Kan ikke sige nej

Min lille søn vil ikke sove om natten så jeg er oppe ved ham hele natten, og om dagen skal der koges sutteflasker, vaskes tøj, laves mad og der skal også være tid til at hygge med min søn, Emil. Men alle mine familiemedlemmer, venner og veninder vil så gerne komme forbi og sige Hej, men jeg har simpelthen ikke overskud til det, men jeg kan alligevel ikke finde ud af at sige nej til at de skal komme, så det resulterer i at jeg falder i søvn hver gang der er gæster ... Andre der har samme problem ? ZzZzZZzzZ

19-09-2013
Michelle30
Michelle30

- og det vigtigste af alt: Hvis du ikke har LYST til at have gæster, så afvis dem !!!

Den værste fejltagelse jeg nogensinde har gjort var at lade mig overrumple at barselsvisit efter min første fødsel. - den eneste tid, hvor jeg havde mulighed for (og brug for!) KUN at lære min nyfødte at kende. Det gik tabt og jeg får det aldrig tilbage.
og nu efter anden fødsel er det totalt umuligt at få ro med en 16 mdr. gammel skrigeunge i hytten...

20-09-2013
Mama-K
Mama-K

At du falder i søvn når du har gæster siger måske noget om, hvad du reelt set har behov for. Bed gæsterne om at gøre noget af det praktiske - flytte en vask fra maskinen til tumbleren, fjerne opvasken osv. Hvis den bette sover, så drik en kop the med gæsterne og send dem hjem igen. Hvis den bette er vågen, så lad gæsterne hygge med guldklumpen og tag dig selv en lur. - Det er velfortjent !! Og gæsterne har sikkert ikke noget imod at få en bebs i armene ;-)

20-09-2013
Mama-K
Mama-K

Eller be dem der kommer om at tage en ret med. Det er meget normalt at be om det. Så har du lidt tid der ikk skal bruges til at lave mad:-)

20-09-2013
HanneMP
HanneMP

Hvor sover din søn henne?? I samme rum, i egen seng eller hos dig??

20-09-2013
SidseMor
SidseMor

Det er ok at sige nej.
Har ikke helt prøvet det samme, for min datter har sovet godt. Men har prøvet at for mange ville komme på en gang og fik ikke sagt nej. Så da min datter var vågen manglede jeg bare at kunne sidde selv og hygge med hende. Jeg forbander mig selv for ikke at have sagt fra. Så gør dig selv den tjeneste at sig nej. Det er OK!!

19-09-2013
CiciBJ
CiciBJ
Baby på 10 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...