Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Væskebehandling mod opkast.

Hej alle I skønne piger og damer.   Her er et lille råd mod opkast: hvis du oplever at kaste meget op, så spørg dim JM om du kan komme i det der bliver kaldt for væskebehandling, dette foregår dog kun på fødestedet, men det er yderst effektivt mod opkast. Det eneste der skal til er at man får 2 liter drop, dette tager dog LLLLAAAANNNNGGGG tid at få igennem (mellem 3 og 4 timer, så det er en god idé at tage en god bog med sig). Man skal dog ind på sygehuset 2 - 3 gange om ugen, men behandlingen skulle ikke gerne tage meget mere end 2/3 uger og så skulle man gerne have det så meget bedre at det ikke ville være nødvendig med mere behandling. Kontakt din JM for at høre mere om dette, da jeg har haft glæde af det og jeg har kun fået EN behandling og jeg kan mærke en forskel. Håber at dette kan bruges da jeg har set at der er flere der er ved at opgive at finde noget der hjælper mod opkast. Masser af (sen)sommer kuns'er til jer alle her fra Tulle / Camilla.

17-08-2013
Tullemus1984
Tullemus1984

Ved at i Viborg og Silkeborg at væsken kan gives derhjemme ord af egen læge

14-09-2013
Helleelle
Helleelle

Det var jeg faktisk ikke engang klar over Morheidi (mht væske/føde). Jeg kunne netop intet holde i mig - hverken vådt eller tørt!

18-08-2013
Muster
Muster

det er så også rigtig nok. jeg havde kastet op i næsten uafbrudt i 6 uger og fik faktisk at vide at det kunne man få hjertestop af. men nu kunne jeg heller ikke holde noget som helst i mig hverken tørt eller vådt.

17-08-2013
Tullemus1984
Tullemus1984

Jeg havde hyperemesis i min 2. graviditet. Jeg kastede op 20-30 gange i døgnet!!! Da jeg havde tabt mig 6 kg i løbet af en uge blev jeg indlagt og fik 3-4 liter væske henover aftenen/natten. Derefter gik jeg til væskebehandling 2 gange i ugen, hvor jeg fik 2 liter væske samt akupunktur. Det hjalp rigtig meget og kastede "kun" op 5-10 gange i døgnet. Det varede ved indtil uge 17-18, så i alt gik jeg til væskebehandling i ca. 10 uger.
Så ja jeg synes også at det er et rigtig godt tilbud, men synes dog også at man skal have en del opkast før der kan komme på tale. Altså betydelig mere end morgenkvalme og morgenopkast.

17-08-2013
Muster
Muster
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...