Mor til donor barn eller ej?

Hej, jeg er mor til lille Alice der fylder 2 om kort tid. Jeg er enlig og der er derfor ikke udsigt til at der skulle komme søskende lige foreløbigt, hvilket ellers ligger mig meget på sinde. Jeg overvejer derfor at blive gravid med en donor, så min datter ikke ender med at være enebarn og at hun rent faktisk kan få lidt ud af de søskende jeg håber der engang kommer :) Jeg har selv søskende der er hhv. 12 og 10 år ældre end mig selv, og skal jeg være ærlig har jeg aldrig "fået noget ud af dem" som barn. Mit problem er bare at jeg ikke ved hvor jeg skal søge mere info omkring det at blive gravid med en donor. Jeg har søgt på nettet og syntes godt nok at det er lidt af en rodebutik som jeg hverken kan finde hoved eller hale i. Hvad koster det? Går man direkte til en klinik eller skal man forbi lægen først? Og hvordan og hvorledes foregår det hele? Jeg er på bar bund må man sige, derfor spørger jeg her, i håb om at der er nogen der kan gøre mig klogere :) Mvh. Marianne

12-08-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 3 år og 8 måneder

Kommentarerne er fjernet af forfatteren.

27-06-2014
Simone1234
Simone1234

Hej Marianne91,

Jeg læste dit indlæg og blev helt nysgerrig på om du skal til at i gang med fertilitetsbehandling nu her? Er du kommet længere i dine overvejelser de seneste par måneder?

27-06-2014
Simone1234
Simone1234

hold da op ja det gør det jo en hel del billigere end de 4-7500 pr gang. jeg bor i Århus, men har familie nær Herning, Skive, Holstebro, Viborg. 

har det været en go oplevelse alt i alt syntes du? jeg tror jeg har bestemt mig for at det er det jeg gerne vil :) der er stort set ingen forhindringer, økonomi, skole, bolig, familien og vennernes accept det hele er bare faldet helt på plads. så nu går jeg egentligt bare og venter på at det skal blive sommer så det passer med uddannelsen :)

26-09-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 3 år og 8 måneder

af flere grunde, som jeg ikke vil ud med her, er jeg blevet voksen og ansvarlig meget hurtigt i mit liv. jeg ville aldrig ha fået min datter og da slet ikke begynde at planlægge en toer hvis jeg ikke viste at jeg kunne klare det samtidig med min uddannelse ;) jeg er ikke i tvivl om at mange kan få det til at passe, eller ligefrem har gavn af at der er stor forskel mellem ungerne. jeg har bare set for mange ha store vanskeligheder og været ked af det til at jeg vil kunne ha det. og så har jeg selv haft en dårlig oplevelse med det.jeg er overbevist om at det her vil være det bedste for både mig og min datter.

med hensyn til faderrollen så har Alice ikke nogen far. hun var en upser af den helt store slags og han ønsker ikke at have noget med hende at gøre. jeg spørger mig selv om en lille pige skal ha lov til at vokse op uden hverken at ha nogen far eller søskende? om jeg vil kunne overskue det. 

jeg ved at mine forældre vil støtte mig hvis jeg beslutter at det er det her jeg virkelig vil, men når det er sagt så har jeg faktisk ikke nogen ide om hvad det koster. det har jeg ikke kunnet finde noget om på nettet, men jeg forestiller mig at det ikke er helt billigt. 

tak for alle jeres held og lykke samt støtte :)

13-08-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 3 år og 8 måneder

jeg er 22 så mange vil nok ryste hovedet ret så kraftigt hvis de hørte at jeg så småt planlægger nr. 2 som enlig i den alder. men der er stadig ca. 1,5 år til det vil være aktuelt at blive gravid igen pga uddannelse. jeg er langt fra uansvarlig hvad den slags angår ;) men jeg kan også godt li at have mine valmuligheder stående fremme så at sige, så jeg ved hvad jeg har af muligheder hvis nu manden ikke lige når at komme inden da ;) hvis jeg bliver gravid om 1,5 år vil der være 4,5 år mellem mine to børn, det syntes jeg selv er meget og alt derefter syntes jeg er slemt, så jeg holder bare mine muligheder åbne. men jeg ved også at hvis manden nu engang kommer så vil jeg også være parat til at få en efternøler til den tid :)

12-08-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 3 år og 8 måneder

Hvor gammel er du?:) Hvis du ønsker dig et barn mere er et donor barn helt klart en mulighed. Men jeg tænker hvad nu hvis du finder en som gerne vil have et barn? Vil du så have nr 3, hvis du har fået et barn inden? Er det så ikke bedre og vente, det kunne jo ske du fandt MANDEN:-) Håber det bedste for dig uanset hvad der sker

12-08-2013
CaLiHa666
CaLiHa666
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...