Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hvilke vinterstøvler til børnehavebarn?

Hvad vælger I? Jeg synes det er super svært! Jeg er temmelig meget imod de der gummi-termostøvler, men modsat har jeg faktisk ret dårlig erfaring med at goretexstøvlerne kan holde vand... Og læderstøvler som Angulus er liiiiige lovligt pebret for os... Så kom med jeres erfaringer :-)

28-09-2013
Gravid439
Gravid439

helt enig med leamorten, jeg arbejder også i børnehave. er virkelig forfærdeligt når folk vælger smarte snørre vinterstøvler der bedre egner sig til en pæn bytur end børnehave brug.

 

1. de skal ret hurtig selv kunne komme i dem, tænk på personalet ikke har 10 min til at hjælpe hvert barn i skoene.

2. børnene må ikke få våde/kolde tæer...

det sidste kan være lidt svært ... min erfaring er at rigtig mange vinterstøvler holder fint på varmen men kniber en smule med at holde tørre, så hvis man har råd er det en super ting at have både thermo gummistøvler af en art + velcroluknings vinterstøvler. så man har nogle støvler ungerne kan holde fusserne tørre i når det regner, det er trods alt ret hurtigt de fryser hvis først støvlerne er indvaderet af vand + det kan tage mange dage at få vinterstøvlerne tørre efter en god gang vandpytte hop ;)

18-11-2013
natasjaRM
natasjaRM

HUSK børn fra 2 til 5 årstal gerne have sko UDEN snørerbånd. Børnene befinder sig i en fase hvor selvhjulpenhed er en vigtig ting. Børnene skal selv kunne (øve sig på at) tage støvler på. Ved godt børnene tit ikke selv vil hjemme, men i vug og børnehave er det et stort emne blandt børnene. (Arbejder i institution)

29-09-2013
Leamorten
Leamorten

Jeg har købt sorell til min datter på 5 år. Sidste pr havde hun termo støvler til børnehaven og et par Ecco (fra tilbud) til pæn brug.

28-09-2013
SidseMor
SidseMor

Vi plejer at købe et par Angulus og et par termostøvler, men synes det er endt med, at datteren kun render rundt i termostøvlerne, så de dyre har været lidt spildt. Derfor prøver vi i år et par Aigle vinterstøvler, lidt i stil med Sorell.

28-09-2013
mejo81
mejo81
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...