Ung og enlig mor

Er en ung og om nogle måneder en enlig mor, er snart 9 uger henne, og min fyr valgte at gå fra mig da jeg blev gravid, jeg fylder 21 her i september og han fylder 19 i august, kan selvfølgelig godt følge ham men dette er 4 gang jeg er gravid siden jeg var 17 så man kan sige jeg har leget med ilden, denne gang er det bare helt anderledes, har ikke sagt til mine forældre endnu at jeg beholder lille spyr, dog ved nogle veninder det, jeg er så bange for at få skuffende blikke fra mine forældre da jeg er igang som elev med et år tilbage til september dog et sted jeg ikke ønsker at være, jeg kan bare mærke glæde og føler selv jeg blomstre helt tråds ubeskrivelig forfærdelig morgenkvalme, så nu skriver jeg dette for at høre om der er nogle der har gode råd, til hvordan jeg kan forklare mine forældre det, og så bare lidt opmuntring trods jeg dog glæder mig! Bor alene så mine forældre vil ikke blive påvirket på samme måde som hvis jeg boede hjemme. Mvh Daniella :-)

26-06-2013
Daniellaf
Daniellaf

(null)

22-08-2013
Freja94
Freja94

Jeg bliver også snart ung mor, og bor i Solrød. Min kæreste var i starten super glad for det, så var det som om han fik en panik periode, hvor han skulle drikke sig fuld ved diverse lejligheder. Nu er han kommet over det, og vores forhold er 10 gange bedre. Er forresten 28+0

22-08-2013
Helenafifi
Helenafifi

Hvor er du fra tigerdragtblå? jeg bor i køge.. bor du tæt på eller? :-)

22-08-2013
Tenna94
Tenna94

Tillykke med graviliteten!!! Jeg kender 100% din følelse da jeg blev gravid med min søn som 17 årig jeg boede hjemme der og vidste bestemt ikk hvordan jeg skulle fortælle mine forældre det da jeg på det tidspunkt ikk kunne méd min far , der gik lidt tid før jeg fik taget mig sammen og havede været ved lægen får a blive vider sendt til abort , men da det var min anden gravilitet brød jeg sammen overfor dem til sidst og det føj bare ud a mig og så fik jeg snakket ud med og de blev hverken sure eller skuffede min mor sagde bare vi støtter jer ligemeget hvad i vælger og jeg er 20 idag og har en dejlig dreng på snart 3 år og venter min nr to til januar men tror ikk du skal være bekrymret over hva de siger knus herfra!

22-08-2013
milo1
milo1

Tak for det piger :-) er rigtig lettet, min far fik afvide imorges at jeg beholder og han giver den fineste støtte og da jeg har fået lille bule ( er meget tynd i forvejen. ) så man kan ikke undgå at se det, der aede han på maven og det varmede mit hjerte, så Idag fik J ( faren til barnet) også afvide at jeg beholder det! Dette er nu 10 timer siden jeg skrev det til ham uden svar, så tror lige han skal synke den! Og nu glæder jeg mig bare helt vildt, med læge besøg D 31 juli når jeg er i uge 13 ca :-)

03-07-2013
Daniellaf
Daniellaf

hej med jer jeg var op besøge min mor og hennes eks kæreste johnny og der var jeg tre uger hen og så en uge efter var jeg på vej ind hente min kæreste og alder redet der skred min mors kæreste og det var sagefølgelig min papfar jeg miste og det var meget hårdt og nu er jeg gået fra min dejlige kæreste nikolaj rasmussen og det skedt i sidste uge torsdags og der var han sam med en an der heder anni fra køge så nu står jeg alene med en lille sød dreng og han skal hede mikkel og i kan fange mig på fb camilla n ......... mvh tigerdragt21

03-07-2013
tigerdragtblå
tigerdragtblå

min mor ved det nu og var ved at slå mig ihjel .. Så derfor er det rigtig svært at fortælle min far det fordi jeg er så bange for at skuffe ham.. Han er mit forbillede og det vigtigste i mit liv og vil slet ikke kunne klare den smerte at se hans skuffende blik!!!

