Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Transport af de to små

Hej med jer! Min mand og jeg har den skønne Vitus på lige knapt 8mdr (og Maja på 8 1/2 år), og er så småt igang med nummer to (der skal tisses på en pind fredag! ;-)) og nu er jeg kommet lidt i et prioriteringsbekneb med hensyn til transporten af de to små. Jeg har valgt at købe en ny og stor Emmaljunga barnevogn da vi ventede Vitus, da jeg prioriterer at han kan sove ude og i al den tid han kan bruge barnevognen. Men men men.... Jeg kan jo ikke køre rundt med to barnevogne alene :-/ jeg har ikke ville købe en klap/eller komvivogn til ham, da jeg mener at barnevognen vil give ham den største komfort når han sover. Men ser mig nødsaget til at genoverveje og vil derfor spørge om jeres erfaringer med diverse transportkasser -hvilken fungerer og hvorfor? Kan Vitus stadig have god ligge-komfort? Kom rigtig gerne med al erfaring, godt som skidt! Og skriv rigtig gerne producenter på så yderligere undersøgelse ikke er så vild en jungle ;-) Mange tak for hjælpen! :-) (Hvis I synes der mangler linieskift, så skulle I prøve at skrive et oplæg på iPhone, der kan kun ses en enkelt linie :-| !!!!

07-10-2013
Chrissiii
Chrissiii

Jeg er endt med at købe en ny Emmaljunga Double Viking :-) med den kan lillebror ligge i barnevognskasse og storebror kan sidde i klapvogn ;-) sæderne kan vendes uafhængigt af hinanden. Forventer at få den hjem inden for et par uger ;-)

26-04-2014
Chrissiii
Chrissiii

Der er 20 måneder mellem mine kære små. Da vi bor på landet, har vi to barnevogne (den store sover kun lur herhjemme i weekenden) vi har købt en brugt søskende klapvogn til forår/sommer, så jeg kan have dem begge med på tur. Den er ikke prøvet endnu, men satser på, at den er en god investering. Har også et søskendesæde til barnevognen, men det er den store desværre ikke så vild med at bruge.

02-02-2014
Rikkelouie
Rikkelouie

Hjemme har vi en kryppe til den store og barnevognen til den lille

02-02-2014
smiely
smiely

Jeg har 23 måneder mellem mine. Hvis det er en kort tur og lillebror skal sove tager vi barnevogn med ståbræt
Men størstedelen af gangene tager jeg eller vi klapvognen til 2.
Jeg har en baby jogger City select. Den er lidt dyr. Men jeg er så flad for vi har købt den.
Der var lift når lillebror var lille. Nu sidder de begge 2 og kigger rundt.
Der er ca 16 forskellige måder af sætte sæderne på og de små er ikke iveren for hinandens udsyn. Lige nu sidder de så de kigger på hinanden.
Tiltrods for den store blir 3 til maj sidder hun stadig meget fordi hun er hypermobil.
Jeg har været meget glad for den klapvogn om jeg har 1 eller 2 sæder på.

02-02-2014
smiely
smiely

Jeg har 18 mdr imellem mine børn og havde derfor også brug for en vogn hvor storesøster ku sidde eller ligge og sove. Jeg valgte en Teutonia team cosmo. Der kan man have lift (hård, blød eller voksipose) i den ene side og så kan den ældste sidde ved siden af eller sove. Den kan vende begge veje så de kan se frem eller mod mig. Den er ik beregnet til middagslure men den er virkelig god når vi er ude.. Kan klart anbefale den

02-02-2014
dof
dof

Når lillebror kommer til verden til marts er storesøster 15 måneder. Vi skal ud og købe en søskende vogn, da vores datter er alt for lille til et ståbræt. Lige nu har vi en emmaljunga Big Star supreme og en emmaljunga cerox klapvogn. Til dagplejen får vi min svigerindes gamle barnevogn, så den kan stå der til den store. Af søskendevogn har vi forelsket os i en der hedder bumbleride.

12-11-2013
Spliffer
Spliffer

Vi har stella på et år, og venter en lille ny til februar. Jeg vil købe en tvilling/søskende klapvogn, mener det er en basson. Den kan man købe en lift til til den lille,som sættes på i stedet for det ene klapvognssæde.

