Enlig mor og forvirret.

Hey. Jeg er gravid i 22. Uge og har fra starten skulle være alene med det kommende barn. Min x og mig var gået fra hinanden da jeg fandt ud af at jeg var gravid og da jeg fortalte ham det mente han entelig bare at jeg skulle få det fjernet for han skulle fanme ikke have ødelagt sit liv. Jeg var dog af den overbevisning at jeg kan ikke slå et lille menneske ihjel. Jeg står så i den situation at han nærmest har forlangt og få og vide når jeg har været til skanning og hvordan det er gået, men ud over det så vil han ikke snakke med mig. Jeg er så nu noget frem til at jeg synes det ikke er fair at jeg skal informere ham om alt når han ikke engang vil fortælle mig om han overhoved vil se barnet når det kommer til verden. Hans svar når jeg spørger ham er at det kan han berette om at han heller ikke ved. Det her fylder meget i mit lille hoved at jeg ikke ved hvad han vil og at jeg ikke kan få svar. Hvad har i gjort hvis i har stået i samme situtation eller hvad ville i gøre? Er selv 25 år og glæder mig meget til at min lille dreng kommer til verden. Kram fra Charlotte

21-09-2013
Ramskov88
Ramskov88
Baby på 15 måneder

hva skal jeg gør når mit barnst far ik vil være der for mig eller hans søn

07-08-2014
lukas17
lukas17

jeg synes du skal tage en snak med ham om hvad det er han vil. det kan jo godt være han egentlig gerne vil med til scanning og JM men ikke spørger fordi han ikke føler sig velkommen. prøv at spørg ham om det er noget han kunne tænke sig. og lad ham se scannings billederne.

17-06-2014
morbritt85
morbritt85

Og hvis du ik har boet med faderen til barnet 10 MDR før fødsels og i ik har været gift, så er forældremyndigheden din alene, har været den vej igennem, og det er rigtig svært at få den delt i dag efter hvad jeg fik at vide for 1 år siden, og det har nok ik ændret sig siden.

17-06-2014
bamsemor25
bamsemor25

Du har ik pligt til at skrive til ham, og især hvis han ikke selv spørger.

du skal bare nyde at du er gravid, og tænk på dig og barnet, det ikke sundt at spekulere for meget.

og hvis han er interresseret i at vide noget må han jo spørge dig om det.

sådan kom jeg gennem min graviditet med den mindste, det eneste jeg gjorde var at skrive da jeg havde født, for ik at stresse mig og min dreng under min graviditet

17-06-2014
bamsemor25
bamsemor25

Hej jeg står i samme situation..jeg er 15 uger henne og barnes far vil ikke have noget af vide og vil ikke have barnet så jeg er stoppet med at fortælle ham noget jeg har prøvet at skrive til ham om han ikke vil vide noget.. Intet svar så har jeg bedt ham gi mig et stykke papir på han ikke vil have barnet dette svare han heller ikke på.jeg er bare bange for han kommer mår barnet er født efter alle hans løgne og hvad der ikke er sagt af onde ord, så jeg ville rigtig gerne have ham helt ud af mig liv. Jeg har en datter på 15 år vi glæder os hel vild for det var ikke planlagt jeg skulle blive gravid men det er jeg så blevet og vil aldrig kunne få det fjernet .

21-03-2014
Stine1973
Stine1973

Jeg syns bare du skal nyde din lille bebs og at du er blevet mor. Hvis ikke baby er kommet ud så ville jeg nok skrive en besked når jeg havde født og så måtte han finde ud a selv om han ville være far for sit barn eller ej. Syns jeg ikke du skal gå og spekulere på:) Du kan jo hverken gøre til eller fra hvis han vælger fra ... Men hvis han kommer og vil være far så syns jeg bare du skal glæde dig over dét og tage den derfra.

08-02-2014
Prinsesse89
Prinsesse89

Hvad siger barnets fars forældre. Er de ikke interesseret i deres barnebarn

08-02-2014
Helleelle
Helleelle

Jeg er alene med mine 3 piger - faren var i billedet med de to første, men da jeg var gravid med nr 3 valgte jeg at gå pga. utroskab fra hans side og andre flirtende episoder m.m jeg var 4 måneder henne... Den yngste er knap 6 måneder idag, pigerne ser deres far hos mig, og hvis der er vigtig info bliver han indformeret, ellers må han spørge.. jeg har fuld FM

08-02-2014
Malaco23
Malaco23

jeg ville vælge at inddrage barnets far. det kan sagtens være at han er mere med når din søn kommer til verdwn

24-10-2013
sine83
sine83

Det kunne ha de været mig der havde skrevet det der for nogle måneder siden..


Jeg valget at skrive alt (da han ikke skulle kunne bruge det imod mig en dag. ) Og så kunne han ellers passe sig selv og hans nye kæreste..!

eg havde min søskende med til fødsel og den ene af mine søskende ringet og forklaret, at nu var det tid... han skrev da tillykke og kom dage efter (med kæresten ) og så ham..
Han er ikke en del af vores liv, men han er glad for at vide hvordan det hele er gået. Så synes du bare skal fortælle han, hvad de siger hos jm. Og lægen.

