Jeg nåede ikke mit mål

...men jeg nåede så meget andet. Mit mål var vægttab på 6kg. Ville gerne 10, men tænkte mere realistisk og satte mig på 6. Desværre har jeg INTET, NADA, NIKS OG NUL kg tabt... Til gengæld har jeg efterladt godt 40 cm et eller andet sted samlet fra overarme, bryst, talje, liv, hofte og lår. Ikke helt så meget, som jeg kunne ønske, der er stadig masser at ta' af, men dog nok til, at jeg generelt må været gået godt 1-1½ str ned i tøj. Og jeg har fundet to par bikinitrusser, hvor jeg kan skjule en af de dele, som er blevet mindre, men dog stadig mangler at deltage i mit projekt :P Jeg sluttede sidste uge af med 6 hold træning på 6 dage. Også der havde jeg sat et mål på 8 hold på de 7 dage, men da jeg vågnede på 7. dag summede det i mine arme og mine ben og jeg tænkte, at jeg nok hellere måtte indlægge en bette pause i min iver. Det var nok en go' beslutning ;) Jeg plejer ellers at have pause hver 4. dag. Så nu vil jeg tage på ferie. Glad, men ikke tilfreds, omend i god forventning om, at der nok skal ske noget i fremtiden, hvis jeg fortsætter træningen (som jeg ikke kan finde ud af, om jeg skal fortsætte med på det niveau eller skal gøre noget andet/mere).

06-08-2013
FCKfan
FCKfan

Tak, kagemonster - det vil jeg så være (selvom jeg overhovedet ikke er helt tilfreds *hæhæ*)

07-08-2013
FCKfan
FCKfan

Jeg har faktisk ikke ændret andet i kosten end at lade være at spise chips. Jeg har spist mindre portioner os', men der er ikke noget med at fjerne sukker og fedt osv. Bare alm mad.

Så har jeg trænet 3-6 gange om ugen. Kun hold, for jeg skal have en til at holde mig i ørerne. Jeg har trænet Bodystep, Bodycombat, Bokwa og Cyckling. De to sidste er stærkt fedtforbrændende og combat samt step er udholdenhedstræning i min verden.

Det der  - for mig - slår hovedet på sømmet, er at jeg har sukkersyge. Jeg kan ikke tabe mig, da mængden af insulin er let høj. Til gengæld har jeg helt fjernet min morgeninsulin de dage, hvor jeg træner, hvilket jeg gør tidlig morgen eller tidlig formiddag. 

Og tak :O)

07-08-2013
FCKfan
FCKfan

Jeg må lige høre hvad det er du gør? Hvor mange dage om ugen træner du og er det udelukkende hold træning? Har du ændret kost eller "bare" skåret søde sager fra? Det er virkelig et flot resultat!!

07-08-2013
bubblesaresweet
bubblesaresweet
Barn på 3 år og 7 måneder

Tak, Signe - jeg skal huske dit 'centimetermål' i fremtiden. Den er sød :)

Ja, Lofl - men gruer for de sidste fem par til når temperaturen falder :0

06-08-2013
FCKfan
FCKfan

Overvejde at medinddrage læggene. Godt jeg ikke gjorde dét, for bare eet af mine seks par langskaftede støvler volder bekymringer ;)

06-08-2013
FCKfan
FCKfan

Taark :-)

06-08-2013
FCKfan
FCKfan

40 cm er fandme også flot - så skid hul i kiloene, du har sikkert omsat en masse til muskelmasse :) hav en rigtig god ferie :)

06-08-2013
MinSkønneSkat
MinSkønneSkat

Tak alle :-)

'poppet' - haha

06-08-2013
FCKfan
FCKfan

40cm og en tøjstr er da også fedt !! Ville jeg klart også fejre med et stykke (eller to) lagkage! Jeg har altid selv været en idiot til kun at se tallene på vægten og ikke forandlingerne på min krop

06-08-2013
Slemig2005
Slemig2005

Vil lige 'oppe' min træningsslutning

06-08-2013
FCKfan
FCKfan

Og det vil jeg så fejre med en luns af en Othellolagkage fra Bilka *uhhmmm*

06-08-2013
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...