Forelsket i faren til kommende datter

Som overskriften er så lyder det hele jo meget godt.. Det er det bare ikke, har kendt faren til vores kommende fyrer i tre år, og jeg har altid haft et eller andet for ham, vi begyndte at ses for 5-6 måneder siden, med kys og sex og jeg nød det virkelig !!! Jeg blev så gravid og valgte at beholde den lille fis og jeg er nu 16+2 henne, og vi glæder os begge meget nu, og er sammen om det hele og han er med til alting, men jeg kan nu mærke at jeg er meget forelsket i ham, og han har sagt tydeligt at det ikke er gengældt og han bare ønsker at være venner, men føler bare jeg skubber ham væk.. Føler det svært at skulle dele glæden med ham når han ikke føler det samme for mig, men jeg gør det jo selvfølgelig for vore lille piges skyld.. Han har bare samtidig sagt at han ikke ønsker at jeg har sex med andre, men den ene gang jeg så havde det med ham for to uger siden.. Der gjorde det bare så ondt inden i ved tanken om at det var uden følelser fra hans side.. Glæder mig jo helt vildt til hun kommer ud, og nyder hvert sekund af min graviditet, men han gør mig så ked af det når jeg er forelsket i ham :( puha.. Skulle bare lige ud med det..

25-08-2013
Daniellaf
Daniellaf

Må stemme i med de andre her, du skriver han ikke virker som typen der udnytter men FØJ han skulle skamme sig! Du kan og skal da ikke lade dit liv stå på standby som det passer ham, du er ung og skal leve livet, også selv om han er far til dit kommende barn. Ønsker dit alt held og lykke og må som de andre der har skrevet råde dig til at leve livet, med eller uden ham.

26-08-2013
Nielsen2013
Nielsen2013

Har også haft en lang og grundig snak med en veninde om alt dette Idag, og plejer bare at være så stærk og have utrolig meget selvrespekt!' Kan slet ikke kende mig selv i dette og forstår slet ikke hvorfor jeg skal være sådan her, og jeg er helt klart enige med jer, men når man kender ham så virker han bare ikke som typen der udnytter, og jeg ved bare at det er mig der skal tage kontakten til ham med alle de praktiske ting for ellers så spørger han ikke meget ind, selvom han jo er interesseret i hende og gerne vil være der så meget som muligt selv under graviditeten..

25-08-2013
Daniellaf
Daniellaf

Uha. Det lyder ikke godt og jeg tænker som FFN at han udnytter at du er forelsket i ham.
Jeg ville sige til ham, jeg er glad for at du vil vores fælles barn, men når ikke du gengælder mine følelser og ikke vil mig som i et forhold, så har du heller ikke ret til at bestemme om jeg må være sammen med andre.

Husk det er dit liv!

25-08-2013
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...