Skemad

Kære mødre... Så bumpede jeg også ind i || problemet || ... Min søn på 11 mdr ( 1 år om 10 dage) har altid været helt vild med at spise, både mad og bryst.. Fra han var 4 mdr begyndte vi på at give ham skemad, og han elskede alt han fik serveret... I takt med at han blev ældre fik han lov til at sidde og spise lidt selv, og jeg kunne samtidig give ham skemad.. Har altid lavet hans mad selv fra bunden, og da hans mave kunne klare det, begyndte han at få samme mad som mig og far, med varierende konsistens, svarende til hans alderstrin... Og BOM så skete det... Han vil næsten ikke spise skemad mere?? Han kan gå uden at spise noget i længere tid end han plejer.. Vores madritualer gider han ikke mere... Jeg har prøvet at give ham gaflen og lade ham spise dine rugbrødshapsere selv, det resulterer i, at han tager et par stykker, og resten skubber han væk.. Jeg kan, hvis jeg et heldig, lige få givet ham lidt af hans yndlings suppe, så gider han heller ikke det mere... Meget ammer stadig og min mening var, at amningen kun skulle fylde en lille del af hverdagen jo længere mod et års alderen vi kom, men det er pludseligt gået den anden vej..:(( jeg laver al slags mad, bruger alle slags farver, former og metoder.. Jeg viser ham ikke min frustration over a han ikke spiser da jeg har hørt at de godt kan lide den opmærksomhed det giver.. Men intet har hjulpet?? Tænder dem har han mange af, og der har også lige været en på vej, hvorfor den godt ku ha noget a skylden, men det her problem har stået på i længere tid? Han er ellers den mest glade dreng nogensinde, går rundt i hele huset og leger glad og livligt, så det er ikke fordi at det går ham på:D Nogle gode råd/ideer til hvad jeg kan gøre/stille op med så banditten ka få noget fast føde i skrutten?:)

16-10-2013
EbruB
EbruB

Skrevet 2013-10-16 af EbruB Tusind tak for svarene.. Er virkelig helt rundt på gulvet når d kommer til hans mad.. Min tanke var også at begynde at trappe ned, hvilket jeg ihærdigt prøver på, men hvad gør jeg så når han nægter at spise det andet mad ? Han vil jo gerne tage imod bryst, men jeg prøver at strække den så langt som muligt, men så kommer hans sovetid, og han ka jo ikke sove på Tom mave, så der ender det alligevel med en omgang amning? Han skal jo trods alt ha sin søvn, ellers går d hele op i hat og briller..8)) hvad gør jeg så der? Skrevet 2013-10-16 af EbruB Det skal lige siges at han får lov til at tage en dukkert i maden hver gang, og når måltider er over, er det eneste der har fået mad tæppet, gulvet og alle andre omkring liggende genstande:)) Skrevet 2013-10-16 af EbruB Jeg tænkte om det var en fase, der er det jo nok også i sidste ende, men der har stået på længe nu... Så det er en lang fase, som er begyndt a blive en vane?:( og tænker at den skal brydes nu?:)

16-10-2013
EbruB
EbruB

Måske det er tid til at trappe amningen ned måske en dag hvor du ik er der. Lad ham spise selv af det du ved han kan li og lad ham fedte alt hvad han vil med det uanset om vi snakker rugbrød el youghurt!!! Og så lad være med at gi efter når beslutningen er taget. Så er han nok pjevs i en tid, men husk på at de efter 8 mnd bliver bedre til at appetitregulerer pg derfor spiser de små pus nogen dage som en fugl og andre æder de som om de aldrig fik noget😊. Syntes også det er svært når de små pus ik spiser, men så længe han ikke taber sig drastisk og SP og læge er med ind over og siger ok for hans tilstand skal du bare sørge for at måltideerne er hyggelige og varierede ( selvom jan ik spiser). Google luck

16-10-2013
Omor
Omor
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...