Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Vil du vide kønnet?

Hej allesammen.  For nogle er det allerede nu muligt, at se kønnet på deres kommende barn, og for nogle, inklusive mig selv, går der nogle uger endnu. Jeg er simpelthen så nysgerrig, men jeg kan ikke lade være med at lytte lidt på alle dem, der ikke har fået noget at vide.  Vil du have kønnet at vide, eller skal det være en overraskelse, og hvad er grunden?

29-09-2013
mdjernis
mdjernis
Barn på 2 år og 5 måneder

Vi vil ikke vide det, mange go grunde: 1. Vi er lidt gammeldages 2. Jeg er total praktisk anlagt så tror det er rigtig sundt for mig ikke at vide for fik jeg det afvide så stod værelse og alt i tip top stand imorgen. Nu kan jeg bare nyde det at være gravid. 3. Jeg har oplevet gennem alle jeg kender der har valgt at få det afvide, at ALLE kender barnets køn og navn. Og det er ikke på samme måde spændende for andre når de får det afvide. Når jeg har fået en SMS eller læst det på Facebook så har det ikke rigtig været den samme spænding som når ens veninde ligger på hospitalet og man går bare spændt og venter på at høre hvad det blev :) jeg har købt neutralt tøs til at tage på hjem og har fået min farmor til at strikke er sæt lyserød og blå hue og strømper. Vi har tros alt 6 måneder bagefter til at shoppe og man får jo så mange gaver i baby farver når folk har fået det fortalt :)

09-10-2013
Vithen2013
Vithen2013

Vi har to børn, og jeg var rigtig nysgerrig ved begge børn! men vi var enige om at vi ville overraskes. Det gjorde det også bare meget mere spændende (altså mere end et var i forvejen ;) )

07-10-2013
Futte89
Futte89

jeg vil ikke vide. mem min kæreste vil gerne (vi venter barn nr. 2)

07-10-2013
sine83
sine83

Herhjemme er kæresten og jeg ikke helt enige. Jeg vil meget gerne vide det, men kæresten vil helst overraskes. Hvis det kan ses til MD tror jeg vi spørger til det der, hvis ikke, venter vi nok til fødslen (der er ikke flere skanninger efter MD, vel??). Så på den måde har vi begge chance for at få vores vilje. Vi har i hvert fald aftalt ikke at købe ekstra skanninger, medmindre det bliver nødvendigt.

07-10-2013
Osto
Osto

Jeg venter barn nr. 4 og var til scanning forleden dag, men ville ikke vide kønnet. Det har vi heller ikke vidst de andre gange...

Grunde ja egentligt nok mest fordi jeg synes det er helt fantastisk at få lagt et lille barn op til sig og selv se efter ;) Forventningens glæde, overraskelsen!
Og måske fordi jeg synes at man kan få alt at vide/se i dag....

05-10-2013
Bir
Bir

vi valgte ikke at vide det! tænk sig engang at det er den eneste situation man nogensinde kommer til at stå i hvor man 100% selv kan vælge at ville overraskes og så oveni købet vide at den overraskelse aldrig kan blive af den dårlige slags! det synes jeg er helt fantastisk! vil heller ikke vide det næste gang. det er jo også sjovt at gætte med til scanningen og vi havde gættet rigtigt denne gang, syntes begge to nok vi så en lille tap der inde ;-)

05-10-2013
shanoma
shanoma

Jeg vælger at få kønnet af vide. Jeg er alene mor og med afklaring på kønnet giver det mig god mulighed for at får alle tingene på plads inden ankomst. Nu her anden gang er det om ikke vigtigere at vide kønnet, fordi kommende storesøster har skrevet til julemanden at hun ønsker sig en lillebror :)

05-10-2013
SidseMor
SidseMor

Vi valgte første gang at få kønnet at vide og det vil vi også den her gang. Vi havde ikke nogen vi kune ave tøj fra, så bare at skulle neutral kunne jeg ikke holde til. Denne her gang vil vi også gerne vide det vi har en dreng i forvejen og jeg (mest mig) ønsker mig brændende det bliver en pige denne gang så vil gå amok i pige tøj denne gang. (Vil også elske vores ufødte barn hvis det bliver en dreng)
Men vi snakker om at hvis vi får en pige denne gang vil vi ike vide det hvis vi en trejde barn, som vi gerne vil der kommer når vi begge er fuldstændig færdig med uddannelse :)

29-09-2013
Henri
Henri
Barn på 3 år og 5 måneder

Jeg synes der er overraskelser nok omkring det at være gravid og skal føde.. Jeg vil helt klart vide hvad kønnet er!

29-09-2013
Loiie
Loiie

Første gang valgte vi at kende kønnet mest af praktiske årsager.. Men for at far havde noget at forholde sig til :) og det blev en dreng.. Denne gang har vi valgt at få kønnet af vide af ren og skær nysgerrighed, også var faren overbevist om vi skulle have en lillesøster.. Så jeg syntes det var for længe at skulle vente i uvished 😊 og far fik så ret og er nu ikke til at skyde igennem.. Også har storebror nået at forholde sig til❤️ nu render han til alle at han skal have en pige og ikke en lillesøster 😉

29-09-2013
trine90
trine90

Vi fik det af vide begge gange, var simpelthen for nysgerrig 😉 - men hvis der skulle komme en 3'er, så skulle det være en overraskelse 😊

29-09-2013
miadansemus
miadansemus

Jeg er i uge 36+4 og vi har valgt at vide kønnet, som er en dreng:-) synes man lidt bedre kan forholde sig til det, når man kan sige han istedet for f.eks den. Og så har vi selvfølgelig købt mange ting i blåt. Vi har simpelthen ikke kunne vente og har fået bekræftet 2 gange at det er en dreng, det bliver en stor dag uanset om man kender kønnet eller ej, den dag man står med babyen.

29-09-2013
Oktoberbaby13
Oktoberbaby13

Vi valgte og få kønnet afvide. Fordi vi begge var nysgerrige, så ville vi ikke købe køns neutralt tøj, da vi synes det bliver for kedeligt i længden. Desuden kunne vi begge forholde os til at det var en dreng som var i maven. Jeg ville personligt ikke kunne gå en hel graviditet, uden og vide om det var en med tap eller uden. At nogen siger det er en overraskelse til sidst, ja men graviditeten er vel i sig selv en overraskelse ;) Næste gang vil vi også have det afvide

29-09-2013
CaLiHa666
CaLiHa666
Planlægger

Jeg er nu 35+2 og har derfor for længst været til den scanning ☺️ min kæreste og jeg var fra start enige om, ikke at ville vide kønnet. Og vi ved det derfor ikke 😃 grunden, der er vel flere. Umiddelbart fordi det er fuldstændig ligemeget om det er en dreng eller pige. Min kæreste og jeg er måske også lidt gammeldags/traditionelle og synes det er et meget romantisk valg, ikke at vide det. Nu venter vi selvfølgelig bare med spænding på snart at få det at se 👶🍼👍💕

29-09-2013
MariaSpliid
MariaSpliid
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...