Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Glykosetest.... Aaaarghh!!!!

Jeg har læst stolpe op og stolpe ned om hvor klam og frygtelig den er.... Piece of cake for mig. De der 225 ml. Søde stads er da ik specielt delikat, men det er så os det!!! Det blev bare skyllet ned og et koldt glas vand oveni bagefter og vupti... Done!!!! Jeg overleved min store frygt!! Nu ska jeg så bare vente... 1 time... Og 21 min før jeg må spise.. Men hvem tæller ???!

30-07-2013
Ponulle
Ponulle

Føj siger jeg bare! Måtte kæmpe den første time for ikk at kaste op, måtte intet andet end det sukker fis få, heller ikk vand til at skylle med med :( Lider og og meget af kvalme og opkast optrins af jeg er 17+5.. Frygter allerede næste næste test til dec. er dog blevet tilbudt at blive indlagt dagen før og så blive vækket tidligt om morgenen og så kunne blive liggende i sengen..

02-10-2013
desiree25
desiree25

Vente tiden er faktisk den væreste men er ret sikke på jeg ik ville kunne få det ned hvis de ik havde kommet citron i. Puha.. Og jeg er ik overvægtig og alt var flot inden jeg blev gravid. Men min mor fik gammel mands sukkersyge for et år siden.. så derfor skulle jeg testes og det var jo nok heldig. For resultatet faldt ud med graviditet sukkersyge Jubii!! "eller noget" er bare glad for det er opdateret så tager vi resten af graviditeten på grønsager og det jeg nu må spise :-)

11-08-2013
ditdat
ditdat

I Aalborg hvor jeg har været igennem møllen 6 gang!!!!! 2 i hver graviditet grundet mit bmi samt sukkersyge i familien må man får 2 glas vand ikk sove ikk gå blot sidde stille jeg havde min iPad med hvor jeg har netflixe på og så var det knapt så træls og mine svar har været vidt forskellige 1 gang ingenting 2 gang positiv for sukkersyge og 3 gang ingenting igen

08-08-2013
mw0502
mw0502

Det kan være mange årsager til at man skal have denne test. Ikke altid pga. For højt BMI! For mit vedkommende var det fordi min mormor havde sukkersyge.

05-08-2013
Ponulle
Ponulle

Det er lidt underligt at der er så stor forskel fra sted til sted. Jeg fik serveret et glas vand og fik af vide jeg måtte drikke vand ad libitum i de 2 timer.

05-08-2013
Ponulle
Ponulle

Jeg måtte ikke drikke vand efter min test.. først da de 2 timer og blodprøven var overstået..

05-08-2013
Vuffi
Vuffi

Det er så vammelt at drikke.. uha...

30-07-2013
NyUngMor
NyUngMor

Hehe mit BMI er 18 så det ligger (heldigvis) ikke der... Håber I når jeres mål så I slipper for denne keeeedelige og lidt ulækre test :)

30-07-2013
Esiulul
Esiulul

Gud den havde jeg slet ikke tænkt på, den med diabetes i familien. Måske fordi vi er så heldige at det ikke er noget vi har.
Derfor kan et normalt BMI betyde for mig at jeg ikke skal igennem det igen (håber jeg !!)

30-07-2013
Lilleas
Lilleas

Min fars forældre døde desværre også af sukkersyge (som 40 årige :-( )så jeg har lige fået brev i dag, puha glæder mig ikke...

30-07-2013
Esiulul
Esiulul

Min morfar og farfar har gammelmands sukkersyge så derfor skal jeg igennem møllen.

30-07-2013
Tapirta
Tapirta

Jeg skal til her d.13 aug. Glæder mig ikke:s manden tilbød at tage med mig, men sagde han skulle blive hjemme ville ende med at bide hovedet af ham. Ingen mad når jeg er sulten er ikke nogen god kombinationen;) hehe

30-07-2013
Tapirta
Tapirta

Det har nu heller ikke været det store problem for mig, ventetiden er også det værste for mig og så det efter min mening sindssyge spild af tid. Men jeg har været forberedt på ventetiden og haft noget læsestof med.
Jeg er blevet sendt afsted på baggrund af to normale, problemfrie graviditeter, to sunde normalvægtige børn, et BMI med normalvægt, men en farfar som havde diabetes 2. Min far og hans 4 søskende har ingen diabetes.

30-07-2013
Randi2010
Randi2010

Hehe jeg havde det præcis ligesom dig. Havde hørt det skulle være SÅ klamt.
I Odense kommer de citron i vandet, så faktisk var det lidt som at drikke et stort glas koldt, lidt for sødt, limonade .. Og det er da ikke det værste på en varm sommerdag.
Men ventetiden. Puha ! ..

Gør dog alt hvad der står i min magt for ikke skulle ud i det næste gang, og sørger for at blive normal vægtig inden en ny graviditet. Havde heldigvis ingen problemer med hverken sukker eller blærebetændelse i graviditeten, trods de 15 kg for meget inden graviditet og 32 kg for meget efter graviditeten.

30-07-2013
Lilleas
Lilleas

Skal have lavet den for anden gang i næste uge - ventetiden var absolut det værste!!! GAB!

30-07-2013
Slemig2005
Slemig2005

Jeg fik klaret den i sidste uge...ventetiden var det værste!

Den første time gik med et blad....den næste time med et forsøg på en lille lur på venteværelsets alt for smalle og hårde bænk ;)
Men - så var det også tid til det store "morgen"-hyggebord efterfølgende!

God ventetid...og husk at forkæle dig selv med lidt lækkert til morgenmaden :D

30-07-2013
Lenepigen
Lenepigen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...