Hoster og hoster

Som nok nogle kan huske, gik vi jo igang med en put måde, det gik fint istedet, men nu hold da kæft, vores datter hoster og hoster, og kon spøg på penicillin som ikk hjalp en skid, en hel uge efter, hostede hun stadig, vågner nu i panik og skriger, hun kan ikk få luft.. Igår var det nok for mig, fik en læge som læge igen. Nu var jeg hellere ikk til hele sidste uge og weekenden før det. Men igår gik det endelig op for lægen ikk ikk kunne få luft rigtigt, og derfor en tur på børneafdeling og de syntes hun skal til at have maske når hun går i seng.. Vi kom hjem og gjorde så klar til putning som vi planer.. Hun fik maske og kæmpede så med at hende til at sove , to timer med en skregede barn som ikk ville ligge ned eller noget.. Fik nok, ringede til Vagtlægen og spurgte så hvad jeg nu skal gøre.. Hun forslag at vi gav hende en af vores hovedpude og sove med , det gjorde jeg, vi puttede lidt. Endelig sov hun, det tig kun tre timer og hun sov så hele natten , indtil kl 5.15 , så kom hostet tilbage ..

28-05-2013
Michelle50
Michelle50
Barn på 2 år og 6 måneder

Og så hjælper han iøvrigt selv med at trykke på sprayen..

15-07-2013
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Har du sat masken på dig selv imens din datter har set det?? M ville heller ikke havde masken, men da jeg selv tog den og viste ham at man skulle trække vejret helt ned i maven, og han er virkelig god til det.

Og ellers frisk luft!

15-07-2013
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Vi bruger også maske, men en veninde får noget flydende astma-medicin til sin datter. Måske det er nemmere? Jeg har ikke erfaring selv, da vi fik masken til at fungere efter et par uger med træning. Vi har brugt maske fra 9 måneder, og kan i dag, lidt over 3 år, nøjes med at bruge den efter behov. Virkelig en lettelse, da vi har haft flere svære anfald med akutte indlæggelser undervejs. Det er i øvrigt astma, ikke asmatisk bronkitis, vores søn har. God bedring til alle!

15-07-2013
2920
2920

Jeg snakker til hende når hun får den, og det hjælper en del.

29-05-2013
Michelle50
Michelle50

Der startede vores dreng også med at få masken, det er ikke sjovt når de ikke vil tage den og man nærmest skal holde dem i jerngreb. Vores dreng er inde i en periode hvor han ikke vil tage den igen! Men de kære små skal jo så de kan få det bedre. Kan du ikke prøve med at rose hende helt vildt når hun har taget den, måske det kan hjælpe på sigt!

29-05-2013
NadiaP1
NadiaP1

Hun er et år den 16 koringeret 10 1/2 månede.. Hun vil bestemt ikk ha den og bamse må hellere ikk.. Luft renser i stuen, samt en vindrue der står åben både i soveværelset og i stuen.. Hun får den når hun skak sove og aftens og til middag . 2x10. Og så efter behøv.

29-05-2013
Michelle50
Michelle50

Min søn har også AB og får både flixotide og ventoline morgen og aften.
Men nogle gange er det alligevel lidt være, men der kan det hjælpe gevaldigt med et åbent vindue i han værelse - selvfølgelig uden at det trækker på ham...

Nu ved jeg ikke hvor gammel hun er, men lad hende evt. hjælpe med at gøre masken klar og selv holde den, det hjalp hos min søn i starten, for at han skulle lære den at kende.
Og har også hørt om nogen der gav en bamse maske først sammen med barnet og derefter var barnet mere tryg ved det.

28-05-2013
LykkeligMor
LykkeligMor

Ja, det er det hun har ..

28-05-2013
Michelle50
Michelle50

Er det fordi hun har asmatisk bronkitis? Når vi går igang med flexotiden herhjemme på drengen så hjælper den efter et par dage. Hvor den blå spray ( kan ikke lige huske hvad den hedder) den hjælper så de bedre kan få vejret, men synes ikke altid det er nok. Derfor har vi den forbyggende også. Men det er ikke sjovt når de hoster og hoster i det uendelige. Vores dreng gør det også lige pt for tiden!!

28-05-2013
NadiaP1
NadiaP1

Hun vil bare ikk have den maske ..

28-05-2013
Michelle50
Michelle50
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...