17 og gravid

Jeg skal ha mit første barn som 17 årig. Det var ikke planlagt, og egentlig slet ikke meningen. Men da jeg har fundet ud af det i 16. Uge, så er det nu sådan og min kæreste og jeg har vendt os til tanken, og glæder os nu rigtig meget. Selvom det dog er en ordentlig mundfuld! Jeg ville egentlig gerne høre om der var andre unge mødre her, hvis plan overhovedet ikke var at blive gravid, høre hvordan i har tacklet det, at finde ud af det så sent, at fri abort er for sent. Og ville egentlig bare gerne høre fra nogle i lignende situation! Derudover vil jeg gerneralt bare også gerne høre fra andre unge gravide, da jeg gerne vil have nogle at snakke med omkring min egen alder, da det er lidt svært for nogle af mine veninder at forstå osv!

07-06-2013
nadi2287
nadi2287

Jeg var 17 da jeg blev gravid, 18 da jeg fødte min første datter - hun er 11år idag...

Jeg fandt også ud af det for sent, men opgaven var nem, synes jeg - mit råd til dig er, stol på dig selv så skal det nok gå og tillykke- og brug endelig de lidt ældres erfaringer (fx. din mor og lign)

Jeg har efterfølgende fået to mere (samme far) en pige på 5,5år og en pige på 6 mdr - jeg og deres far brød jeg forholdet med da jeg var gravid med den sidste !

08-02-2014
Malaco23
Malaco23

Hejsa, jeg er 17 og venter en lille pige til d. 15/2-2014. 
Jeg fandt hurtigt ud af jeg var gravid, var omkring 4-5 uger henne. Faderen og jeg kunne ikke få det til at fungere sammen, inden jeg fandt ud af jeg blev gravid - og da jeg så fandt ud af at jeg var gravid, ville jeg straks have en abort, da der var så mange tanker i mit hoved - uddannelse, familie, venner/veninder osv. Men .. jeg er glad for den dag i dag, at jeg ikke valgte den abort - og ikke kunne fuldføre den. Faderen vil ikke have noget med prinsesse pigen at gøre, desværre.. Men det er hans valg ;-). Jeg er nu i uge 24+1, og glæder mig rigtigt rigtigt meget - hvis du har lyst til at skrive, kan du altid ansøge mig på facebook : Salina Lundin Jørgensen.

27-10-2013
salinahj
salinahj

Jeg er 17 år gammel - jeg har termin her D. 25 november og venter mig en skøn dreng. Faren er selv lige blevet 18. Vi opdagede det heller ikke før omkring uge 16. Det var faktisk min mor der opdagede det. Det var en stor mundfuld at skulle tage holdning til at man faktisk skulle være forældre. Både faren og jeg glæder os helt vildt til at holde vores søn i armene.
Vi bor på Bornholm og er 31+4

27-09-2013
Jenni Andersen
Jenni Andersen

Jeg er 19, og min kæreste er 26. Vi havde snakket om at det, at få børn. Så jeg ville prøve at droppe p-pillerne. og 1. ægløsning efter det, bed den på. :-) Nu er jeg lige gået ind i uge 38, og venter en lille dreng. Vi glæder os rigtigt meget! Selvom jeg har været meget usikker, bange og nervøs. Men en abort var aldrig på tale hos os - vi har nu været sammen i lidt over 13 mdr, og vi har det rigtigt godt sammen :-) Held og lykke med baby :-)

14-09-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg er 18, og er 7 + 1 i dag, så er ikke særlig langt henne. :) Mig og kæresten har snakket om et stykke tid at vi egentlig gerne ville have barn, ikke at vi forsøgte med at ramme ÆL osv. men vi droppede bare beskyttelse, og nu er det så sket :) Har termin d.16.04.13 så når lige at blive 19 inden den lille kommer :)

Stort tillykke med din graviditet :)

29-08-2013
Psyko
Psyko

Hej :) jeg er 17 år og førstegangsgravid. Jeg er 17+6 henne og er stadig sammen med faren til barnet. Jeg fandt ud af at jeg var gravid tidligt i graviditeten, men kunne ikke få mig selv til en abort. Vi glæder os meget til vores kommer ud til os :) du må endelig skrive hvis det er :) Louise

22-08-2013
Luersej
Luersej

Hej jeg var 18 da, jeg fandt ud af at jeg var gravid, var 8+ 2 da jeg fandt ud af det :-) mig og kæresten valgte at beholde det, fødte som 19 årig, fik en vidunderlig datter den 15/5-2013 som idag er 6 uger og 6 dage :-) mvh tenna

