Ikke alle kvinder har valgt at være enlige.

Det er så trist når omgivelserne fordømmer enlige mødre.Mon de nogen sinde tænker på,om det er kvindens eget valg? Det sker jo desværre i denne verden,at den kommende far får kolde fødder under graviviteten og så står man uvillig med den nye titel som enlig mor.Men at fordømme og undres over de nemme valg en far trods alt har, ja så snakker vi om den enlige mor og bekymringerne omkring hendes evne til tid og omsorg for den lille nye.Men er der noget en forladt og kommende gravid kvinde kan,så er det at finde evnen og kærligheden til at sætte sit nye lille barn i verdenen og stå ved de valg som hun traf ved at blive gravid....Så et godt råd til alle dem der fordømmer de kommende dejlige enlige mødre,hvem er egentlig mest ansvarsbevidste og bærer den største kærlighed til det kommende barn? Med de varmeste tanker fra en enlig mor til snart 4 børn.

06-04-2013
TinaE74
TinaE74

Tak for dit svar.... Lige præcis det jeg mener med dette indlæg... Men tvivler,har intet hørt eller forklaring fået i de sidste 27 uger.Men glæder mig vildt til mit kommende barn og er heldigvis ikke uvant med at være enlig mor,da jeg har været det for mine andre børn i ni år.De har trods alt en far der står ved og elsker dem lige så højt som jeg selv....

18-04-2013
TinaE74
TinaE74

Øv, sikke en opførsel! Jeg håber da, at han kommer til fornuft, når han har været med til at planlægge dette barn. Så er man da virkelig nødt til at stå ved sit ansvar - du kan jo heller ikke bare rende fra det, hvis du får kolde fødder midt i graviditeten. Og han burde da kende lidt til det hele, når det ikke er hans første barn.

18-04-2013
Lofl f
Lofl f

Kan læse på mange af svarene at dette indlæg er blevet misforstået.....mener ikke at enlige er bedre end par osv...Ville blot nævne for dem der har så travlt omkring enlige,at det altså ikke er alle kvinder der vælger dette selv.Og som nogle af jer skriver,gør manden heller ikke. Men i dette indlæg drejer det sig om en kommende far der ønskede højt at blive far igen og så render man sin vej uden nogen forklaring i graviditeten.Så for nogle fædre er det åbenbart stadig mulig at være total kolde og leve sit liv vidre,uden omtanke for sit ufødte kommende barn eller de børn der måtte være indblandet fra starten..... Så der med sagt,ikke alle kvinder vælger at være enlige....

18-04-2013
TinaE74
TinaE74

Jeg kan kun give dit ret! Faren til mit kommende barn valgte at frasige sig ALT med barnet og jeg da jeg var i uge 14. 

Men trods det så glæder jeg mig helt ubeskriveligt til at få min lille pige! :)

13-04-2013
DitteLykke
DitteLykke

Ja det er da indlysende, at det er sådan det hænger sammen, ligegyldigt om det er mor eller far der vælger børn fra .. Hatten af for at man er alenemor .. Jeg er selv meget alene, da min mand sejler .. Forstår stadig ikke rigtig pointen ..

07-04-2013
Maria88
Maria88

Liti- ja jeg undres også ..

06-04-2013
Maria88
Maria88

Så enlige kvinder har større kærlighed og ansvarsbevidshed til deres børn, end mødre i forhold ??

06-04-2013
Maria88
Maria88
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...