Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

'Barn i vente'

Vi er begyndt til 'barn i vente' på Hillerød hospital. Vi var lidt skeptiske ovenpå deres fødselsforberedelse, men dette gav faktisk mere mening. For mig i hvert fald. Vi var 6-7 par, cirka lige langt henne, og en jordemoder. De 2 timer brugte vi på at fortælle om vores oplevelser, forventninger og vores graviditet indtil nu. Jeg synes det var rart at se og høre fra andre i samme 'situation', da ingen i min omgangskreds er gravide. Så det er klart en prøve værd, hvis man som mig føler sig lidt alene i verden og ikke har nogen at spejle sig med

05-08-2013
Vuffi
Vuffi

Vi sidder ikke bare og lytter. Vi skal diskutere. Faktisk vil vores jordemoder ikke tale særlig meget, men vil hellere at det er os der sidder og diskuterer de forskellige ting. Det er meget godt. 

Vi har også efterspurgt en tur på barsels- og fødselsgangen, men det er ikke muligt desværre

16-08-2013
Vuffi
Vuffi

Nu har vi været til det 2 gange. I mandags handlede det om amning. Hvordan, hvorfor, hvornår, hvor ofte, hvor meget osv. 

Næste gang handler det om fødslen. Dét glæder jeg mig til. Indtil videre har jeg ikke rigtig nogen tanker herom, men det kommer nok når jeg når til uge 36.. :S

Jeg ved at der er især én anden i gruppen som er skidebange for at føde, men sådan har jeg det slet ikke. Endnu.. Det skal nok komme.

 

Er der ingen andre der går til dette?

16-08-2013
Vuffi
Vuffi
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...