Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Det er da ikke okay?!

I dag da jeg hentede min dreng på 4,4 år i børnehaven (gæste børnehave), er hans madkasse helt urørt. Jeg spørger om han ikke har fået noget at spise, og det siger han nej til. Han havde leget med en anden dreng og de kunne ikke finde ud af hvornår de måtte spise. Det mener jeg jo så heller ikke er deres opgave! Jeg er lidt forundret over min drengs udsagn og går ind i børnehaven igen for at høre om det kan passe hvad min dreng fortæller. Han plejer aldrig at lyve, men helt ærligt så synes jeg det lyder lidt for "sindssygt"! For fat i lederen og hun virker ret bestyrtet over det. Hun får fat i nogle af de andre pædagoger, men ingen ANER hvor min dreng har været mens de har siddet og spist! Heldigvis hentede jeg min dreng kl. 13.10 og ikke kl. 15 som normalt. Men har har stadig gået siden kl. 7.30 i morgens uden mad. Ved godt at fejl kan ske, men synes bare ikke det er okay! Det er da deres ansvar at mit barn i det mindste får mad og drikke når han er i børnehaven! Er glad for at sådan noget ikke kan ske i vores egen børnehaven. Dér er der styr på tingene! Eller overreagere jeg?

12-07-2013
Sille719
Sille719

Min dreng har ikke et specielt behov for mad/vand.
Men det er klart at han på en varm sommerdag, som i fredags, bliver utilpas når han hverken får vådt eller tørt i godt 6 timer.

Jeg ville selv blive utilpas uden vand i 6 timer.

Men det er jo lige så meget dét, at de ikke har anet hvor min dreng + en anden, har været mens alle andre har spist, der gør mig lidt utryg ved hele situationen.

14-07-2013
Sille719
Sille719

nu er jeg både pædagog og mor, og ja det er selvfølgelig pædagogernes ansvar at sikre sig at ALLE børn får noget at spise of drikke, og normalt vil man også samle alle til madpakke (netop for at sikre aat alle får noget indenbords) men som du selv siger er det en gæstebørnehave, så når din dreng har et større behov for væske (sådan læser jeg det?) så skal de have det at vide, enten af dig eller af pædagogerne fra hans egen børnehave... normalt vil der blive lavet en liste over de børn man skal være opmærksomme på (hvis der er nogle) og det er børnehaven der plejer at gøre dette... men jeg ville snakke om det med personalet fra jeres "normale" personale om episoden, og så kan de tage det op med det personale, der var på arbejde, når de får mulighed for det...

14-07-2013
happiness
happiness

Myklemyr: ja det mener jeg jo også. Tror helt sikkert at de har begået en brøler.
Hvilket nok lettere sker når to børnehaver slåes sammen, og flere af pædagogerne er vikarer/medhjælpere.
Men det er jo stadig ikke i orden.

Vil som sagt tage en snak med én af hans vante pædagoger når han kommer igen på torsdag.
For synes alligevel ikke at det er noget jeg vil belemre hans kontaktpædagog med i hans ferie.

14-07-2013
Sille719
Sille719

Føregede = sørgede for:-)

14-07-2013
Sille719
Sille719

Hellegaard: ja måske er jeg naiv. Men må indrømme at jeg i min vildeste fantasi ikke har tænkt på, at jeg skulle informere pædagogerne om at mit barn skal have mad og drikke mens han er i deres varetægt! Det har jeg simpelthen taget som en selfølge at de føregede for at han fik det!

De fleste børn som voksne bliver da utilpasse hvis de intet vand og mad får i lige knap 6 timer på en varm sommerdag!!

Har I virkelig været henne i jeres børnehave og sige: mit barn skal have mad/ skal ikke have mad?

Jeg har jo sjovt nok smurt 3 rundtnum rugbrød til ham, fordi jeg forventer at han spiser mens ham er i børnehaven.

14-07-2013
Sille719
Sille719

I 'gæste'børnehave er det dælme personalets fornemmeste opgave at sikre sig, at ALLE børn får tilbudt mad/vand flere gange dagligt.

Og at de ikke aner hvor han har været er SÅ LIDT i orden!!!

14-07-2013
Myklemyr
Myklemyr

Puha!! Det synes jeg bestemt ikke er okay! Der er flere ting at tage fat i her synes jeg. I første omgang er det helt uacceptabelt, at de ikke aner hvor din dreng har været!!! Manglende ansvarstagen for at han spiser er bekymrende. Væsken holder jeg ikke ud at tænke på. I denne sommervarme og evt. intet vand fået siden om morgenen. Det bør du reagere på.

13-07-2013
Miss Lurifax
Miss Lurifax

SCE. Ja jeg synes så at ingen af delene er okay. Min dreng giver udtryk for at være svimmel og utilpas. Det er ikke okay at de ikke har sørget for mad og væske på sådan en varm dag som i går.

Min dreng kommer først i børnehaven igen på torsdag, men vil da nævne det for en af hans egne pædagoger. Så må de tage det op med de pædagoger der var der den dag. Dem kender jeg nemlig ikke.

13-07-2013
Sille719
Sille719

Hellegaard: jeg blev ikke tosset, men synes bare slet ikke det er okay.

Der er ikke "løse" frokoster i hverken hans egen eller den han er i som gæstebarn (børnehaverne har samme ledelse).

Ja de er måske store nok til selv at sige til, men min dreng fravælger bare maden, frem for leg og ender med at blive dårlig. Og det SKAL børnehaven altså hjælpe ham med! Jeg eller min mand er der jo ikke!

12-07-2013
Sille719
Sille719

Og nej det er virkelig heller ikke en fed tanke at de ikke har vidst hvor min dreng har været i minimum 30 min.

Her bagefter slår det mig også at én af de store piger, fra min drengs børnehaven, udbryder da hun ser mig: Ej er A her i dag, ham har jeg slet ikke set hele dagen!

Jeg slog det bare hen med at de jo ikke leger så tit sammen. Men nu synes jeg da ikke at det er fedt:-/

12-07-2013
Sille719
Sille719

Jeg fik ikke rigtig sagt til dem, at jeg på ingen måde synes det er okay. Jeg var simpelthen alt for målløs i situationen.

Jeg tænker også på sådan en varm dag, er det jo netop når de spiser frokost at de kan holde øje med at alle børn drikker et glas vand!

Da vi kom hjem (bor 5 min væk i bil) havde min dreng spist alle tre rundnum rugbrød. Og drak to store glas vand. Så kan desværre også have min tvivl med hvor meget han har fået at drikke i løbet af dagen.


12-07-2013
Sille719
Sille719

De skal da vide hvor barnet er inden de begynder at spise. Tænk nu hvis han var stukket af eller at en havde snuppet ham. Jeg var blevet tosset, hvis mit barn ikke havde fået mad.

12-07-2013
Tulle87dk
Tulle87dk
Barn på 3 år og 7 måneder

Syntes overhovedet ikke du overdriver. Jeg var gået helt amok hvis det var mit barn der ikke havde fået mad. Det er deres ansvar og det er da slet ikke iorden at de ikke aner hvor han har været. Det virker ikke som om der er super meget styr på det.

12-07-2013
Slot91
Slot91

...

12-07-2013
Sille719
Sille719
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...