argh, så kom dog hjem, mand!?! - lang, brok...

Min kæreste S (26) , og far til vores snart kommende barn (start oktober) er dedikeret fodboldfan, hvilket ikke gør mig noget, da jeg også selv holder af at se byens hold på hjemmebane. Problemet er, at han drikker en del øl derude, og så snart den første er indenbords, ''glemmer'' han vist lidt, at han er en voksen mand. endnu videre går mit problem, når hans kammerater spørger om han vil med i byen og have en enkelt, er han bare på. Bare for eksempel idag, sluttede kampen ca kl 19, og han ville tage ind og tage en 'enkelt', men eftersom jeg er gravid, har bækkenløsning, ikke sover ordentligt om natten og oven i købet har fået ondt i knæet og en drillende iskias nerve - valgte jeg at blive hjemme. Nu sidder jeg så, for gud ved hvilken gang, og venter på han ringer og beder mig om at komme og hente ham. Og eftersom han ikke reagerer på sms'er eller opkald, kan jeg ikke gøre andet end bare at vente. Når jeg tager det op med ham, når han er ædru igen (Det er han altså hele tiden, ud over fodboldkampene, og fester), så giver han mig ret i, at det ikke er okay, og han gerne vil lave det om, for han vil gerne gøre mig glad - så går der én gang hvor han enten kommer direkte hjem efter kampen, eller faktisk kun får 'den ene'. Nu sidder jeg klokken halv et og føler mig totalt dum og en anelse røvrendt, og aner ikke hvad jeg skal gøre. Vi har jo også en hund der bestemt savner sin far, og ikke rigrigt finder ro, når han ikke er hjemme om natten. Jeg beder ikke om at I dømmer min kæreste, giver mig gode råd eller har medlidenhed, havde bare brug for at brokke mig, uden der er en der fortæller mig, at jeg er for god til ham osv. :-)

11-08-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Altså - at hun ikke har samme frihed, til at gøre hvad hun vil 😉

21-05-2015
Jup88
Jup88
Graviditetsuge 31

Selvfølgelig skal man give manden plads. Men han skal også vise den respekt overfor sin kæreste, at hun intet kan i forhold til ham. Gensidig respekt overfor hinanden.

21-05-2015
Jup88
Jup88
Graviditetsuge 31

Jeg havde nok bare valgt ikke at hente ham...

19-05-2015
TineFroberg
TineFroberg

Hej, lidt lang tid siden indlægget .

Men sidder i præcis samme situation og ville bare høre om det var blevet bedre? Og hvad du evt gjorde? Og er enig det handler ikke om kontrol men om respekt for hinanden . Fordi var det omvendt så ville de også gerne vide hvor man selv var og da begge parter har det sådan så burde ikke kun den ene part overholde de aftaler man laver i et forhold .

19-05-2015
Jeanett1988
Jeanett1988

Jeg er slet ikke bekymret for, om han laver noget med andre piger :-) Det skal også siges, at jeg ringede én gang (hvor han ikke tog den), og skrev én sms - hvori der stod, at hvis det blev senere end 02, måtte han tage en taxa hjem. Synes ikke jeg er kontrollerende - Vi har bare en fælles enighed om, at det er rart at vide hvor den anden er, hvis nu der sker noget. Alle er selvfølgelig forskellige, men vi blev altså enige om, at han også bedst kan li når jeg holder ham lidt i snor, i stedet for bare at være ligeglad :-) og så kunne han også bedst li at blive hentet af mig, for så er han sikker på at komme helt hjem, selvom han er dinglende fuld.

12-08-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Vil bare lige sige at du skal lære og give ham plads, nu og i fremtiden, ellers bliver han træt af det. Tro mig. Hvis du var i byen ville du så selv bryde dig om og blive kimet ned af opkald og sms'er? Jeg ville bestemt ikke, ville blive ret gal. Når min mand er i byen med gutterne, så skriver jeg heller ikke til ham, men lader ham hygge sig uden min indblanden. Men når det så er sagt skal han også give dog plads når den tid kommer, ellers kommer jeres forhold ikke til og fungere på længere sigt, og slet ikke når baby kommer Men håber i finder ud af det :-)

11-08-2013
CaLiHa666
CaLiHa666

Han har ikke selv kørekort, det mistede han, og kan tage det igen i 2015. Idag er han ret ynkelig, og jeg er vist lidt hård ved ham, men synes han skal lære, at bare fordi jeg ikke har tømmermænd, så gider jeg ikke lege Askepot for ham hele dagen, når han har været på druk... :-) Han siger også selv, at når vi kommer hen mod fødslen, og bagefter, vil han ikke i byen eller drikke sig fuld. Men nu må vi se, måske holder det, måske ikke - men så må han jo komme hjem når han savner mig :-)

11-08-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg sagde ofte til min kæreste at jeg i hvert fald ikk hentede ham. Det endte dog ALTID med at jeg hentede ham alligevel når han ringede og bare sååå gerne ville hjem :D men jeg lagde ret hårdt op for ham at jeg ikke ville have han drak sig fuld den sidste måned af min graviditet. Og når han tog nogen steder skulle han selv køre så han altid kunne komme hjem hvis jeg gik i fødsel. Og jeg ville bestemt heller ikk ligge og føde med en fuld mand ved min side. Den smuttede dog en gang for ham. Der gik hans vens kæreste tilgengæld i fødsel imens vennen var fuld. Så der gik det op for ham at det skulle han simpelthen ikk risikere!

