Fostertest for bestemmelse af faderskab

Hej Jeg er blevet kontaktet af en pige der mener hun er gravid med mig (ca. 20 uge). Hun har dog samme tid som vi har været sammen, været sammen med en anden fyr en enkelt gang (Passer med han også kunne være fader til barnet). Jeg vil gerne påtage mig ansvaret for barnet og alt hvad det omfatter, men vi synes begge det er svært når vi ikke er helt sikre på det er mig. Vi ønsker begge at det er mig. Vi har fundet frem til at man via blodprøver fra hende og mig, kan få bestemt om jeg er fader til barnet allerede på nuværende tidspunkt. Det er fuldstændigt ufarligt for barnet. http://www.dnatest.dk/ og http://www.easytest.dk/ tilbyder den slags test (Koster ca. 10.000 kr., men pengene er ikke hvad der skal holde os fra at tage sådanne en test). Vi vil derfor hører om der er nogen der har erfaring med sådanne test? da det virker til at være meget nyt?

02-05-2013
itvivl
itvivl

Måske du skal have nogen af de Liberødder, der er uddannet indenfor sundhedsvæsnet til at kigge fordi tråden. Jeg er ikke sundhedsfaglig, men jeg interesserer mig lidt for det der kaldes "blå børn" (rhesus positive børn født af rhesus negative mødre).
Det drejer sig om at baby og mors blod KAN blande sig, når positivt blod kommer over i moderen, danner mors krop antistoffer mod fremmedlegmerne (det positive blod) og slår det ihjel, hvis moderen bliver gravid med endnu et rhesus positivt barn og deres blod blandes, vil barnet få antistoffer mod positivt blod fra moderens blod og disse antistoffer vil så begynde at slå barnets blod ihjel, det dør barnet af.
Heldigvis kan man i dag behandle og undgå disse problemer, MEN som jeg har forstået det, så er det ikke sikkert at blodet blandes, heller ikke nødvendigvis under fødslen og ud fra den tankegang har jeg svært ved at se, at man skal kunne se i moderens blod inden fødslen, hvilken DNA eller lign barnet har og dermed hvilken far barnet har. Men det kunne være spændende at høre hvordan dem der er uddannet indenfor feltet ser på den slags tests.

05-05-2013
Randi2010
Randi2010

hvilken forskel gør det for jer at vide om du er faderen nu? er virkelig forvirret over hvad i vil have ud af testsvaret!

04-05-2013
FrkPrincess
FrkPrincess

FCKfan: Hun ved ikke hvem den anden er.

02-05-2013
itvivl
itvivl

Nååå ja, og hun har det ikke særlig godt med ham den anden, så derfor er du et oplagt valg.

Kan se fornuften, jaja

02-05-2013
FCKfan
FCKfan

FCKfan: også det vi mener. Det er noget kompliceret mellem os, men vi vil ikke forsøge at være sammen fordi vi skal have et barn sammen. Vi vil hellere forblive på det plan vi er nu og så blive ved med at have et godt forhold til hinanden.

02-05-2013
itvivl
itvivl

Vi har snakket lidt om det indtilvidere, og har besluttet at det nok ikke er nogen god ide at prøve på noget forhold, hvis det skulle mislykkedes og vi skulle ende med at blive uvenner.

 

Men hvis du er far til barnet, så skal det nok gå??? Man kan sq da ikke bygge et forhold op pga. et barn. Eller; det er i hvert fald sjældent det går godt.

02-05-2013
FCKfan
FCKfan

Cocii25: Vi har det rigtigt godt med hinanden, regner også med det er derfor hun gerne vil have jeg er faderen til barnet. Vi har snakket lidt om det indtilvidere, og har besluttet at det nok ikke er nogen god ide at prøve på noget forhold, hvis det skulle mislykkedes og vi skulle ende med at blive uvenner.

02-05-2013
itvivl
itvivl

Cboye: Ja det er også derfor vi gerne vil forhører os om der er folk med erfaringer indenfor den slags test. Vi har adsprugt de to firmaer om mere information omkring testen (først sendt i dag). 

FrkPrincess: Jo jeg vil gerne træde i faderrollen uden at vide med sikkerhed at det er mit barn. Har det sådan at vi beslutter os nu, eller tager testen for at afgøre det, for jeg vil ikke kunne klare at få at vide at det ikke er mit bag efter. Men vi er meget i tvivl, fordi der netop altid vil være den "tvivl" til stede. 

Man skal selv betale for alt der har med testen at gøre, foregår normalt på et privathospital de samarbejder med, eller kan også foretages ved egen læge.

02-05-2013
itvivl
itvivl

så du vil ikke træde i faderrollen hvis det ikke er dit barn? er det forstået korrekt? umiddelbart lyder testene jo lovende, og det kan også klinisk lade sig gøre. og hvis pengene ikke er et problem skader det jo ikke at tage chancen. Skal i selv betale for prøvetagningen? altså betale lægen for at tage blodprøven eller er det inkluderet?

02-05-2013
FrkPrincess
FrkPrincess

jeg har bare lidt udelukket det som en mulighed, da jeg til den tid vil have knyttet mig alt for meget til både moder og barn... tror det vil tage alt for hårdt på mig at få at vide at det ikke er mig til den tid...

02-05-2013
itvivl
itvivl

I kan også vælge og vente til barnet er født og få det gjort igennem statsforvaltningen det er gratis og der skal taget spyt prøver over to gange :)

02-05-2013
najanut
najanut
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...