Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Var til forældreinformations​møde

på Tokes kommende skole i går.   Jeg er overbevist om at det bliver godt. De bliver 5 drenge i klasse, som alle har en eller anden form for autisme. De får en klasselærer, og to pædagoger, som er der på skift. De to pædagoger, vil også være i FFO´en (det samme som SFO) på skift. Så børne vil altid have et kendt ansigt i nærheden. Det eneste minus er at FFO´en først starter kl. 7.00 om morgen. Toke kan godt blive hentet i taxa, men den kommer først, så det passer med at han kan være i skole til kl. 8.15. Så gad godt vide hvad vi skal gøre om morgnen. Jeg begynder på arbejde kl. 6.00 og manden kl. 7.00. Men hvis han så skal blive på skolen til 9-10 klasse, kan han stadig gå i FFO. Og 9. klasse afgangseksamen kan deles over to år, hvis det er nødvendigt.

12-06-2013
Pivdyr
Pivdyr

arbejder selv som pædagog og har flere gange oplevet at kommunen opretter specielle aftaler til børn der har behov for pasning før.. f.eks. har jeg arbejdet hjemme hos en enlig mor som skulle møde kl 6:30 og der tog jeg hjem til drengen og var sammen med ham til taxaen kom kl 7:45 og det var noget kommunen angerrede og betalte da de havde pasningsgaranti og ikke havde en special sfo

14-10-2013
FrkGranger
FrkGranger

(null)

12-06-2013
Mira02
Mira02

Hvor lyder det dejligt - håber I finder en god løsning, synes at cboyes forslag er rigtig godt, og kender til andre, der har brugt denne (nød)løsning.

12-06-2013
Myklemyr
Myklemyr

Det lyder da super dejligt :)

12-06-2013
schweizmor
schweizmor

Jeg kan godt få TA, men kan ikke bruge det til noget. Da min arbejdsplads ikke er helt med på ideen. Som bager er det lige på det tidspunkt der er mest brug for mig.

Og min mands arbejdsplads er heller ikke meget for det.

Må bare håbe på at min svigerfar fortsat vil tage Toke om morgen.

Det er en super normering. Jeg plejer gerne, at sige at det er da nogle gode fordele ved at have en dreng med autisme, bla. skolen  ;0)

12-06-2013
Pivdyr
Pivdyr
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...