Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

forstørret nyrebækken

Eyhaa.. ved md kunne de se at vores lille dreng har forstørret nyrebækken ved begge nyrer. Ikke meget, men nok til at de ville jolde øje med det. I dag var jeg så til kontrol, hvor de kan se -foruden en sund og livlig dreng - at det ene nyrebækken har samme størrelse som sidst, og det andet er blevet større. Den søde sygeplejerske forsikrede mig om atvdet sagtens kan nå at normalisere sig inden næste scanning i uge 32, og at hun desuden har set væske samlinger ved nyrerne som så meget værre ud. Alligevel bekymrer man sig jo - er dog ikke ved at gå i panik eller noget - jeg kan bare ikke finde svar på, hvad det kan betyde hvis de stadig ser sådan ud, når han kommer til verden? Nogen der erfaringer på området? :-)

04-09-2013
signelsen
signelsen

Replies to this discussion

Sorter efter nyeste først

Hej :-)
Jeg har lige været til MD og min lille søn har forstørret nyrebækken på begge to. Ikke meget, den ene er 5 mm og den anden er 6,5 mm. Det er godt nok længe siden du skrev dit indlæg, men jeg håber at du ser min besked og vil fortælle om dit forløb?

19-03-2020
Josefinemoe
Josefinemoe

Dejligt at kunne hjælpe! :-)

04-09-2013
MutterGadegård
MutterGadegård

Tak for svar - super link. Hvis forøget risiko for urinvejsinfektioner er det eneste vi risikerer at løbe ind i, så er der vist set større problemer i verden.

04-09-2013
signelsen
signelsen

Jeg tillader mig lige at linke til denne side, i håbet om, at den vil kunne berolige dig:

http://www.nordsjaellandshospital.dk/menu/Afdelinger/Gynaekologisk_ObstetriskAfdeling/Patientvejledninger/ForstoerretNyrebaekken.htm

Venligst Irene

04-09-2013
MutterGadegård
MutterGadegård
An error occured, please try again later.
Loading...