02-07-2013
Tenna94
Tenna94

Halløj ;)
Jeg er også 17 og gravid. Det var på ingen måde planlagt, men min kæreste og jeg glæder os rigtig meget! Jeg fandt ud af det da jeg var 13 uger henne. Jeg var meget chokeret og bange, men endte med at ringe til mine forældre og fik dem med på sygehuset. Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle gøre (der vidste jeg ikke hvor langt jeg var henne), men da jeg kom ind til scanning og så en dejlig lille baby med fingre og tæer, var jeg på ingen måde i tvivl! :D jeg bor mellem Hobro og Viborg, hva med dig? 3

27-06-2013
Lene4557
Lene4557

Tillykke :) jeg var 19 år da jeg blev gravid nåede lige at blive 20 år inden hun kom! Det var stort og en omvæltningen men ville aldrig ændre på noget ! Livet bliver bare mere livsbekræftende og man vokser med opgaven! Jeg er stadig sammen med min kæreste vores datter på 3 år skal til at være storesøster til et hold tvillinger til December ! :) livet er ikke altid som man selv har planer om , men en ting er sikkert Jeg ELSKER at være ung mor :) glæd jer men nyd også hvert sekundt baby ligger imaven , held og lykke herfra

08-06-2013
pernille89
pernille89

tillykke med graviditetten :)
 Jeg er 18 år.. og når ikke at fylde 19, inden lillemand kommer til verden her til september.

Han var også lidt af et hul i hækken... tilbage til slutningen af november, snakkede jeg med kæresten om at få børn. så spurgte han om vi ikke skulle prøve. sagde at det kunne vi godt, det passeede jo fint sammen med at jeg havde min menses da han spurgte, så stoppede bare med mine p-plastre..... men så ca. 14 dage senere, kom kæresten og spurgte om vi ikke kunne vente et år eller 2? - der måtte jeg så fortælle ham at jeg bare ikke kunne begynde på plastrene igen, så vi måtte vente på at jeg fik min menses igen.... men da den så ikke kom i julen, blev jeg lidt nervøs, for havde skændes en del med kæresten om at få børn, efter han ville vente... så fra jule aften til midten af januar tog jeg 6 graviditets teste, som alle viste negativ... så tænkte vi at det nok bare var kroppen der skulle vende sig til at jeg ikke brugte plaster... men da jeg så missede endnu en menses tog vi så til lægen.... og der viste testen så positiv.... og var da rimlig bekymret for hvad min kæreste ville sige. - men han blev da heldigvis glad og stolt.... vi har været meget i tvivl om, om han overhovede kunne få børn, så der fik vi da svaret :D  

   vores venner har haft hver sine meninger... der er da nogle der har spurgt om jeg ikke skulle have en abort?! - men heldigvis er der flere der støtter os :)

 men ja... det er svært at være "unge forældre"... og folk ser somregel ned på os... men hvorfor skulle vi ikke kunne være lige så gode som nogle på 35?!

 nu venter vi bare på lillemand kommer, så vi kan begynde vores liv som forældre :)

08-06-2013
Bambi94
Bambi94

Hej jeg var 18 da jeg blev gravid og var overhoved ikke planlagt! Men jeg ville ikke have en abort så efter mig og kæresten havde snakket om det besluttede vi os for at beholde det (-: og nu sidder jeg med min nyfødte søn i armene,(fødte d 19/5) og han er dejlig.

07-06-2013
Freja94
Freja94

Gå ind på hjemmesiden ungmor.dk den er rigtig god og fuld af folk i samme situation

07-06-2013
Christina9870
Christina9870

Jeg er 18 og er heller ikke planlagt gravid :-) men jeg er over lykkelig over at min kæreste sagde at vi sagtens kunne klare det og at jeg ville blive en fantastisk mor (han er 22) og han var fuldstændig klar på at blive far. Idag er jeg 20 uger henne og jeg kunne ikke være mere lykkelig over vores beslutning. Mine veninder kan ikke sætte sig ind i det, men min familie har taget det så godt! Og de støtter os igennem alt :-) jeg vil sige at jeg er glad for at være ung mor, og jeg er ligeglad nu hvad andre folk mener, jeg kan kun glæde mig over at jeg snart får et lille vidunder :-)

07-06-2013
Zenia1
Zenia1

Jeg fandt ud af jeg var gravid i 17. uge (har Pco, havde ikke haft menstraution i 1.5 år og havde fået afvide jeg nok aldrig ville blive gravid fra lægen), så da lægen bekræftede jeg var gravid, var jeg noget chokeret. Jeg fyldte 21 i januar (så er lidt ældre end dig) og fødte en skøn lille pige den 10. april i år. Jeg bor sammen med faren. Har sat min uddannelse på pause, havde ellers altid sagt at jeg ville have uddannelsen først, men jeg er glad for at tingene blev anderledes. vi er rigtig lykkelige sammen alle tre.

07-06-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 5 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...