Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Ingen sex overhovedet... :/

Jeg er endelig gået ind i 13. uge, og har ingen kvalme mere.. Men vi har heller ikke sex.. Overhovedet.. Før graviditeten var det utrolig vigtigt for os begge, og der gik ikke længe imellem, men siden vi opdagede eg var gravid, har vi haft sex 1 gang.. Jeg prøvede at snakke med min kæreste om det i weekenden uden det store held, og igen i går, hvor han siger - jamen jeg synes det er så mærkeligt når baby er der inde.. Jeg sagde jeg forstod hans tanker, men at baby ikke ville mærke ham, og han ikke ville mærke baby, men efter det ville han ikke snakke om det.. Jeg er allerede blevet større, og han vil gerne røre, nusse og kysse maven, men alligevel kan jeg ikke få tanken (synes han at jeg er blevet utiltrækkende) ud af hovedet. Min kæreste går meget op i træning og kost, hvilket jeg også har gjort inden graviditeten, men grundet slem kvalme og blødning fik jeg af vide af lægen at jeg ikke måtte træne før jeg var 12+, og nu har jeg så fået af vide at jeg ikke bare må starte op igen - så det bliver til gå- og svømmeture. Han siger min mave er fin, han kalder mig kærligt tykke og er nu endnu bedre til at vise at han elsker mig end han har været før, men har dog aldrig været i tvivl.. Årh - for pokker.. Stoppede jeres sexliv også pludselig fra den dag i blev gravide? Skal jeg tro det kommer igen? - Jeg ønsker ikke at tvinge ham til sex, men når det før har betydet så meget har jeg så svært ved at forstå hvorfor der absolut intet skal være nu - og vi ikke engang kan snakke om det.. Hvad skal jeg gøre? HJÆÆÆÆLP :)

30-09-2013
SabrinaGuldmann
SabrinaGuldmann
Barn på 2 år og 6 måneder

Her har farmand ingen problemer haft ved at finde lysten - tværtimod er han dybt fascineret af min kæmpe gravide krop, er 38+0 i dag. Jeg har dog haft lidt svært ved at kunne give mig hen, ikke fordi lysten ikke er der (den er nærmest ti dobbelt) men jeg føler mig hverken attraktiv eller fræk på nogen måde. Sådan har det været gennem det meste af graviditeten. Det skal dog tilføjes at han er meget mere forsigtig omkring min krop end før, og at han generelt er meget overbeskyttende og meget opmærksom på mine behov. Jeg tror din kærestes reaktion er både helt naturlig og normal, og at i nok skal få et lækkert sexliv igen. Det har intet med dig at gøre, men nok nærmere tanken om at du har et lille væsen i maven, som han ubevidst beskytter.

04-11-2013
jsidenius
jsidenius

Min mand havde det nogenlunde med sexen i starten inden maven begyndte at vise sig men fik hurtigt mave så det blev hurtigt et problem fordi så var han mere OBS på at baby var der nu når vi har sex indimellem forgår det på alle fire så han ikke ligger mærke til maven :) men tror du skal give ham lidt tid det gjorde jeg med min og så kon lysten tilbage langsomt men ikke lige så tit som før. Men vi har det sex indimellem :) skal lige siges lider af mange ting her i graviditeten så det begrænser os selvfølgelig også :)

04-11-2013
JMBP
JMBP
Barn på 3 år og 7 måneder

Jeg er snart i uge 8. Vores sexliv stoppet overhovedet ikke siden vi fandt ud af, at jeg var gravid. Vi dyrker sex hverdag morgen og aften inden han tager på arbejde. Det er forskelligt fra mand til mand. Men håber i hvert fald at i bringer sexlivet tilbage igen. ❤️

25-10-2013
AyseNur
AyseNur
Baby på 4 måneder

Jeg tror det er meget normalt at sexen forsvinder lidt når man bliver gravid. Da jeg ventede min dreng i 2oo8 havde vi næsten aldrig sex og det var faktisk mig der ikke ville fordi jeg var bange for a skade baby:) men nu venter jeg nr2 barn (med en ny mand) er 10 uger henne og jeg har lyst hele tiden men så siger manden at han er nervøs for det sker baby noget :D så rollerne er byttet helt om.. Jeg ligger ikke op til sex jeg tænker at han må komme til mig hvis o når han så vil.. Jeg tror slet ikke han syns du er utiltrækkende men jeg kan godt følge din tankegang:) men tror ærlig talt ikke du skal være bekymret:)

01-10-2013
Prinsesse89
Prinsesse89

Ej hvor frustrerende for jer.. Her havde både jeg og manden lyst. Havde det dog som den sorte enke, havde lyst til at bide hovedet af manden, ja faktisk hele tiden😃😃

01-10-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Min forlovede prøvede på at have sex med mig, men det var pligt mere end andet.. Vores sexliv er 0 efter vi fandt ud af jeg er gravid.. Uanset hvor meget jeg prøver at tænde ham..

