skifte sygehus?

min søn er født uden den højre nyre,og derfor benytter vi roskilde sygehus lidt mere end andre. Øv bøv,men sådan er det:'( Jeg synes simpelthen de er så dårlige! Jeg ligger søvnløs om natten på grund af det. De ringer ikke tilbage med prøvesvar,de giver 10 forskellige udmeldinger,de virker fortravlede når man kommer... Listen er lang!! Hvad værst er,at vi har fået en kontaktlæge der virker virkelig utjekket. Jeg magter ikke,at det er dem jeg skal stole på med mit kæreste eje. Er der nogen af jer der har prøvet at skifte sygehus? Nogen der har erfaringer med hvor der er gode børneafdelinger på sjælland? Jeg håber virkelig på nogle gode råd! Jeg har rigtig svært ved at se hvordan jeg skal genetablere tilliden til roskilde sygehus. Jeg har en klump i maven hver gang jeg skal ringe dem op,og desværre er mine bange anelser aldrig blevet modbevist:( HJÆLP!

03-07-2013
kagemonster
kagemonster

Det er virkelig så fantastisk!

Faktisk fik vi for første gang i lang tid et rent urinprøve svar igår:). Så hun har lige reddet N for endnu en gang penicillin på roskilde sygehus,skønt! Mindre skønt er det at tænke på,at den sidste omgang han fik,var selvom han slet ikke fejlede noget:'(. Hurra for blærepunktur!!

30-07-2013
kagemonster
kagemonster

Det er SÅ vigtigt, at man 'kan se sig selv', når man skal til tjek og kontrol. Man ville kunne skyde sig selv, hvis der gik noget galt og man ikke gjorde noget...

24-07-2013
FCKfan
FCKfan

Er du gal ja!!! Jeg er så lettet:-D

24-07-2013
kagemonster
kagemonster

Hvor dejligt!

Gud ske tak og lov for frit sygehusvalg :)

24-07-2013
FCKfan
FCKfan

Jtusind tak for fiffet om Anita Hansen!!! Jeg er SÅ taknemmelig:)

Hun er SÅ sød,og virker super dygtig til lige præcis det N fejler. Jeg er helt rolig nu,og behøver ikke bruge det dumme sygehus mere. Hun viste mig journalen deroppe fra... Jøsses! Et sted havde de skrevet den forkerte diagnose,havde flere steder kaldt ham noa og hun,tsk tsk tsk hvor er det sløjt! Men det er også pisse ligegyldigt,for nu skal jeg bare henvende mig hos Anita som godt kan både se og høre,og læse;)

24-07-2013
kagemonster
kagemonster

Karlslunde2: jeg er faktisk "glad" for at læse i også har dårlige erfaringer med roskilde,jeg føler lidt jeg er hysterisk og utaknemmelig,men jeg har slet ikke en god mavefornemmelse:(

Holbæk virker rigtig godt,vi har været der til en enkelt undersøgelse,men de var så søde! Måske er det der vi ender:). Jeg skal lige forhøre mig angående urinvejsproblemstillinger på diverse børneafdelinger hos Anita Hansen.
Jeg har heldigvis verdens bedste sundhedsplejerske!!:)

21-07-2013
kagemonster
kagemonster

Enig med FCKfan

04-07-2013
Omor
Omor

Du ringer til afd på hospitalet og beder om journalkopi tilsendt

04-07-2013
FCKfan
FCKfan

Aktindsigt er nok ikke en dårlig idé,eftersom jeg er mega forvirret da der er blevet taget 100 prøver og ingen melder tilbage,og når de gør er de ikke entydige:-/. Og jeg har tænkt mig og klage ligeså snart jeg har fået nyt hospital.

Men hvordan får man aktindsigt?

Jeg har lige ringet idag til min læge for at få henvisning,og det var slet ikke et problem:-). Åh jeg et lettet over den beslutning!

04-07-2013
kagemonster
kagemonster

Og husk evt lige at kontakte patiwntvejlederen. Mere hvis i finder fejl i forløbet på Roskilde senere hen. Så ved i ligesom hvor i står og sørg for at få aktindsigt i jeres drengs journaler, kan evt også være en hjælp til jer om at forstå hvad der sker og til kommende læger/rådgivere

04-07-2013
Omor
Omor

Eeej mvb,du er en skat! Vi bor lige præcis i køge,så DET vil jeg gøre imorgen:). Tusind tak!

Jeg har virkelig aldrig været udsat for noget lignende! Fck,du har ret,det er umuligt at genoprette den gode stemning,ingen grund til at blive hængende i et system jeg bare bliver mere bitter på for hver gang:/

Tak for jeres svar,det sætter jeg virkelig pris på:)

03-07-2013
kagemonster
kagemonster

OUH, Skejby, RH - der er frit sygehusvalg. Det står dig frit for. 

Er du ikke tilfreds, så skift. Det kommer jer ikke til gode at blive der, for I vil altid være forbeholdne.

Ring rundt, shop indtryk. Og skift så, når du er klar.

03-07-2013
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...