Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

har hele tiden lyst til sex?

Jeg fødte d. 19 sep. i år. altså 18 dage siden. Og min kæreste har hele tiden lyst til sex. Ikke kun om aftenen, men hele tiden. Bare jeg kysser ham, stritter fornøjeligheden... Har tilfredsstillet ham flere gange, på forskellige måder, ud over vaginalt samleje. Men selv efter det, har han lyst til mere. Jeg har også lyst til at gøre det, men har bare ikke overskud, til både at være nybagt mor, og tilfredsstille ham seksuelt hver dag. Han siger, at han ikke kan forklare det, han har bare lyst til mig hele tiden. Det er selvfølgelig rart, at han tænder på mig - selv med slasket efter-graviditet-mave - men stadig lidt irriterende, at jeg skal sige nej, flere gange dagligt. Det giver mig lidt dårlig samvittighed, at jeg så godt som aldrig har overskuddet til at gøre noget ved det. Men hvad skal jeg gøre ved det?

07-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Okay, tak :-)

08-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg har også en kæreste der har været hel vild efter sex og stadig er det.. Vores søn er 2,5 måned nu. Vi havde sex da han var 9-10 uger gammel.. :)

08-10-2013
nissepigen_87
nissepigen_87

Hvor lang tid er der gået for jer? Fra fødsel til sex?? Kunne være rart at vide, hvordan det er med andre, så man har lidt at gå efter :-)

07-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Uh jeg er stadig øm, og det gør ondt, bare jeg føler med en finger, så sex er ikke aktuelt endnu. Dog har vi eksperimenteret med anal, (også før) og det har virket fint - så der var det lidt bedre for ham, end en hånd/mund. (Ja beklager detaljerne ;-) ) Siger til ham flere gange dagligt at han er for lækker, og husker at klappe ham kærligt på måsen, når vi går forbi hinanden. Vi er også gode til at kramme og putte, så vi stadig får hinandens nærvær. Så nu venter vi egentligt bare på, at mit underliv vil være med igen :-) Tak for svar! :-)

07-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Husk at fortælle ham, at du rent faktisk har lyst:) er helt overbevist om, at det vil gøre godt for din samvittighed (som jeg ikke synes du burde have)

07-10-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Ja jeg siger at det ikke er fordi jeg ikke har lyst, men ssimpelthen mangler overskud. og det accepterer han fint. :-) Selvfølgelig er det dejligt at han har lyst til mig, men lidt trist, at jeg har ondt, så jeg ikke også kan have sex - for jeg har da også lyst :-)

07-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Føler du dig klar til sex, så ville jeg overvinde trætheden og få gang i sexlivet igen, det behøver jo ikke være en akt på 1 time, men måske en hurtig tur på 10 minutter;-) Tag et hvil midt på dagen mens baby sover:-) Det er så super vigtigt stadig at se og anerkende hinandens behov og huske at være med sin kone/mand:-) Et forhold skal plejes på alle kanter:-)

07-10-2013
kirped
kirped

Kan kende det lidt, fra da vi blev forældre første gang. Vi var begge lykkelige over det smukke vidunderlige vi havde skabt ved blot at gå i seng sammen. Og er ret overbevist om, at det var derfor at vi begge havde noget mere lyst. Synes nu ikke du skal have dårlig samvittighed over at sige nej. Måske være sikker på, at måden du siger nej på bekræfter ham på anden måde: som du er super lækker, men jeg orker ikke lige nu.. (Har inden anelse om det er det du gør) men har i hvert fald hjulpet os gennem tiden. Og så nyd det endelig, hvis du kan. For hvor er det dig fedt, at han er så lysten efter dig;)

07-10-2013
bonnieogmads
bonnieogmads
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...