01-10-2013
Loiie
Loiie

Du kan også prøve at tilfredsstille ham kun... Mænd er meget visuelle du kan evt få ham i humøret med sms'er i løbet af dagen og forkæle ham når han kommer hjem :)

30-09-2013
yusufBaby
yusufBaby

Hos os dalede mængden af sex drastisk, men forsvandt bestemt ikke. Til gengæld har det været mig 98% af gangene der har lagt op til sex. Min bedre halvdel har været bekymret for at gøre skade, dog mest henvendt til mig, da jeg har haft en yderst besværlig graviditet. Nu er jeg så kun fem dage fra termin og har den sidste 1,5 uge ikke brudt mig om min egen krop, hvilket ikke har hjulpet på sexdelen... Har heldigvis en meget forstående forlovede - håber at i finder gnisten og han lysten til at dyrke dig inden jeres bebs kommer :)

30-09-2013
mhwwj
mhwwj

Hos os var det næsten som om lysten blev større fra hans side, efter lægen havde sagt at baby ikke ville mærke noget, uanset hvor langt man er henne i graviditeten. Jeg selv havde ikke den vilde lyst, men lod mig nu alligevel rive med ret ofte. Specielt da maven var stor (faktisk 5 dage før fødslen) sagde han, at han synes jeg var for lækker, og vi havde sex... Nu vil han lige så gerne, men eftersom det er 11 dage siden jeg fødte, føler jeg ikke lige for sex, høhø :-) Held og lykke med at få sexlivet i gang. Kender en der siger "den der gør sin dame gravid, og ikke tænder på hende under graviditeten, burde ikke have lov til, nogensinde at have sex igen" - han mener at graviditet er frodigt og frækt, og det er jo 'mandens egen skyld' , at hans kvinde er 'tyk' :-)

30-09-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Min kæreste ville heller ikke rigtig dyrke sex med mig lige i starten - og da slet ikke ligge øverst, for hvad nu hvis det skadede baby!? ;P Vi har så ikke måtte dyrke sex for jordemoderen siden den 16. Juni (og ja, den dato står printet i mine tanker :( )netop på grund af en kraftig blødning, som startede ved sex.
Så ærligt forstår jeg godt din kæreste og selvfølgelig forstår jeg dig. Det, jeg tænker er, om du ikke bare kan røre lidt ved ham her i starten, så han vænner sig til det? Måske ikke nødvendigvis er oppe i dig, hvor han mener, at han kan skade baby?

Jeg håber, I finder en løsning, som fungerer for jer begge :)

30-09-2013
SaraEJ
SaraEJ
Barn på 1 år og 9 måneder

Her er det mig der ikk har lyst til sex. Havde jeg heller ikk under min første graviditet. Heldigvis er manden meget forstående over for det. Har dog været bange for at det har været fordi jeg har mistet lysten til ham generelt, men efter at have forklaret ham at jeg ikk rigtig kunne med tanken om baby i maven og sådan, så har han forstået. Vi er så bare meget tætter på hinanden på mange andre måder. Vi plejer ikk være dem der sidder og holder i hånd i sofaen eller tager lange dybe samtaler, eller ligger i ske om natten. Det gør vi nu. Tror det er min måde at få det vejet lidt op. Har desværre ikk et godt råd til hvordan du får kæresten med på sex igen, men vil foreslå du prøver ligesom os, med noget mere nærvær, altså hygge på sofaen, ligge i ske og den slags. Så kan man håbe det kommer.

30-09-2013
HanneMP
HanneMP

Det er helt naturligt for en mand, det er jo forskelligt fra mand til mand..

Min kæreste havde det på præcis samme måde og vi havde haft maaaange diskussioner under min graviditet, men måtte jo tage hensyn til han ikke havde lyst når jeg havde mave på. Det jo heller ikke sjovt for manden, han vil gerne men kan ikke få sig selv til det. Så her lavede vi bare en masse andet sammen og også lidt romantiske/søde ting/forkælelse, så vi ikke tænkte på det.

Efter jeg har født har jeg ikke haft den store lyst før min søn var knap 2 mdr. så tag tiden, det kommer igen! :)

30-09-2013
shawn2013
shawn2013

Vi havde heller ingen sex under min første graviditet. Han havde også rigtig svært ved at forholde sig til baby inde i maven og der gik også rigtig lang tid efter jeg havde født før vi havde sex igen. Kan ikke huske helt hvor længe men sammenlagt tror jeg der gik et års tid uden sex. Er gravid igen og har sagt at jeg altså ikke vil gå et år uden sex igen. Denne gang har det dog efterfølgende været mig der ikke rigtig har haft lyst/overskud til det. Håber for dig at det lykkedes jer at finde et kompromis, så i begge er tilfredse og glade. Kan desværre ikke komme med nogen råd til hvordan da det ihvertfald ikke lykkedes for os.

30-09-2013
cfk0487
cfk0487

Vi havde et godt sexliv inden jeg blev gravid, men mens jeg var gravid havde vi kun sex 3 gange. Da jeg så fødte tænkte jeg meget over, om vores sexliv overhovedet ville komme tilbage. Vores datter er nu 3 måneder og vores sexliv har aldrig været bedre end nu! Jeg havde, som dig, mange tanker i graviditeten om at han fandt min utiltrækkende, hvilket jeg indså bare slet ikke var tilfældet. Da jeg åbnede øjnene ordentlig, så jeg var nyforelsket og omsorgsfuld han var.

30-09-2013
StineAndrea
StineAndrea

Synes rigtig mange mænd ikke vil have sex når man er gravid.
Vi har heller ik haft den vilde sex de 2 gange jeg har været gravid.
Men igen er der kvalme og i 2 trimester var det sådan lidt kedelig sex og i 3 trimester var det med plukveer.

Uden af kende din kæreste tror jeg ikke han syns du er utiltrækkende, som du skriver er han jo glad for af nusse om din mave. Men tanken om af der er en baby derinde er meget svær for nogle mænd.

Det så lidt svært han ik vil snakke, der har jeg desværre ik nogle ideer.
Håber det snart løser sig.

30-09-2013
smiely
smiely
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...