Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Akupunktur til gravide?

Hej. Jeg har før fået akupunktur, både udenfor min graviditet og I den, det bar tidlig i forløbet hos en kiropraktor. Nu er jeg 34+2 henne og går til fys med bækkenbundløsning og ekstreme spændte muskler. Musklerne arbejdes der mest med. Jeg sidder nu med en ekstrem trang til at få akupunktur, for at få løsnet op i de skide muskler (har pt en stillede og brændende fornemmelse i venstre side af nakken) men min fys vil ikke give mig akupunktur i frygt for at sætte gang i fødslen. Jeg undre mig lidt over det, da jeg har hørt at det er en lindrings form som mange gravide benytter sig af og også bruges under fødslen. Har I hørt om at de ikke må give akupunktur i de sidste uger af graviditeten??

18-09-2013
Morlinda
Morlinda

Tak for alle jeres svar :) min fys vil ikke give akupunktur, så søgte andet sted og har nu fået i øret, kan ikke rigtig blive enig med mig selv om, om det hjælper... Har stadigvæk godt og grundig ondt. Men nu er tiden heler ikke så lang mere, er i uge 37+2 så mon ik jeg holder det ud :)

09-10-2013
Morlinda
Morlinda

Jeg har fået øre akupuntur, siden uge 25 med 2 ugers interval, mod bækkenløsning. Det synes jeg har hjulpet mig helt vildt, også selvom jeg har angst for nåle. Har pt 19 dage til termin, og har fået akupuntur i denne uge. Men snak med din jordmoder om det.

25-09-2013
1juliane
1juliane

Jeg fik akupunktur for netop at prøve at sætte fødslen i gang, men det var i benene 2 i hvert ben og veerne begyndte samme eftermiddag, så der er en sammenhæng. Jeg er selv uddannet øreakupunktør og der er også nogle punkter man ikke må behandle på gravide, men ellers kunne det være et alternativ for dig, jeg bruger det på mig selv når jeg har ømme muskler og led som ikke ligger i nærheden af de punkter som kan sætte fødslen for tidligt i gang.

25-09-2013
hsks1
hsks1

Jeg fik akupunktur mod kraftige lændesmerter/begyndende bækkenkøsning da jeg var i uge 25 (cirka, kan ikke huske det præcist, med MEGET god effekt) og jeg fødte da jeg var 36+4... men om det var derfor eller om det var pga den kraftige blærebetændelse jeg fik dagen inden jeg fødte ved jeg ikke... jeg ved mange jm bruger akupunktur mod kraftig kvalme/opkast og jeg fik også selv akupunktur for at sætte gang i nogle veer (da mine veer kraftig aftog midt under fødslen, igen med MEGET god effekt) Men det er selvfølgelig forskellige steder/punkter der sættes nåle i alt afhængig af hvilken effekt der ønskes... men det er første gang jeg hører om at akupunktur skulle være skyld i for tidlig fødsel...

24-09-2013
happiness
happiness

Jeg fik akupunktur af en jordemoder hver 14 dag mod bækkenløsning, fra uge 25 og sidste gang var på terminsdagen. Det satte ikke noget i gang hos mig.

19-09-2013
nissepigen_87
nissepigen_87

Jeg har lige fået det i dag og er i uge 35+5. Har ikke hørt noget om at man ikke måtte og har fået det gennem hele graviditeten. Synes man har det så godt bagefter.

18-09-2013
Kasto90
Kasto90
Barn på 3 år og 11 måneder

Hej, meninger er mange, men i Odense er det noget de fleste læger henviser til på ouh for smertelindring. Jeg har i år fået 32 behandlinger, og ikke en skygge af fortidelig fødsel.. Men gør hvad du syntes, jeg kunne ikke få en hverdag til at hænge sammen, og så frem til mit..

18-09-2013
Tunatut
Tunatut

Okay, ja bum bum... jeg fik det tidligere i starten af graviditeten og der skete ikke noget, foruden at det lindede :) men pyyhh hvor jeg længdes efter det. Har en fornemmelse om at det er det eneste der virker mod den svigen og stikken. Men om igen, vil heller ikke risikere en for tidlig fødsel.. Der må godt lige gå min. 3 uger endnu. Så må jeg bide smerten i nakken i mig imens.

18-09-2013
Morlinda
Morlinda
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...