Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Skifte af humør

Hej :) Vil høre om andre oplever der kommer en reaktion efter at have startet i børnehave? Han startede den 1 aug i år. Han er begyndt at være rigtig strid med ALT. Og mener næsten alt. Han har det rigtig godt i børnehaven og har fået to rigtig gode venner. Men det som om han bare ikke er tilfreds for tiden? Snakker om hans dag, hvordan den har været osv, når han kommer hjem. Spørger ham også hvorfor han bliver så sur og ked af det. Kan han ikke rigtig svare på, han får lov at være sur, og så går jeg ind trøster, kysser ham og krammer ham til han bliver glad. Men der går ikke længe før den er gal igen :( . Synes det er ret svært og er rigtig ked af jeg ikke rigtig kan gøre ham glad med noget som helst. Så vil bare høre om andre har prøvet at børnene har fået en reaktion på starten i børnehave. Skal siges han kom fra dagpleje og elskede hans dagplejemor. Årh vil så gerne have han er glad og lykkelig.

14-10-2013
Rikke1989
Rikke1989

Åeh det dejligt med en der lige forstår hvad man snakker om!
Ja det er nok noget med det hele at gøre så.
Jeg vil lige tage en snak med sundhedsplejersken i morgen tror jeg, for lige at få nogle værktøjer.
Tusinde tak for svar og fordi i læste med :)

14-10-2013
Rikke1989
Rikke1989

Vi tager altid hans kanin ind og så skal vi se ramasjang. Så synes ikke at vi for tiden kræver det helt vilde, da vi prøver at "minske risikoen" for han også bliver sur eller ked af det. Puh :(

14-10-2013
Rikke1989
Rikke1989

Puha synes godt nok det er hårdt :( Har snakket med dem om det. De siger han er trives godt og er blevet så gode venner med alle, især to børn. Men vil lige prøve at snakke med dem igen, for et eller andet må der være. Han er den gladeste, kærlige, sødeste og skønneste dreng, men har et eller andet for tiden.
Han skal være storebror til februar, han glæder sig, vil lege baby hele tiden og spørger hvornår lillebror kommer ud. Men ved ikke om det er en reaktion på det os.

14-10-2013
Rikke1989
Rikke1989
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...