Det' godt gjort!

Ai, altså. Har knoklet i tre måneder bare for at tabe mig 100g. Så tager jeg på ferie en uge og har nu tabt 5kg... Jaja, jeg har ikke trænet, men SÅ meget muskelmasse forsvinder sq ikke på en uge. Jeg er nu under den magiske vægt, som jeg har hadet i så mange år. Det er da dejligt.     Og så til hagen (ikke den i ansigtet...) At skulle på lokum 126 gange i døgnet er altså ikke fedt. Jeg har fanget 'noget' torsdag i sidste uge, så jeg rendte hele natten til fredag. Kunne slet ikke bade fredag (sidste dag på ferien *suk*) og var rædselsslagen for fire timers flyvetur hjem lørdag. Det sidste gik dog rigtig godt og der var indkøbt masser af bananer, da jeg kom slatten hjem. Og vupti! søndag var der sådan en slags styr på maven. ...hvortil i nat var på samme vis igen *øv*   Og ja, jeg ved godt, at det meste af de 5kg ryger på igen, når jeg kommer i gang med en normal hverdag. Maden dernede var bare så klam og grim, så jeg faktisk fik ris, salat og vandmelon næsten alle dage. Undtaget sidste aften, hvor rejseselskabet sendte os på restaurent i Alanya, fordi vi hadede hotellet så meget ;) Dét er jo os' en del af vægttabet. Gad vide om jeg kan fortsætte med vandmelon og salat her...?

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

...i et halvt ÅR, ja *suk*

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Ja, det er ikke så godt, men det er ikke altid maden. Det kan også være varmen, de iskolde drikke, en dråbe fra baderumsvandet i munden - alt muligt.

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Ja, ik'?!

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Startour, men INTET af det har med dem at gøre. De var søde og venlige og gjorde intet ift ikke at få tingene til at glide.

Det er ene og alene hotellet, som har hele fejlen og vi har bedt Startour trække sig ASAP, så de ikke får ørerne i maskinen.

Vi er fire familier på minimum fire personer, som alle har klaget 3 A4 sider...

(Var lige ude og handle - er I egentlig klar over, hvor svært det er at køre og styre en tung indkøbsvogn med fare for...uføre?)

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Det godt nok øv :/ - men godt i fik badet og fik nydt varmen lidt, men så kan man da fortælle folk hvor de absolut ikke skal tage hen ang hotel.. det var så lidt :) - men du må have en rigtig god dag :-) og pøj pøj med det hele :-)

26-08-2013
Tenna94
Tenna94

Tak, Tenna94 :)

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Nej, på næsten alle plan den værste i mit liv. 

Ja, vi har hygget og badet og vejret var perfekt

Nej, INTET andet var i orden! Har aldrig glædet mig til at skulle rejse hjem. Har altid været lidt vemodig ved at forlade hyggen, vejret og vandet. Denne gang glædede vi os alle allerede efter 3 dage *øv*

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Nej okay, så har jeg ikke haft muligheden :) - men det lyder ikke sjovt det med maven, håber du snart får det bedre, og ja heldigt at de andre ikke har fået noget! Puha en omgang du har fået..

26-08-2013
Tenna94
Tenna94

Nej, det er færdigbygget i april, så det har du ikke haft mulighed for.

Jeg er ikke sikker på, at min mave har reageret på maden. Min familie spiste også salat og vandmelon og de er ikke ramt (heldigvis).

Jeg håber det snart bliver bedre, for jeg kan ikke komme i gang med træningen. Eller rettere, jeg TØR ikke gå i gang af frygt for uheld LOL

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Der har jeg ikke været, det var bare fordi for 2 år siden der boede jeg i alanya i 1 år.. så det ku godt være at jeg kendte det, men det gør jeg ikke.. men øv at det gik galt med maden.. det lyder da ikke rart øv øv... håber du har fået det bedre

26-08-2013
Tenna94
Tenna94

Eftalia Splash Hotel - Türkler

TAG ALDRIG DERTIL!!!

26-08-2013
FCKfan
FCKfan

Hvilket hotel i alanya boede i på? :-)

26-08-2013
Tenna94
Tenna94

Læs mine uherligheder

26-08-2013
FCKfan
FCKfan
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...