Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

De svære spørgsmål.

Tobias er begyndt at interessere sig i hvordan han blev lavet, der er en pædagog der er gravid i børnehaven, og der havde han spurgt hvordan den baby var kommet ind i hendes mave, det havde hun ikke svaret ham på, men havde spurgt hvordan han var kommet det, og det vidste hans mor og far ikke, for vi har åbenbart købt ham :-D hihi Men tænker lidt hvordan forklare man en dreng på 6 år hvordan disse ting foregår, for er han ikke for lille til at forstå alt det endnu??? Håber i kan hjælpe :-)

28-06-2013
Tobiasmor
Tobiasmor

Ville nok tøffe på biblo og finde nogen alderssvarende bøger og læse og kigge i. Tror på at det skal være den naturlige alderssvarende forklaring. O spurgte lidt til det og i stil videre var det mor og far der elskede hinanden der har lavet ham og E og SP spurgte han ik mere. For nu altså😄

10-07-2013
Omor
Omor

Der findes heldigvis bunker af børnebøger der forklarer den slags :) herhjemme er det bind, tampax og trusseindlæg der er det store interesse område - pyha menstruations-forklaringen fødte bare flere spørgsmål.. Tænke tænke tænke

10-07-2013
Slemig2005
Slemig2005

Ja det er svært;-)!

Min har også spurgt (han er 4 år) og jeg prøvede også med: "det er fordi mor og far, er mand og kvinde og vi elsker hinanden så meget".

Det var så ret dumt set i bagspejlet!

For straks kom den.. "Jamen hvad med X, han har jo ingen far"? ( X er en af hans bedste venner og X er donorbarn).
"Og hvad med Y, han har to morere" (mødre;-))"!

Så giv ham sandheden, men enkelt uden for mange detaljer. Så slipper du for at blive bombarderet med 1000 nye spørgsmål:-)

28-06-2013
Sille719
Sille719

Jeg er helt enig med oscars-mor. Den sandfærdige udgave uden for meget indpakning, men stadig på et plan hvor barnet kun får den nødvendige og efterspurgte info.

28-06-2013
jsidenius
jsidenius
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...