30-09-2013
123mette
123mette

du skriver at du er i uge 22, så er der vel ikke flere scanninger med mindre du vælger at få lavet en 3D scanning? og gør du det (hvilket jeg klart kan anbefale) så er det jo dine penge og dit valg, så der vil jeg nok ikke informere ham om det. i princippet har han ikke krav på at få noget som helst at vide, men han har ret til at se barnet (på dine premisser) når barnet er født. jeg står selv alene med min datter på to og hun ser ikke sin far, da han heller ikke rigtig gider at samarbejde. jeg valgte at skære ham helt fra da jeg ikke kunne magte ham (han gad ikke rigti min datter, tog aldrig initiativ og flirtede for meget, hvilket jeg ikke var interesseret i). to ting jeg har lært mig gennem mit eget forløb er "hellere en glad forældre end to sure" og "en glad mor er en go mor" ha det i baghovedet så skal det skam nok gå helt fint :) jeg er selv 22 og min datter lider over hovedet ikke af kun at have en forældre, tvært imod. jeg har så meget mere overskud fordi jeg er single end hvis jeg skulle være bådfe mor, studerende, veninde, kæreste og alt det andet på samme tid. og så er du jo heller ikke ældre at hvis du ønsker at dit barn skal ha en far, så kan du jo sagtens finde en ny kæreste når du er klar. en far er en der vælger at være det, det er ikke noget man bare bliver fordi man har leveret klatten ;)

26-09-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 2 år og 11 måneder

Jeg synes at du skal fokusere på dig selv og den lille. Hvis du føler for at informere ham om skanningen, så gør det. Men lad være med at lade ham fylde så meget i hverdagen, nu hvor han selv har valgt jeres forhold fra. Det handler nu om at du skal have det godt og glæde dig til at blive mor. Man ved ikke hvad fremtiden vil bringe i forhold til relationen mellem ham og barnet, så fokuser på nuet i stedet for at bekymre dig for hvad der kommer til at ske, det kan du alligevel ikke kontrollere.

25-09-2013
Janni2014
Janni2014

Så er sagen jo en helt anden og du behøver ikke være så informativ, nyd du graviditeten og tilden tid din lille bebs med god samvittighed:-) Lad far komme hvis han vil og vil han ikke så er det jo hans tab:-)

21-09-2013
kirped
kirped

Intet kunne sige *

Og gad eller ej **


(Længe leve iPad og autocorrect)

21-09-2013
Lilleas
Lilleas

Hvis det var mig og han havde givet mig den fulde forældremyndighed m.m. og han intet kunne se omkring deltagelse af barnet, så havde jeg taget valget for ham. Jeg ville ikke gide og gå og bekymre mit hovede med om faren nu red er eller ej. Næ jeg ville skære ham ud af mit liv. Dermed ikke sagt barnet ikke skal vide hvem far er. Men med den holdning ville jeg bruge min tid og energi på andre og vigtigere ting for mig og barnet her og nu.

21-09-2013
Lilleas
Lilleas

Nu er det sådan at jeg har ikke noget problem med ham. Men han meget mildt sagt hader mig fordi han tror jeg er blevet gravid med vilje. Hvilket jeg langt fra er da jeg var på p-piller.
Men han har skrevet under på en faderskabstest og har givet mig fuld forældre myndighed.
Så mit store problem er jo han vil ikke samarbejde med mig om tingene men jeg vil godt samarbejde med ham. For synes da det ville være bedste hvis barnet osse kom til og se hans far. Men det vil han ikke utale sig om han gider.

21-09-2013
Ramskov88
Ramskov88
Baby på 15 måneder

Jeg synes du skal fortælle ham om dine scanninger, han har jo en vis interesse når han gerne vil vide det, jeg ved den kan være svær, men jeg ved også at det er super vigtigt at mor og far samarbejder om det lille barn:) Ligeledes skal du jo oplyse ham som far til baby og vil f brug for hans underskrift når baby er født ellers hedder det faderskabstest og det er ikke rart... Mht samvær skal du ikke bekymre dig endnu for så længe den lille er nyfødt skal far besøge jer hvis han vil se baby, men jeg er klar fortaler for at man finder en samkvems ordning således at baby har en far i sit liv:-) Jeg er gift med en mand som har haft samvær med sine børn fra de blev skilt og indtil de var henholdsvis 15 og 12 år gamle, så blev mor til børnene sur og har derefter bildt børnene ind at farmand ikke længere vil se dem, hvilket IKKE er sandt og forklaret til børnene!! Men selvfølgelig er de jo klart berørte for hvem af deres forældre taler sandt!! Samarbejde er vejen frem:-)

21-09-2013
kirped
kirped
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...