Andre piger på nettet

Føler mig ikke sexet.. Langt fra! Maven vokser, og jeg stiger i vægt.. Før vægt var 52, nu er den 58! Og jeg er kun halvvejs igennem min graviditet! Jeg gør alt for bare at se nogenlunde godt ud! Går op i mig selv, og gør mig lækker for ham.. Han sidder og kigger på andre piger på nettet, benægter selvfølgelig, og giver sin far og brødre skylden?? Kan han ikke forstå jeg bliver ked af det?? Han kigger på nogle som ikke er gravide, og som ser godt ud.. Imens ligger jeg her i solen og ligner en fed ko? Jeg er rigtig ked af det, men han hidser sig bare op? Er det bare sådan det er, og skal være??

24-05-2013
Fiealexandra
Fiealexandra

ALLE mænd ser porno, også dem med de hotteste lækreste kærester! Sådan er det bare. Derud over er vejen mellem deres hoveder meget kort, og hovederne kan kun tænke et af gangen. Tænker at din kæreste også kiggede på damer før du blev gravid, og så er det da kun naturligt at han bliver ved med det. Jeg ville derimod synes det var underligt hvis han nu kun kiggede på gravide, i stedet for det der normalt tænder ham. Han skal vel ikke ændre sine fantasier og lyster bare fordi du er gravid? Det ville jo være det samme hvis du kun skulle kigge på tykke mand, hvis han tog lidt på, eller kun tyndhårede mænd når hans har var på tilbagetog, eller kun mænd med skæg hvis han vælger at få det! At han kigger på damer har altså intet at gøre med at han ikke finder dig tiltrækkende, tvært imod kan det var lidt et turn-off hvis du hele tiden er på nakken af ham mht hans damekiggeri. Giv ham plads til at være mænd, og så skal han nok vise dig hvor fræk og sexet du stadig er :-)

06-06-2013
FrkPrincess
FrkPrincess

Tja i min verden er mænd nogen klaphatte hvis de ikke kan se det smukke i en gravid kvinde! Og om man er gravid eller ej så tror jeg altså at hvis han vil kigge på piger så gør han det... Det har intet med graviditeten at gøre... Man er bare mere sårbar som gravid ..

06-06-2013
MammaMajse
MammaMajse

jeg har det lidt på samme måde... jeg vejede ogs 52 kg, inden jeg blev gravid. og her 23+6 vejer jeg 59 kg. jeg føler mig også som en stor fed flodhest... men jeg ved jo godt at det er bedst at tage på.. og self. kan vi smide det når vi har født!!

 - men det at din kæreste sider og kigger på andre kvinder... det vil jeg heller ikke være så tryg ved.  men som de andre siger, prøv at tage en seriøs snak med ham om det :)

 og tillykke med graviditeten :)

25-05-2013
Bambi94
Bambi94

For det første er du bestemt ikke fed! Men forstår dig udemærket, jeg føler det samme... Plejer at veje ca. 60 (passer til mig) og nu siger vægten 73!!!! Argh! Men jeg er så også 38+3 nu. Men i forhold til det at føle sig sexet, så mistede jeg også det for mange uger siden. Jeg tænker at jeg taget revanche når lillemanden er kommet til verden ;-) kan godt følge dig mht pigerne på nettet... Jeg ville bestemt ikke acceptere det! Synes du skal prøve at tage endnu en snak med ham og fortælle at det virkelig går dig på. Eller høre hans begrundelse til at han har behov for det...? Men rigtig meget held og lykke med din mave! :-)

24-05-2013
Kamilla89
Kamilla89

Ja, du har nok ret! Jeg er 20 og fylder 21 til december.. Han er 19 og fylder 20 til november! Og tak :-)

24-05-2013
Fiealexandra
Fiealexandra

Undskyld mig ? Men siger du at du vejer 58 kg og føler dig fed?? Med den vægt skulle du gerne tage ca 16 kg på så du er Slet ikke for stor.. Det der med drenge og nettet- det er helt naturligt, du skal bare mærke om han så glemmer dig? Hvis det er tilfældet må du lige pande ham én og få ham til at vågne op til virkeligheden - hvor gamle er i? Held og lykke med det!

24-05-2013
Esiulul
Esiulul
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...