Et god råd

hej jeg kunne godt bruge et godt råd, jeg er alene med min datter på 10 måneder, efter ejet ønske har faren valgt, at han ikke ville have noget med hende at gøre. det sagde han til mig da vi gik fra hinanden, 14 dage efter vi gik fra hinanden. jeg har hørt fra ham en gang og det var 2 måneder efter jeg havde fået hende, hvor han godt ville se hende, men skifter så mening for han ville ikke se mig. men det jeg enlig godt vil have lidt råd om er, at for 2 snart 2 måneder siden ringet en af hans søster til mig, for hende og hendes kæreste havde snakket om at de godt ville se hende, men de vil kun se min datter når de havde snakket med familien for at høre om de ville blive sure på dem hvis de så min datter. der er snart gået 2 måneder nu og er intet hørt fra hende, har prøvet at skriver til hende men fik ikke noget svar tilbage. og nu har jeg sådan at vis jeg høre fra hende, har jeg faktisk ikke lyst til at de skal hende, det havde den gang hun ringet. men min datter er ikke tjent med at den familie kun vil se hende når de får dårlig samvittighed over at de ikke har set hende, eller noget med hende at gøre. Hvad ville i gøre??

05-07-2013
marianne meier
marianne meier
Barn på 3 år og 10 måneder

Tjaah hvis din datters far ikke vil have noget med hende at gøre så er det hvad det er. Men hvis din datters faster ikke helt kan bestemme sig, og ikke vil se dig, men kun din datter, fordi hun er bange for de andre bliver sure, JA så ville jeg nok bede dem rende hoppe!!! Hvordan i al verden vil faster så bærer sig ad med at se hendes niece?? Skal du overlade din baby til vildt fremmede så nogle egoistiske mennesker kan møde en skøn pige de nok alligevel ikke helt kan forholde sig til?? Nej fandme nej, de kan se DIN datter på dine vilkår, basta. Og jeg skriver DIN datter fordi faderen tilsynladene har afskrevet hende.

Min far var ikke mand nok til at være far for min bror og mig. Men jeg har-et-så-godt-som-man-nu-kan-have-det forhold til min fasterx2. og vi kigger også forbi dem her om et par uger når jeg har ferie, og jeg glæder mig til Marius endnu engang skal møde sin oldemor, der er min farmor, jeg har kun trods min 30 år og hvad jeg husker mødt hende 1 gang mere end ham.

15-07-2013
Mille_Fabricius
Mille_Fabricius

Situationen her er den samme som hos 2920. Jeg valgte dog selv at gå fra min eks gennem 5 år 6 mdr. efter jeg fødte. Derefter trak han sig ud af ligningen (utroligt nok da vores barn var planlagt og det hele).

I dag lever jeg sammen med min dejlige forlovede som jeg venter nummer to med. Han har fuldstændig taget min dreng til sig og skal også adoptere ham så snart han må juridisk. Min søn betragter ham 100 % som far - han kender ikke til andet.

Dog tænker jeg lidt at man bør fortælle ham sandheden en dag... Også selvom han ikke spørger - når han bliver gammel nok til at tackle det.

Bliver nok også selv stillet spørgsmålet en dag, da han ser farmor og faster fra den biologiskes side. (Den biologiske ser ikke selv sin familie, så de "tilhører" vores side nu). Men svigerfamilien har også taget min dreng til sig og kalder sig farmor og farfar, så en dag synes han nok det er pudsigt med to farmødre...

Dit barn skal selvfølgelig have lov til at se sin biologiske far, hvis han en dag får interesse (faren forstås) Men ellers må du se det fra den lyse side, og det er at der er helt frit rum til at skabe en skøn familie sammen med dit barn og en anden mand en dag.

Mht. søsteren har jeg jo erfaret, at faren ikke behøver være en del af ligningen for at hans familie kan få lov til at deltage i vores liv, men det er ganske vist også anderledes når han på ingen måde selv har kontakt med sin familie.
Mærk efter om du føler søsteren kan give dit barn noget. Det vigtige er ikke søsterene eller dig, men om hvorvidt du "tager noget fra" dit barn ved at lukke af for kontakten, eller om dit barn vitterlig er bedre tjent uden dem. Hvis de har noget at give, kan det være positivt at have sekundære voksne at danne relation til, og ikke mindst dejligt at have noget biologisk forbindelse for bedre at forstå sit ophav når alderen når dertil hvor man gerne vil vide lidt om sig selv og sin slægt :)

15-07-2013
Miss Lurifax
Miss Lurifax

Min første søns far lavede nogenlunde samme nummer. Og i dag er det en stor fordel for mig. Jeg mødte for nogle år siden min nuværende mand som jeg har et barn med og er gravid med vores næste barn sammen, og han er også 100% far for min første, der var 3 år da vi mødtes. Den store ved ikke andet end at min mand er hans far, men at det var noget tid hvor vi boede alene. Det synes jeg er helt fint - vores søn er ikke splittet og skal ikke dele sig imellem flere hjem, og han har jo fået en super far, der elsker ham og hans søskende som han ikke ved er halvsøskende, selvom det tog lidt længere tid for ham at få en far end for andre børn ;) Hvis ikke du har et behov for at kende din x og hans familie, så hold dig helt fra dem og giv dig selv og dit barn en frisk start med alle muligheder for at få et familieliv senere med en ny mand. Mine svigerforældre har i øvrigt også taget den store 100% til sig og min mand har legalt adopteret ham, så vi er reelt en rigtig familie :) HVIS han en dag selv spørger, skal han vide sandheden, men som det er nu, er der intet behov for det. Han er 7 år i dag. Ønsker dig alt det bedste fremover!

15-07-2013
2920
2920

(null)

15-07-2013
2920
2920

ja det ville det, hvad jeg kunne forstå på hens søster da jeg snakket med hende, snakker han slet ikke om sin datter. så jeg tro ikke lige p.t på at det sker.

05-07-2013
marianne meier
marianne meier

der hvor der står det med 14 dage, skulle stå 14 dage efter vi fandt ud af at jeg var gravid :-)

05-07-2013
marianne meier
marianne meier
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...