Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ferie

Tobias er 6 år og har haft ferie i 14 dage snart vi har været i Fårup og været på camping men hele tiden kommer han mor vi skal og skal vi ikke hele tiden, han vil ikke lege selv med noget og han keder sig siger han. Vi har gjort hvad vi kan for at han kan hygge sig med badebassin i haven osv. Så han mangler ingenting. Syntes bare ikke det kan passe vi skal underholde ham hele tiden. Hvad laver i med jeres i den alder så de ikke keder sig? Det skal siges når han endelig leger så er det max 10-15 min så kommer han igen og vil vi skal lave noget, vi leger og hygger os også sammen,men syntes godt han kan selv eller??

24-07-2013
Tobiasmor
Tobiasmor

Vi har været en masse ved stranden da vi var på camping, men vi er der i ½ time så gider han ikke mere, vi prøver så vidt muligt at holde ham igang med noget, men der går meget kort tid så gider han ikke det mere.

Han er meget ukoncentreret og det skal vi have ham trænet i at lære at koncentrere sig, vi vil gerne have dage hjemme hvor vi slapper af, så vi ikke skal noget hver dag, for har også den teori at det ikke skader at kede sig, men det er han ikke enig med os i ;-)

Men mangler ting man kan sætte ham til, som han kan holde sin koncentration, og noget der er sjovt.

24-07-2013
Tobiasmor
Tobiasmor

Her er vi igang med tredje ferie uge og nyder og nusse rundt på stranden i timevis.  Magnus er 8 år og har behov for megen stimuli for ikke og køre træt i det hele ( han er infantil autist ).  iår har han overrasket mig positivt ved og kunne hygge længe med vand og sand, så vi nyder det gode vejr på stranden.

Kunne I ikke sætte gang i lidt ting og inddrage ham i hvornår I skal noget sjovt igen og på den måde aktivere ham?  det virker rigtig godt herhjemme

24-07-2013
nanu
nanu

Nej det har han heldigvis ikke er også overrasket over at han er sådan det plejer han slet ikke. Det er også derfor det er træls når han er sådan.

Han ser en del tv syntes bare der er for godt vejr til det, havde glædet mig til vi skulle holde ferie for sidste år gik det bare så godt og vi havde en skøn ferie, det har vi også haft i år det kunne bare have været bedre hvis han ikke var over os hele tiden.
Lige nu glæder vi os til ferien er slut, det er bare en træls tanke 😒

24-07-2013
Tobiasmor
Tobiasmor

Har han været vant til at blive aktiveret konstant i seks år? For så kan jeg godt forstå, at han keder sig nu, når han skal gøre ting alene.

Installer ham med et konsol, en håndholdt eller remoten til fjernsynet, så han kan kede sig selv og ikke være irriterende.

Det er 'sundt' at kede sig og det skal til af og til.

24-07-2013
FCKfan
FCKfan

Op

24-07-2013
Tobiasmor
Tobiasmor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...