Unge gravide el. mødre - Nordjylland?

Hej, jeg er gået hen og blevet gravid som jeg er så glad for, uge 11+6. Det var ikke planlagt, men nu kan jeg ikke andet end at smile og glæde mig til baby kommer til verden. Jeg er ikke sammen med faderen, da han ikke ønskede kontakt til barnet. Jeg søger unge gravide eller mødre som jeg kan snakke og have kontakt med, måske mødes, før og efter fødsel. Gerne 17-20 år da jeg selv er 17 år. Jeg bor hjemme hos mor og papfar nær Dronninglund. Jeg har facebook : Salina Lundin Jørgensen - du/i er meget velkommen til at ansøge, så vi kan få en sludder. Kæmpe smil :-).

02-08-2013
salinahj
salinahj

Hej allesammen, jeg havde fuldstændig glemt jeg havde en bruger herinde, så er først lige kommet på igen. Dejligt med så mange unge mødre, ansøg gerne på facebook : Salina Lundin Jørgensen, det noget nemmere. Frkhartmann, ja jeg har boet i Skagen, men bor der ikke længere :-).

27-10-2013
salinahj
salinahj

Hej :) Jeg hedder Sabrine og er 24 år. Jeg er 31+4 uger henne og venter vores den første som er en dreng. Jeg bor i Hjørring. Jeg er hellere ikke helt ung længere, men ville da lige melde mig på banen ;)

05-08-2013
SabrineBjerre
SabrineBjerre

Hej Salina. 

Jeg er 20 år, og gravid med mit første barn. Som gerne skulle komme til verden sidst i Oktober 2013. J

Søgte efter dig på facebook - kan det passe at du er fra Skagen af? 

Jeg bor selv i Skagen med min kæreste :-)

04-08-2013
Frkhartmann
Frkhartmann
Barn på 3 år og 8 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...