Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Svømmetræning

Min dreng gik til babysvømning fra han var omkring 5 til 14 måneder. Nu er han så knap 3 1/2 og vi er netop flyttet tæt på en rigtig god svømmehal, som jeg har en intention om, at vi sammen skal besøge regelmæssigt og hyppigt. Det skal først og fremmest være sjovt, men jeg vil også gerne have, at han lærer at svømme og dykke. Ikke at jeg forventer, at han lærer det lige nu, men at vi arbejder os derhenad. Hvordan skal jeg bærer jeg mig ad med det? Nogen gode fif? Jeg går udfra, at dykkerrefleksen (eller hvad søren den hedder) er helt forsvundet :)

06-08-2013
Lofl f
Lofl f

Det havde jeg på fornemmelsen :)

Det vil jeg egentligt også foretrække. Hvad er en fødsel mod tampon-brug? :)

08-08-2013
Lofl f
Lofl f

Åh, er det sandt? Gælder det også med badedragten så? Nu har jeg aldrig selv gået til svømning, så jeg ved det jo ikke ;)

Man kunne selvfølgelig også forsøge at gøre noget, så mensen helt udebliver i knap et år ;)

08-08-2013
Lofl f
Lofl f

Tak for svar. Jeg prøvede lige igen, og fandt ud af, at der selvfølgelig er svømmeundervisning i nærheden, men det bare ikke var i den super gode svømmehal. Nu har jeg dog alligevel bestemt mig for, at det var bedst at melde ham til et hold i en af de mindre svømmehaller, så det har jeg netop gjort.

ChrisserIsaac tak, det var lige sådan noget jeg eftersøgte ... Men nu har jeg så som sagt valgt at melde ham til et hold, inden jeg så dit svar. Men måske det er noget vi skal kigge på, hvis vi tager i svømmehallen på andre tidspunkter.

Mit eneste problem ved fastlagte svømmetider er, at jeg nok bliver nødt til at få styr på min tampon-frygt ... For jeg skal med i bassinet her også :)

08-08-2013
Lofl f
Lofl f

Ja, men det er der desværre ikke. Ikke hvad jeg har kunne finde ud af i hvert fald, for det var nemlig også min første tanke. Jeg er jo ikke svømmelærer, så han ville nok få mere ud af det ved at gå på et rigtigt svømmehold, men lige nu er jeg det bedste alternativ :)

06-08-2013
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...