Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Kalendergaver

Ja, nu er jeg jo blevet lidt stresset af at læse, at en del allerede er gået i gang med julegaverne. Vi har talt om, at vores dreng på knap 4 til december skal have en gavekalender. Vi har kigget på nogen færdige pakker, men de er bare enten for dyre i forhold til, hvad vi vil ofre på det, eller også er det noget skrammel. Hvad giver I jeres drenge på ca. 4 år? Vi er nok mest gået over til adventsgaver i stedet, så det kan være nogle lidt bedre gaver, men vi vil meget gerne have noget inspiration. Og så har jeg også tænkt på, at min mand skal have en. Hvad kan man mon finde på til sådan en størrelse? :)

19-09-2013
Lofl f
Lofl f

En masse gode ideer, tak for dem! :) En tur i ski Dubaii ville da helt sikkert være fedt! ;)

Cmm: pixikalenderen, er det noget, I selv sammensætter eller er det en færdig pakke?

Men det er helt sikkert en god ide at købe et sæt af noget og dele det op. Schleich er også en god ide, men jeg synes dog de er så dyre, at det må blive adventskalender. Og her får jeg ikke bedsteforældrene til at skaffe 12 gaver hver. De har en del børnebørn, og i hvert fald min far har problemer nok med at købe julegaver og fødselsdagsgaver. Men det må da være dejligt, hvis de vil gøre det.

Vi holder os fra LEGO friends :) men godt der er nogle måneder til december endnu, for jeg kan ikke helt bestemme mig til, hvad det skal ende med. :)

23-09-2013
Lofl f
Lofl f

Sidste år havde mine tøser lego friends julekalender lidt noget skrammel derudover for de adventsgaver da jeg ellers ikke har kunnet finde noget ordentligt til pengene

23-09-2013
emmamathilde
emmamathilde

Min datter på 5 1/2 skal igen i år ha advents gaver, synes jeg får nogen bedre gaver hun kan bruge til noget og hun synes det er hyggeligt.

23-09-2013
SidseMor
SidseMor

Jeg er jo af den holdning af boernene faar saa mange gaver hen over dec mdr/julen, her faar vores boern fx adventsgaver af os og 2 hold bedsteforaeldre.

Derfor besluttede vi for 2 aar siden at de fleste af adventsgaverne er oplevelser.

Det kan vaere en bio tur

En tur i vandland

En tur ud og bowle

En tur i Ski Dubai

Det kan ogsaa vaere faellesting som fx en film og guiness rekordbog

23-09-2013
schweizmor
schweizmor

Min nevø har hvert år fra fødsel fået kalendergaver hver dag af mormor og farmor. De har hver købt 12 små ting til ham. Så kan man selv vælge om det skal være dyre ting, eller billigere ting delt i flere. F.eks. Havde mormor købt en pakke med 3 par strømper med Superman til 15 kr og så var der til 3 pakker

19-09-2013
Vuffi
Vuffi

Et forslag til kalendergave kunne være en kasse duplo/lego f.eks med byggemand bob eller hvad der nu er in hos knægten, men i stedet for hele pakken på een gang, deler du det hele op i 24 små bunker, så har du 24 pakker uden at det er noget skrammel.

19-09-2013
jsidenius
jsidenius

Rigtig gode forslag. Heldigvis er der jo noget tid til, så jeg kan tænke lidt over det.

Og jeg synes da nemt det bliver dyrt nok med ét barn (nu har jeg så valgt, at det skal være til to). Mon han tager det ilde op, hvis jeg første søndag giver ham et fitnessmedlemsskab eller nogle håndvægte? Så kan jeg jo give et par små g-strengstrusser den sidste søndag, hehe :) Ej, jeg finder forhåbentligt på noget, som vi begge bliver glade for.

Og jeg vil da lige kigge nærmere på den der playmobil.

Jeg har lige opdaget, at den første søndag i advent er d. 1. december. Det er jo bare helt perfekt, at man starter julemåneden med en gave :)

19-09-2013
Lofl f
Lofl f
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...