01-07-2013
Daniellaf
Daniellaf

tillykke med det :)
 jeg er 18 år og har termin her til september. - venter mig en lille dreng :)
 - da jeg fandt ud af at jeg var gravid, havde jeg i første omgang ikke kontakt til mine forældre.. men de fandt jo så ud af det, af omveje... også fik vi kontakt igen.... min mor var imod det i starten og hun så da også at jeg tog en abort og gjorte min skole færdig, inden jeg blev gravid igen... og min far.. tjaeh.. han trak på skuldrerne og sagde "hvis du er sikker på at det er det du vil... så tillykke med det"  så der var det kun min lillesøster der var glad fra starten... men mine forældre glæder sig nu. det er jo trods alt deres første barnebarn. og måske deres eneste?...

  jeg er nok ved at gå fra min kæreste.. men lige nu, tror vi bare at vi har brug for en pause fra hinanden... men nu må vi se hvad der sker fremover... så jeg bliver måske ogs "ung-alene-mor"...
   men fortæl det til dine forældre stille og roligt, så vrider de forhåbenligt ikke halsen om på dig ;) ej, de skal sgu nok blive glade for at de får et barnebarn! :) det er jo enhver forældres drøm!

28-06-2013
Bambi94
Bambi94

Min mor havde også helst set, Jeg tog en abort, men som hun efterhånden har erkendt; Det er jo ikke hendes valg ;)

27-06-2013
Michelle0192
Michelle0192

Jeg synes bare det er rigtig svært når mine forældre allerede er så opsat på at jeg bare skal have den abort, især når jeg skal stå alene med det hele, men jeg må jo bare få det sagt, til dem så det bliver overstået :-) tak for jeres svar!

27-06-2013
Daniellaf
Daniellaf

Jeg er 21 år og venter nr to til januar :) min søn er 20 mdr, og jeg var 19, da jeg fik ham og nåede lige at blive student tre måneder før fødslen :)

Først vil jeg gerne sige, jeg synes, det er rigtig flot af dig, at du har taget ansvaret på dig, og jeg er sikker på, at dine forældre vil støtte dig i din beslutning, når du har fortalt dem om den.
Mine forældre syntes slet ikke om, at jeg skulle være mor så tidligt, men så snart det var sagt, har de støttet mig og min kæreste i alt, og de elsker deres barnebarn og har da også glædet sig helt fra start :)
Så spring ud i det.. De skal nok støtte dig, men forbered dig selv på, de måske lige har brug for at "afreagere" lidt :)

27-06-2013
Michelle0192
Michelle0192

Tillykke! :) Jeg bliver 20 her midt i juli og har termin i morgen d.27/6..
Vil råde dig til at fortælle dine forældre det hurtigst muligt. Jeg var selv meget nervøs, men fik så en snak med dem da jeg var 4 uger henne. De skulle lige sluge den mundfuld, men de er overlykkelige og meget hjælpsomme nu :)
Jo tidligere de ved det jo hurtige får i et ''tæt'' bånd mht graviditeten. Gennem hele min graviditet har det været rart at have mine forældre. De kommer med gode råd og er til stor hjælp.
Så fortæl fortæl fortæl :)

26-06-2013
shawn2013
shawn2013

Tillykke med graviditeten :) Jeg var kun 17 da jeg fandt ud af at jeg var gravid. 

Jeg var nervøs for at sige det til mine forældre og jeg trak det også en del ud. Til sidst fandt de ud af det og var mere kede af at jeg ikke bare havde sagt det fra starten af. De har støttet mig fuldt ud i min beslutning om at få min søn og nu er jeg tættere på dem end jeg nogensinde har været. 

Hvis du vil spørge nogen til råds er der en gruppe på facebook med unge mødre. 

Der kan du skrive med andre gavide eller mødre der har stået i samme situation:

 

https://www.facebook.com/groups/517989594922241/

26-06-2013
Victoria250313
Victoria250313
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...