøvepakke i butik og konkurrere om 3 måneders forbrug af Libero Touch.

Libero Touch – vores bedste ble

Vores Svanemærket Libero Touch er vores blødeste ble nogensinde. Fremstillet i et skånsomt materiale, som lader huden ånde, holder overfalden tør og er bomuldsblød mod dit barns sarte hud.

Hvordan foregik testen?

Libero Touch – vores allerbedste ble, testes både i laboratorium og i forbrugertests. Men for at blive endnu bedre, gennemførte vi i september og oktober 2016 vores største undersøgelse nogensinde – i hele Norden, inviterede vi forældre til at teste Libero Touch i deres virkelighed.

Læs mere om, hvordan testen blev til og se alle svar her

Tak til alle 63 078 engagerede forældre

Tak til alle familier, som i hele Norden har været med og testet Libero Touch i deres virkelighed. Over 60.000 uvurderlige svar kom fra Danmark, Finland, Sverige og Norge!

Torgny Falk
Torgny Falk i Liberos testlaboratorium i Gøteborg.

Vi har sendt hvert eneste svar videre til vores produktudviklere i Gøteborg, så vi kan fortsætte med at udvikle bleer tilpasset familiernes virkelighed. Du kan læse alle svarene øverst på hjemmesiden og se hvad andre forældre synes.

Libero tester virkeligheden
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...