lad dit barn sove i sin egen seng

Vi har næsten fra start af vænnet vores søn til at sove ihans egen seng. Det er vi rigtig glade for den dag i dag. Da han lå i liften låden i sengen og da han kom ud af liften rullede vi en dyne som en pølse oglagde et par bamser ved siden af ham, så føltes sengen ikke så stor. Vi kan godt døje med at få ham til at sove nu, men der harvi købt en babyalarm som kan spille en vuggevise. Så hvis vi kan høre på ham athan bare pylre lidt fordi han er træt, så giver vi ham sutten, ager ham påkinden og tænder for musikken, så falder han hurtig til ro, nogle gange hjælperdet også at han får hans lille tæppe som han kan ligge og holde om

07-06-2013
Julie92
Julie92

Jeg synes som barn at det var super hyggeligt at sove hos mor og far, med der resultat at de først fik mig helt ud af deres seng som 11årig. Blev puttet i min egen, men stod op efter et par timer og gik ind til dem. Så sådan kan det også gå;) vil nok selv vælge en kombi, med fælles hygge i sengen om morgen.

08-06-2013
Tapirta
Tapirta

Synes det må være op til den enkelte familie hvad der fungerer :) her ved os kommer trolden over i vores seng ved 5 tiden og sover så videre til morgenstunden :) det er hyggeligt og fungerer for os.

07-06-2013
Katrinedn
Katrinedn

Budda: lyder super hyggeligt :)

07-06-2013
Katrinedn
Katrinedn

Og så er vi de uansvarlige forældre der med glæde har unger i sengen og synes det er lidt tomt de nætter hvor ingen af dem kommer. Den store på 5 kommer næsten ikke mere, så tror vi får styr på det inden konfirmationsalderen :0) Men fint hvis man ikke har lyst til at have børn i sin seng.

07-06-2013
Budda
Budda

Det virker ikke på alle børn desværre :) nogle er mere stædige end andre :)

07-06-2013
Katrinedn
Katrinedn

Tillykke - andre problemer slipper I  nok ikke for LOOL

07-06-2013
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...