Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Søger lidt hjælp ang. tissen.

Søger lidt hjælp.. Tobias er 6 år og han har de sidste par morgener tisset lidt i bukserne da han ikke når på toilettet, det er i søvne han gør det, så han er meget ulykkelig når han vågner og er kommet til at tisse lidt. Det er ikke så meget så det kommer på madrassen, kun i bukserne, og så tisser han færdig på wc. Men hvorfor gør han det nu og hvordan kan vi afhjælpe det???

03-09-2013
Tobiasmor
Tobiasmor

Tak for svar, det er heldigvis ovre igen, det var 2 nætter det skete, hvor han havde været hjemme ved mormor og morfar den ene nat og så herhjemme natten efter, og der var sket en masse så tror det var derfor..

Og han siger også selv, at han drømte han tissede og så vågnede han.

Så tror kun det var de par dage, der har ikke været noget siden..

09-09-2013
Tobiasmor
Tobiasmor

Er der sket en ændring i jeres tilværelse for nylig? Nogen gange kan børn reagere ved at blive urenlige igen efter en flytning, skolestart/skoleskift, eller noget andet? Det var bare en andel vinkel at se på det fra:) men det kan jo osse være at alt har været som det plejer og at svaret ikke skal findes der:)

09-09-2013
LisbetVE
LisbetVE

Jeg har også oplevet en del tisseture med min datter selvom hun længe ikke havde haft nogen problemer med at holde sig om natten. Hvis din dreng tisser af som han plejer før han skal i seng og ikke drikker en masse vand om aftenen, så tror jeg han enten sover tungere end normalt eller drømmer meget. Så kan det være svært at mærke tissetrangen og han opdager det først når han bliver våd. Så længe det kun er bukserne der bliver våde tyder det på at han godt kan kontrollere det men bare er fanget i søvnen, så jeg ville give det en uges tid for at se om ikke han begynder at vågne inden han tisser. Og så ellers trøste den lille mand når han bliver ked af det. Prøv evt. at tænke igennem om han har fået noget mad eller drikke der kan virke vanddrivende/stimulere urinproduktionen. Hvis det bliver til et stort problem og han begynder at tisse mere ved jeg man kan få en næsespray der på en eller anden måde hjælper med at kontrollere tissetrangen. Jeg ved desværre ikke hvordan den virker eller hvad den hedder.

09-09-2013
LilleLille
LilleLille
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...