Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Hovedpine og smertestillende

Har sådan en hovedpine og har gået med det i to tage nu, jeg har taget lidt mod det, men er lidt i tvivl om hvor tit jeg tør tage en pille... Har ikke døjet med hovedpine før nu. Drikker rigligt med væske, syntes jeg og har også fået mig min eftermiddagslur. (Er 37+5)

12-10-2013
Morlinda
Morlinda

jeg tager selv pinex eller pamol det virker afslappende og kan få mig til at kunne sove når jeg har migræne... smerter hjælper de ikke det store på og har snakket med min læge hun sagde der ikke sker noget ved det så længe det ikke er hver dag, men at jeg ikke måtte tage treo som jeg ellers plejer at brug

03-11-2013
FrkGranger
FrkGranger

jeg tager (desværre) jævnligt panodil, da jeg ikke må tage den migrænemedicin jeg kan tåle. så jeg ville også tage 2 panodiler og så endnu en lur. det står også bag på pakken at de gerne må tages under en graviditet. og kan se du højere oppe har fået en fin kopi af det der står på internettet. håber din hovedpine går væk :-) god bedring.

12-10-2013
Shja91
Shja91

Hovedpine kan forresten også være, hvis du mangler jern, vitaminer, eller sukker/mad. :-)

12-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg fik også at vide, af jm på fødegangen, at jeg måtte tage pamol, Panodil og pinex. Som de andre skriver, 2 piller 4 gange om dagen, med 6 timers mellemrum. Bare det ikke er hver dag du tager så mange :-) Blev også rådet til at gøre sådan, da mine veer startede. :-)

12-10-2013
Majbrit Nielsen
Majbrit Nielsen

Jeg har lagt med influenza en uge nu, og ringede nemlig til fødegangen for at høre om der var noget jeg måtte tage, og jeg fik af vide at jeg måtte tage det der stod på pakken altså de der 2 panodiler 4 gange i døgnet uden der ville ske noget, har så holdt lidt igen og kun taget når jeg virkelig havde brug for det, men der skulle ikk ske noget ved paracetamol i følge jordmoderen.. Er i dag 40 + 1

12-10-2013
Sg91
Sg91

Jeg blev rådet til da jeg var 14 uger henne, at tage 2 Panodil hver 6 time, pga stress, for at få mine muskler til at slappe af. Og det var en overlæge der sagde det. Så jeg har overhovedet ikk nogen kvaler imod at tage Panodil hvis jeg har hovedpine, men det skal selvfølgelig ikk være hver hveranden dag.

12-10-2013
HanneMP
HanneMP

Når man er længere end 3 månender gemmer, fra råder man at tag noget. Jeg bider det simpelhent i mig, drikker godt med væske og får noget frisk luft.

12-10-2013
Silja2013
Silja2013
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...