11-08-2013
SaraKruse
SaraKruse

og nej det er heller ikke fordi jeg vil have at han skal blive hjemme og 'sidde og holde i hånd'. Og jeg plejer at invitere en veninde hjem, men der er ikke ret mange, der på en lørdag aften, spontant, med 5 minutters varsel, lige kommer forbi, fordi manden er i byen - de fleste er samme sted.

11-08-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Okay dér følte jeg mig ret meget misforstået. For jo, han får da lov, siger ikke nej, giver ham ikke tider - men vender hans eget ord, der lyder på, at det kunne være rart at vide hvad den anden laver. Jeg ved godt, at hvis han skal ringe efter en taxa, så ender han hos sin far. og så ligger han i sin fars opgang og sover i sit eget bræk, fordi han ikke kan komme ind. Jeg har prøvet, flere gange, end det kan tælles på en hånd, at jeg er gået i seng og ikke har reageret - så fester han videre, og er kommet hjem til aftensmadtid dagen efter. Jo, så kan det da godt være det er kontrol agtigt, at jeg gerne vil hente ham i byen - men sådan er det altså bare lige.

11-08-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg er lidt enig med jer allesammen - min kæreste får lov, alt det han vil, men jeg vil gerne høre livstegn fra ham ind i mellem og så finder han selv hjem.. Tror man skal huske at de ikke skal straffes fordi vi sidder hjemme og ikke 'kan så meget' men derfor vil jeg sgu kunne komme i kontakt med ham hvis der skulle ske noget.. God søndag derude :)

11-08-2013
Esiulul
Esiulul

Lad dog hygge sig!!! Og hvaf skal du hente ham for?? Lad ham tage en taxa hjem selv. Og fordi du har bækkenløsning (havde jeg også) så skal han bare komme hjem? Og hvad så, sidde og holde dig i hånden? Min kæreste tog også et par ture imens jeg var gravid, og herre gud hvis han ikke kommer hjem til tiden, lad ham hygge sig inden baby kommer. Det har han brug for. Min kæreste har endda været væk fredag til lørdag med drengene i sommerhus, kun for at drikke. SÅ: at han ikke overholder aftalen, tag den med ham når han har sovet ud, lad være med og ødelægge hans aften. og: Lad ham hygge sig inden baby kommer med gutterne

11-08-2013
CaLiHa666
CaLiHa666

Jeg kender det alt for godt. Når min kæreste tager med sine venner i byen en sjælden gang imellem kan jeg slet ikke finde ro. Når jeg går i seng går der lang tid inden jeg sover, også vågner jeg 1 gang i timen for ringe til ham og høre om han snart kommer hjem. Her i huset har vi en aftale om at hvis man tager i byen fortæller man hele tiden hvis man tager et andet sted hen. Xsempel: starter hos ven og tager videre på diskotek. Jeg vil gerne vide hvor min kæreste er hele tiden i tilfælde af at der sker noget og jeg ikke kan ringe ham op, så kan jeg altid ringe der til hvor han er. Vi har også en aftale om at man sender en SMS når man er på vej hjem, så ved den anden nogenlunde hvor lang tid det tager at komme hjem og hvis det så tager meget længere tid kan man reagere, tænk hvis den anden var faldet og lå derude et sted.

11-08-2013
Tulle87dk
Tulle87dk

Det er bare en aftale vi har, kan godt li at hente ham, det giver mig en indre ro :-) Men kan godt se, at jeg nok burde give ham en ''lærestreg'' i stedet for at hente ham og modtage ham med savn, kærlighed og omsorg.. Han er lige kommet hjem, og på vejen hjem sagde han 'Jeg har savnet dig, og Bella(hunden). og jeg har ikke lyst til at savne jer, når jeg har været til fodbold.. Så jeg må hellere til at komme tidligere hjem.' Det var nu meget sødt, meeen ved jo ikke hvor meget jeg skal lægge i det. :-)

11-08-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Lad vær at hente ham slå fin mobil på lydløs selvom det svært så opdager han måske det ikke er så smart det så vigtigt at stole på hinanden

11-08-2013
CarinaDD
CarinaDD
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...