Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Stikken i underlivet (skeden) i uge 37+3.

Ja som overskriften lyder har jeg oplevet en stærk stikken/jag i underlivet - i og omkring skeden/urinrøret, det var ekstrem slem da jeg gik rundt lidt og ville bla. Smører mig en mad. Jeg måtte bøje mig ind over spisebordet og trække vejret dybt, og det forsvandt så efter lidt tid, da jeg satte mig i sofaen. Men fik idet jeg satte mig et ordenligt jag i lænden. Hvilket jeg også oplevede en gang i går. Jeg skal lige nævne at jeg har en svær bækken læsning, men en fornemmelse siger at det ikke er det.. Har læst lidt på nettet - kun ofte til mere forvirring.... Men der står mange steder at det kan være baby der skruer sig længere med i bækkenet og derved trykker på nogle nerver. Tilmed syntes jeg også at baby er blevet mindre aktiv, det er mest om aftenen når jeg skal sove, og om natten natten når jeg har været oppe på toilet at jeg mærker til ham. Er der andre der har opblevet dette og hvad er der evt i gærde? - ja kan ike pt komme igennem til JM, prøver senere igen, men ville lige høre jer også :)

17-10-2013
Morlinda
Morlinda

Er der nogen af jer der har været tæt på fødsel med de jag i underlivet.
Tænker jeg har termin den 26. Dec og har virkelig jag i underlivet i dag (den 23. Dec..

23-12-2014
HelleLundgreen
HelleLundgreen

Hvordan gik det dig?

Kan jo se nu at opslaget var tilbage fra 17 oktober?

21-11-2013
NyUngMor
NyUngMor

ja jeg slutter mig til resten af flokken og siger at det samme har jeg.. jeg er 37+0 i morgen. og jeg fik at vide af min jdm at:

 " det er baby der kommer længere og længere ned - jo mere baby gør det allerede nu - jo mindre tid har du veer og dets hurtigere fødsel får man.. det er især flergangsfødende der får disse symptomer - fordi kroppen allerede har været igennem en fødsel og derfor godt ved hvad den skal allerede nu".

Jeg skulle bare være meget obs på at det nemt kan få vandet til at gå og så skal jeg selvfølgelig kontakte fg hvis det sker ;) for som hun sagde "det gør avs - men er ikke veer - men en nedsynkning af baby i bækkenet fordi baby gør sig klar til at komme :)

21-11-2013
NyUngMor
NyUngMor

Jeg fik fat i JM, og hun sagde at det højest sandsynlig er den lille der skruer sit hoved længere ned i bækkenet. Så det satser vi på. Vil da lige nævne at jeg her til aften, har haft rigtig mange plukveer med menstruations smerter i underlivet samtidig... Avs. X-finger for at der er noget i gang.

17-10-2013
Morlinda
Morlinda

Jeg har også haft dem de sidste par uger, men ikke vild smerte bare stikken. Især når jeg sku rejse mig. Og lige nu sidder jeg og venter på at livmoderhalsen forsvinder den sidste halve cm og er 37+2. Men har også læst at det er helt normalt, se det som et skridt i den rigtige retning.

17-10-2013
Tapirta
Tapirta

Jeg har også oplevet de der jag/stikken de sidste par dage. Læste mig også frem til at det er, når baby drejer ned i bækkenet. Fortalte min jm om det og fik af vide, at det er meget normalt :) Jeg oplever det dog mest om aftenen, når jeg sidder og slapper rigtigt af og plukkeveerne rigtigt tager til...
Jeg er i dag 39+0.

17-10-2013
SaraEJ
SaraEJ
Barn på 2 år og 3 måneder

Jeg følger lige med her, da jeg også selv oplever det samme.. Er dog "kun" 30+5..

17-10-2013
Minge89
Minge89

Jeg har også de sidste 2-3 dage haft nogle voldsomme jag/ stikken som du beskriver, det er SÅ ubehageligt og gør rigtig ondt. Jeg er i dag 35+4. Jeg har også 2 gange følt, når jeg sidder på toilettet og er færdig med at tisse, at det stikker helt vildt og føles som om baby banker på i stor stil, ikke rart :-(.

17-10-2013
Minitrolden
Minitrolden
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...