Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hjælp.! Min datter i køleskabet og køkkenskabe hele tiden.!

Min datter på 9 går i skabe og køleskab hele tiden. Er ved at være godt træt af hende på det punkt. Vi ved aldrig hvad vi har og ikke har. Igår igen luskede hun i køleskabet og tømte en halv pk pålægchokolade. Det er simpelthen nødtil at få en konsekvens efterhånden, men hvad.? Kan jo ikke nægte hende mad :-) Har nu sagt til hende at næste gang vi andre skal have chokolade madder så hun nøjes med alm pålæg da hun vist har fået sin andel af chokoladen, men nu tænker jeg om det er for tavligt. Vi har sat lås på køleskabet, men pigebarnet er jo høj og har ingen problemer med at nå låsen. HJÆÆÆLP HVAD SKAL JEG GØRE VED DET EFTERHÅNDEN.?

20-06-2013
Mor1985
Mor1985

Måske sørge for at der ikke er ting i huset hun ikke må spise? Ved det sørme ikke. Hvad siger hun selv?

20-06-2013
Budda
Budda

Jeg kan godt forstå du synes at det er irriterende, men faktisk kan jeg genkende en del af din datter i mig.

Jeg havde en del problemer i skolen og følt mig meget anderledes end de andre.
Til dels hang det sammen med at jeg ikke rigtig kunne sammen med mine forældre men det en helt anden historie.

Jeg fik faktisk forbud mod at tage noget at spise og jo mere det blev et forbud jo mere havde jeg trængen til at spise noget/tag noget. Til sidst blev det så slemt at jeg lært hvor meget jeg kunne tage af hvilke ting uden at blive opdaget. - sjovt var det bestemt ikke. :S

Hvis det var min datter ville jeg finde en løsning, fx som lilleas skriver at hun fik lov til at lave en ristet bolle med chokolade (måske har hun jo også selv et løsningsforslag.)

 

20-06-2013
Franziska89
Franziska89

Vi har talt med hende om det mange gange. Fjernet alt, men tror hun har en indbyggett sukkerrader. Hun finder det og ligger det højt tager hun en stol el klatre.

20-06-2013
Mor1985
Mor1985

Kan hun blive mobber eller driller i skole.. Man høre jo om børn der trøste spise fordi der er problemer et eller andet sted. Jeg vil måske prøve at sat mig ned og snakke med hende om der er noget galt og hvorfor hun går i skab og køleskab..

20-06-2013
Nija1988
Nija1988

Sig til hende hun skal lade være og må sige til når hun er sulten. Eller sæt fx chokoladen og andet usundt steder hvor hun ikke kan må det.

Hun er stor nok til du godt kan tage en snak med hende om det - men uden at skælde ud.

Jeg husker tydeligt at jeg selv gjorde det. Så da jeg fik lov til at lave en ristet bolle med chokolade hver dag når jeg kom hjem fra skole så forsvandt lysten til at gå i skabene ;)

20-06-2013
Lilleas
Lilleas
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...