Et god råd

hej jeg kunne godt bruge et godt råd, jeg er alene med min datter på 10 måneder, efter ejet ønske har faren valgt, at han ikke ville have noget med hende at gøre. det sagde han til mig da vi gik fra hinanden, 14 dage efter vi gik fra hinanden. jeg har hørt fra ham en gang og det var 2 måneder efter jeg havde fået hende, hvor han godt ville se hende, men skifter så mening for han ville ikke se mig. men det jeg enlig godt vil have lidt råd om er, at for 2 snart 2 måneder siden ringet en af hans søster til mig, for hende og hendes kæreste havde snakket om at de godt ville se hende, men de vil kun se min datter når de havde snakket med familien for at høre om de ville blive sure på dem hvis de så min datter. der er snart gået 2 måneder nu og er intet hørt fra hende, har prøvet at skriver til hende men fik ikke noget svar tilbage. og nu har jeg sådan at vis jeg høre fra hende, har jeg faktisk ikke lyst til at de skal hende, det havde den gang hun ringet. men min datter er ikke tjent med at den familie kun vil se hende når de får dårlig samvittighed over at de ikke har set hende, eller noget med hende at gøre. Hvad ville i gøre??

05-07-2013
marianne meier
marianne meier

Min første søns far lavede nogenlunde samme nummer. Og i dag er det en stor fordel for mig. Jeg mødte for nogle år siden min nuværende mand som jeg har et barn med og er gravid med vores næste barn sammen, og han er også 100% far for min første, der var 3 år da vi mødtes. Den store ved ikke andet end at min mand er hans far, men at det var noget tid hvor vi boede alene. Det synes jeg er helt fint - vores søn er ikke splittet og skal ikke dele sig imellem flere hjem, og han har jo fået en super far, der elsker ham og hans søskende som han ikke ved er halvsøskende, selvom det tog lidt længere tid for ham at få en far end for andre børn ;) Hvis ikke du har et behov for at kende din x og hans familie, så hold dig helt fra dem og giv dig selv og dit barn en frisk start med alle muligheder for at få et familieliv senere med en ny mand. Mine svigerforældre har i øvrigt også taget den store 100% til sig og min mand har legalt adopteret ham, så vi er reelt en rigtig familie :) HVIS han en dag selv spørger, skal han vide sandheden, men som det er nu, er der intet behov for det. Han er 7 år i dag. Ønsker dig alt det bedste fremover!

15-07-2013
2920
2920

(null)

15-07-2013
2920
2920

ja det ville det, hvad jeg kunne forstå på hens søster da jeg snakket med hende, snakker han slet ikke om sin datter. så jeg tro ikke lige p.t på at det sker.

05-07-2013
marianne meier
marianne meier

der hvor der står det med 14 dage, skulle stå 14 dage efter vi fandt ud af at jeg var gravid :-)

05-07-2013
marianne meier
marianne meier
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...