Nødvendigt med en voksi?

Nu har der de sidste par dage været skrevet meget om voksi og sleep bee. Er de nødvendige eller kan man nøjes med tæppe og dyne når den lille skal ligge udenfor i barnevognen. Er førstegangs og venter en dreng her i starten af november, og vil jo ikke have at han fryser.

11-09-2013
Tapirta
Tapirta

Til alle medmødre
En dyne kan sagtens holde dit barn varm gennem vinteren. Det kræver dog en god Ulddragt sammen med.
Det behøves ikke med en sovepose som Voksi eller Sleepbag - blot en varm trøje til armene og en hue.
Jeg vil klart anbefale en Sleepbag, den er fantastisk varm gennem vinteren og temperatur regulerende, så den også sagtens kan bruges gennem forår og sommer.
Jeg har testet mange forskellige soveposer til børn og I kan læse alt om testvinderne her: https://www.begynderbaby.dk/babyudstyr/sovepose/

09-11-2022
Lisbethn
Lisbethn

Voksi er en rigtig god ide! Min søster var virkelig glad for hendes med hendes barn. Mener hun købte hendes voksi hos https://www.inventarland.dk/ . Du kunne jo prøve det

27-10-2022
JensThomsen
JensThomsen

Nu har mange efterhånden delt deres holdning omkring voksi og om det er nødvendigt eller ej, men jeg synes alligevel jeg vil dele min holdning. Min kæreste og jeg havde en voksi ved vores barn og det var vi rigtig glade for. Vi fejrede det med en drink fra https://drinksguide.dk/ bagefter, da det var så stor en succes.

13-10-2022
Jensen200
Jensen200
Planlægger

Som så mange andre har sagt, er det slet ikke nødvendigt med en voksi. Vi havde én til min yngste, tror vi havde købt den fra https://www.newwaveprofile.dk/, men det fungerede slet ikke for hende.

12-10-2022
HenrikHansen01
HenrikHansen01

Synes også klart det er mere nice to have end need to have. Har et vennepar der havde en - mener de fik den fra https://northventures.dk/ , men er ikke sikker. Ellers er der mange andre steder du også kan finde en henne :)

27-09-2022
Kalotlotte
Kalotlotte

Helt enig med dig og andre, det er absolut ikke en nødvendighed, men derimod mere en "luksus. Vi har dog brugt det af flere omgange, hvor vi købte vores hos https://avantigas.com/, men er er den ikke tilgængelig længere

13-09-2022
hansen22
hansen22

Som de fleste andre siger, så er det ikke en absolut nødvendighed, men derimod mere en "luksus". Vi brugte det ikke med vores første, men nr. 2 havde en, og vi var da ganske glade for den, men det gik også fint uden. Mener vi købte den hos https://moodings.com/, men ved ikke om de sælger den mere.

Uanset hvad, så handler det i høj grad om at klæde barnet godt på inden under dynen eller voksi, især om vinteren.

23-06-2021
JaneAS92
JaneAS92

Hvis du har brug for en Nødvendigt med en voksi, kan du kigge på https://danske-supermarkeder.dk/. Håber du kan finde den bedste.

14-06-2021
oscarjensen
oscarjensen
Planlægger

Jeg havde en brugt "sovepose" til de 2 første og har købt en sleepbag til den kommende. Jeg tror det kommer ned til om man bruger lift eller ej i sin barnevogn. Også kan posen bredes ud og bruges som tæppe, når den er slået op.

25-02-2021
LaughAlittle
LaughAlittle
Barn på 1 år og 9 måneder

Det er ikke nødvendigt med en Voksi eller kørepose.

Men det kan være praktisk.

I starten sov min datter altså bare med dyne og et lille tæppe over sig.

Men da jeg så en kørepose til 200 kr. i Føtex, (2015) slog jeg til og det var praktisk, men varmt, hun endte med at sove i tyndt tøj, fordi hun havde det varmt.

23-02-2021
Henr83
Henr83
Barn på 1 år og 9 måneder

Læs og få gode råd til valg af sovepose eller voksipose her:

https://www.begynderbaby.dk/babyudstyr/sovepose/

22-02-2021
Lisbethn
Lisbethn

Hvem sammenligner Voksi og SleeBee???

Jeg gør i hvert fald ikke LOL

12-09-2013
FCKfan
FCKfan

Som de andre siger, så er det bestemt ikke nødvendigt. Desuden kommer det også an på barnets temperament... min kusines yngste nægtede at ligge i voksi. Hun hylede hver gang.

Men det har da klart sine fordele :) Og det er da heldigvis få, der ikke kan lide den.

11-09-2013
SaraEJ
SaraEJ

Aldrig en voksi, men en dunpose/slee bee. Du kommer til at elske den og vil ikke undvære den for alt i verden LOL

Baby kan ligge deri i body og hue ned til minus 10°. Det giver altså visse fordele.

Ud og investere. Var det i denne uge, der var tilbud i Bilka?

Voksi er uld, andre er dun. Jeg sværger til dun.

11-09-2013
FCKfan
FCKfan

Jeg havde den ikke til mine to ældste børn, men ofrede den til barn nr 3 - og fortrød inderligt de to første ikke havde den. Jeg elskede min voksi pose som min søn brugte hver eneste dag. Jeg købte den brugt og solgte den tre år senere til stort set samme pris. Kan kun anbefales

11-09-2013
mor1973
mor1973
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...