Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Familie og kommune imod

Ved ikke helt hvor hjem skal starte men here it goes. Min kæreste er nu i 9uge hendes adoptiv forældre og adoptiv søster har fået nyheden som ikke blev specielt godt modtaget. Min kæreste har føtalt alkohol syndrom fra hendes biologiske mor. Familien mener ikke vi vil kunne klare et barn, grundet min kærestes diagnose. Hun har fra før jeg mødte min kæreste haft hjemmevejleder hos sig en time om ugen men 2 måneder efter hun fik dem mødte vi hinanden og de blev overflødige men lid dem komme som en sikkerhed for min kæreste. Sidste år sagde hjemmevejlederne at vi skulle sige at vi stadig gerne ville have dem så kunne vi jo om ikke andet bare snakke og drikke the som hober hyggeligt. Problemet er så bare nu at selvom de i de lige knap 3 år vi har været sammen har fortalt os hvor gode vi er for hinanden og hvor meget vi assisterer hinanden døgnet rundt. Men nu hvor min kæreste er gravid har de lavet en indberetning hvori direkte skriver at min kæreste er dum og vi ikke vil kunne tage varer på et barn sammen. Og nu har fået kommunen til at tvinge os til at skrive under på en paragraf 50. Nogen der har prøvet noget lign så skriv endelig. Hvis ikke her så på ppetersen08@gmail.com. For virkelig brug for al den viden vi kan få ang denne slags sager.

19-09-2013
Herlevvitten
Herlevvitten

Det lyder sørme godt at i får en chance for at vise om i er egnede eller ej. Jeg krydser fingre for jer og den lille :-)

04-05-2014
h76
h76

Held og lykke med det hele. Håber for jer og jeres barn, at det hele kommer til at gå godt :)

04-05-2014
TerminSep13
TerminSep13

Bedre sent end aldrig. Update på vores sag. Vi er flyttet ind på familieinstitution og skal den vej igennem bevise vi kan klare at være forældre takket være psykologerne. De mener at vi HAR resurcerne til det og skal have lov at bevise det. Konen er nu gået 7 dage over termin.

04-05-2014
Herlevvitten
Herlevvitten

Så er vi nået dertil hvor vi afventer svar fra psykologerne som har lavet alle mulige tests så de skulle kunne se om vi er forældre egnede. Og håber fandme den er positiv for vores datter skal bare hjem når hun er født. Kommunen for evalueringen den 10/4 og min kone er sat til den 27/4. Og når alt dette her er overstået kommer der en klage sag med krav om erstatning da sagen har taget mere end de tilladte 4 måneder og plus at sagen har stået stille mellem oktober og februar.

01-04-2014
Herlevvitten
Herlevvitten

Skriver mail imorgen eller mandag

19-10-2013
Herlevvitten
Herlevvitten

Jeg bor i århus. Min mailadresse er henriette.b.andersen@gmail.com Du er meget velkommen til at skrive til mig hvis du vil vide noget eller bare snakke.

11-10-2013
Hennipigen
Hennipigen

Vi har kontakt til flere. ADHD foreningen og advokat og andre dom har sin daglige gang indenfor sager ang børn.

07-10-2013
Herlevvitten
Herlevvitten

Muster. Ja Det er rig tight Nok men den indberetning der er lavet er der intet sandt i. Den er lavet fordi de har en mening om en person de har set maks 45 min i gennemsnit om ugen. Det kan man sgi ikke lærer nogen at kende på.

07-10-2013
Herlevvitten
Herlevvitten

Selvom det er en hård melding, så ER der jo stor forskel på at kunne tage vare på sig selv og hinanden og så tage vare på et barn.

26-09-2013
Muster
Muster

Aner ikke så meget om dette emne, ved bare fra en bekendt at de fik lov til at beholde deres barn, men at far var primær ansvarlig person, de fik så også daglig besøg af nogle fra kommunen, kunne det være en mulighed at få fat i en advokat, så i kan få et godt samarbejde med kommunen??

26-09-2013
nettemus2
nettemus2

Hvor er det dejligt at læse at du gør. Hvor i landet geografisk bor du kunne være spænende at hører hvad de skulle have dig igennem

26-09-2013
Herlevvitten
Herlevvitten

Jeg har prøvet noget der ligner en smule. Da jeg blev gravid med min søn, blev jeg også indberettet til kommunen og fik meldingen at jeg var underbegavet og ikke ville være i stand til at klare et barn, da jeg ikke engang kunne klare mig selv. Lægen anbefalede flere gange abort, men jeg stod fast. Jeg gennemførte graviditeten, men var rigtig bange for at holde af min søn, fordi jeg hele tiden frygtede at de ville komme og tage ham fra mig. Jeg har svær adhd og aspergers syndrom (autisme), men på trods af de dårlige odds sidder jeg nu med en dejlig dreng på 4 år og er 11 uger henne med nr 2.

21-09-2013
Hennipigen
Hennipigen
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...