11-11-2013
sstelmach
sstelmach

O var 2,5 da e kom til, da vi havde et pænt stk til vs, valgte vi at købe et ståbrædt til barnevognen. Min erfarring siger mig at o var lige det mindste til brættet. Så tænker at 1 1/2 årig er aaaaalt for lille. Ville nok overveje evt brugt tvillingevogn kraftigt. Endnu en bagdel er at jeg syntes at brættet har trukket vires emmaljunga vogn skæv. Har overvejet søskendesæde men blev frarådet det i barnevognbutik, da emmaljungavogne er sideophængt og derfor blive skæve. Men ville nok undersøge markedet for søskendesæde. Ved at emcaljunga laver et har bare ik luret hvilke modeller det oasser til😊

07-11-2013
Omor
Omor

Jeg har en pige på 19 mdr og venter en lille til marts så hun er næsten to når den lille kommer og er selv i de tanker med transporten. Jeg er umiddelbart nået frem til at da vi bor på landet nøjes vi med den ene barnevogn vi har og den super lækre klapvogn jeg fik købt mig i dyre domme lige før jeg blev gravid😁 og så vil den lille ryge i en vikle når vi er ude ellers kommer den i klapvognen og storesøster gårdes siden af for hun vil alligevel ikke sidde i vognen når verden er så spændende.... Hvis hun bliver træt og skal sove så må den lille i vikle igen og hun kan være i vognen.... Ellers kunne man gøre det at man køber klapvogn fra fx emmaljunga ( vi har nitro) hvor de begge kan være i ville bølge en nitro Til tvillinger da begge sæderne der kan ligges helt ned så de ligger rigtig godt.. Der kan være en lift i og med de små dreje hjul er den men at manøvre med...

07-11-2013
sheila831
sheila831

Tak for svar :-) ved desværre endnu ikke hvad jeg føler for. Der er mange aspekter i det som taler for to barnevogne og nogle som taler for en søskendevogn, men så er der nogle der taler for simpel erhvervelse som klapvogn og ståbtæt. Puha et tankerod man kan gå tilføjet sin ammehjerne ;-) kom endelig frisk med flere/nye tanker og perspektiver til løsning -intet er endeligt før dankortet er hevet ud af pungen ;-P

11-10-2013
Chrissiii
Chrissiii

Nu venter jeg selv pesudo tvillinger. Har Lukas på 1 år (blev han i lørdags.) og så venter vi her til april. Vi har to barnevogne 1 klapvogn og så er planen vo skal investere i en ståbræt (den ene barnevogn er en emmaljunga)
Vi snakker om at hvis storebror bliver træt hvis vi går ned at handle kan han stå op brættet eller komme op og side ved lillebror eller søster :) hvis jeg selv skal ud og gå med dem. Men når vi skal i bye n vil vi enten have de to barnevogne med eller en barnevogn og en klapvogn da Lukas godt kan sove i den uden problem :)

07-10-2013
Henri
Henri
Barn på 2 år og 7 måneder

Herhjemme er der dog godtnok 2 år og 4 måneder imellem. Men vi har 2 barnevogne herhjemme og i bilen kan vi have 2 barnevogne. Men skal jeg noget alene så bruger jeg et søskende sæde på lillesøsters barnevogn. 
Storesøsteren bruger selv sin barnevogn meget så der var ingen tvivl om at vi skulle have 2 barnevogne

07-10-2013
LilleCilleMor3
LilleCilleMor3

Måske du kunne investere i en af de der søskende vogne, hvor der er også er plads til lift, og hvor begge ryglæn kan lægges helt ned uafhængigt af hinanden.

Har ikke selv erfaring med dem, da vi kun har AS på 17 måneder.
Til gengæld ville jeg aldrig undvære en klapvogn til ture, da hun er meget nysgerrig og gerne vil se hvad der sker omkring hende. Det resultere altså i at hun i barnevognen rejser sig op og vender sig omvendt, skubber kalechen ned og sætter sig så hun kan kigge ud den vej ;)

07-10-2013
Lilleas
Lilleas
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...