jeg er simpelthen så ked!

Jeg har lige lagt bebs i seng,og sidder nu og trøstespiser chips i sofaen efter en større nedsmeltning. N,som er født med en nyre,fik for halvanden uge sidenfeber,og vi blev indlagt kort for at køre nogle urinprøver. For at sikre det ikke var nyrebækken betændelse. Hans feber forsvandt,og derfor blev vi udskrevet. Det viste sig dog at der var bakterier i urinen. Tilbage til flere prøver,da det kunne være forurening fra tissemanden. Der var stadig bakterier. Tilbage til flere prøver,det kunne jo stadig være forurening. Der er stadig bakterier... Jeg kan ikke få fat på nogen der vil tage en beslutning om han skal indlægges. Jeg har ringet på afdelingen siden kl ni imorges. Sidste gang jeg ringede fik jeg en sød sygeplejerske i røret,som sagde til mig,hvis det var bragende nyrebækken betændelse ville han have feber. SÅ knækkede filmen for mig. Jeg tudede!! Og fik fremstammet,at jeg ville jo rigtig gerne undgå den blev bragende,da N jo kun har én nyre at gøre godt.med. Jeg er bare frustreret og ked af det. Jeg har bare de sorteste tanker såsom hvad nu hvis hans ene nyre tager skade af,at de er så lang tid om det og det ender med han skal i dialyse fire gange om ugen. Tænk hvis han får et dårligt liv. Jeg er helt i knæ ligenu. Og pisse sur på det skodsygehus. Men igen,det sgu svært.at skælde ud på dem der har din søns velbefindende u hænderne. Nåh men det var lige en lufter. Tak fordi du læste med

16-06-2013
kagemonster
kagemonster

Det tænker jeg også, at det var godt de gav dig et opkald. Dvs. at de dog alligevel har 'vendt' jer.
Sov godt :-)

17-06-2013
Madam_Mundus
Madam_Mundus

PPuha,jeg blev lige ringet op af en læge...ja den er god nok,klokken ER næsten 22,men dejligt alligevel. Han sætter ham i behandling,men uden indlæggelse. Det var dejligt,så kan jeg gøre noget for faen!

Her den 26. skal vi starte med at komme på ambulatoriet,så får vi en fast læge vi kan kontakte,så tror jeg det hele bliver lidt mere til at have med at gøre. Det er mit håb. Men jeg vil nu stadig gerne lige have besøg af min søde sp:-)

Tak for tankerne:-)
Og nej,det nytter sgu nok ikke noget jeg allerede er småsur på børneafdelingen,det er nok ikke det sidste jeg har set til dem...desværre.

16-06-2013
kagemonster
kagemonster

Dejligt at du har overskud til at sende en SMS til jeres sp, det er lige netop derfor hun er der. Til at lytte, trøste og forhåbentlig være behjælpelig med at sætte lidt gang i tingene. Det må være hårdt, som du skriver, ikke altid at kunne have kontrol over situationen, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at i gør ALT hvad der står i jeres magt, for at trolden får den bedste behandling og tryghed i kan give ham. Chips, tastefejl og tudetur skid hul i det, det skal der også være plads til. Ud på den anden side med dig, hovedet højt og du klare det godt;-)

16-06-2013
Caja
Caja

Tak:-)
Ja måske,de virker bare forvirrede på et højere plan,det er meget utrygt.
Jeg har skrevet en sms til min sp,om hun kan finde en ekstra tid til os. Jeg trænger lige til,at nogen hjælper mig med en slagplan.

16-06-2013
kagemonster
kagemonster

Og oven i købet laver jeg også tastefejl,lortedag!

16-06-2013
kagemonster
kagemonster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...