Far vil se børnene mere, hvordan??

Min eks og jeg har 5 børn sammen. De bor hos mig i vores tidligere fælles hus. Deres far har dem ca. hver 2. weekend. Til tider går har jeg dem 2 weekender i træk og andre gange har han haft dem 2 weekender i træk. Han bor i en 2 værelses lejlighed i en anden by(35 min kørsel) og har samvær i mit hus. Jeg forlader hjemmet, når han har børnene. Han savner forståeligt nok sine børn og vil gerne have mere tid sammen med dem. Jeg er villig til at give mig, så længe det er i børnenes tarv. Vi er ikke interesseret i at have dem en uge hver, men at finde en ordning der giver ham mere samvær med børnene. Løsningsforslag modtages :-)

03-08-2013
Lykken
Lykken

det lyder til at i får det til at køre fint, det kunne mange lære noget af.

vi har et venne par der har delt det sådan at den weekend faren skal ha børene har han dem fra torsdag efter skole og til mandag morgen, hvor han sender dem i skole.

16-08-2013
termin2014
termin2014

(null)

15-08-2013
Spixie
Spixie

Jeg har desværre ingen gode ideer, jeres løsning er i mine ører ret unik, så tillykke med det, godt gået.

04-08-2013
Randi2010
Randi2010

Hej Lykken!

Tager hatten af for jer! Synes det er flot I vælger, at det er jer der må flytte lidt frem og tilbage, så børnene har deres faste hjem. Kender et andet par, der gjorde det samme...

Hvor er du, når din eks er i huset? Kan du være det sted mere, for så kunne det evt. hedde fra torsdag i stedet?

Håber I finder en god løsning for jer alle!

04-08-2013
Bir
Bir

Jo, et ordentligt skulderklap :-)
Vi har lige haft en god samtale.
Han fortsætter med at have samvær her hos mig, men vil søge en større lejlighed i hans by, så de på sigt kan være hos ham i weekender og ferier.
Han vil derudover kommer hver 2. onsdag og hente drengene og tage dem til brydning. Han vil fremover nok få lidt flere weekender end jeg.

04-08-2013
Lykken
Lykken

I øvrigt Lykken, skal vi så ikke lige give hinanden et skulderklap for at være så gode til at finde ud af det med eksmanden som jo i bund og grund er for børnenes skyld. Jeg tror at rigtig mange skilsmissepar kunne lære lidt af det!

04-08-2013
h76
h76

Jeg synes det er en rigtig fin ordning i har. Vi har kun to børn så derfor kan far nemt have dem hos sig hver anden weekend, men havde vi haft fem børn som i har, ville vi sagtens kunne gøre det på samme måde. Dog ved jeg ikke lige hvor jeg skulle været taget hen i de weekender men det er så en anden sag. Jeg tænkte nok at du havde snakket med kommunen om det, men ville alligevel lige nævne det til dig for en sikkerheds skyld.

04-08-2013
h76
h76

Vi har kørt denne ordning i et år og det har fungeret fint. Især for børnene.
Kommunen var de første jeg spurgte til råds, da vi aftalte vores ordning og det er skrevet ned i sagsmappen, hvis nogen skulle få ondt i rumpen.
Vi gør intet forkert.

04-08-2013
Lykken
Lykken

Hvor er du henne i de weekender hvor deres far er i dit hjem? Kunne du f.eks også være væk nogle dage midt på ugen? Sådan at han var der hver anden weekend plus måske hveranden mandag-tirsdag.

For lige at nævne noget helt andet som du måske selv har tænkt på: Ved kommunen at han er i dit hjem hver anden weekend? Du får jo nok tillæg som enlig forsørger og så skal man jo passe godt på. Dette var altså ikke for at blande mig, bare lige en oplysning hvis du ikke selv har tænkt på det.

Min eksmand og jeg har det rigtig fint sammen og laver en del i fælleskab med børnene. Bo sammen samt være et par kommer vi aldrig til igen men for folk udefra som ikke kender os, kunne det sikkert misforståes. Jeg har derfor snakket med kommunen om det for det tilfælde at nogen skulle melde os for noget som i øvrigt ikke ville passe.

04-08-2013
h76
h76

Ja, det er os selv, det skal finde ud af det.
Jeg er interesseret i at høre forslag til, hvordan det kunne se ud. :-)
Vi vil det bedste for vores børn og vi taler stille og roligt om det her. Ingen sure miner.

04-08-2013
Lykken
Lykken

Hop

03-08-2013
Lykken
Lykken
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...