Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Den store overraskelse :) Hvordan gjorde i?

Hejsa derude :) Så blev det min tur til at blive gravid, så dejligt og meget uventet. Vi har prøvet 1,7 år ca og skulle faktisk igang med behandling, men fandt ud af en uge før vi skulle til samtale i Holbæk, at jeg var gravid :) VILDT OG DEJLIGT. Det er faktisk ikke gået helt op for os, for har intet mærket andet end er meget oppustet, men ellers fint. Vi har ikke sagt det til nogen endnu, da vi vil vente til efter scanning, men uhhh hvor har vi lyst... Hvordan overraskede I familien/ venner/ kollegaer med nyheden? Nogle sjove/ søde ideer? Takker. Mvh Mette

18-10-2013
mettemusen82
mettemusen82

Vi udhulede 1 bog og lag scannings billede ind. Det var til jul så vi pakkede den ind og gav den i julegave... det var en stor overraskelse.😊

08-05-2019
Katja_87
Katja_87

Vi fortalte det bare. Er ikke til alt for megen hurlumhej. Vores forældre blev rigtig glade. Resten af familie og venner fortalte vi det bare til når lejligheden bød sig.

01-11-2013
Budda
Budda

Vi fandt ud af, at jeg var gravid, mens vi var på ferie i Cypern. Derfor tog vi ud til vores forældre og ville vise feriebilleder... Og så havde vi sneget et par af Scannings-billederne ind mellem feriebillederne. Øh, hvad er det her et billede af? Det er jeres barnebarn 😊

01-11-2013
ManneP
ManneP
Barn på 3 år og 1 måneder

Den første fik farmor og farfar en lille bog om bedsteforældre ( en af dem hvor børn fortæller) og kan simpelthen ik huske hvad vi sagde til mormor???.2. Gang fik moster det af vide først, her gav o hende et scanningsbillede og en uge efter fik mormor det på samme måde. Farmor og farfar kom vi til at drille ved at min svoger ( dengang 19, nylig student) gav farmor og farfar scanningsbillede ( uden data), til hans ( svogers) studenterfest sammen med en veninde. Det var rimelig sjovt at se hvor stram farmor blev i betrækket og hvor fjoget farfar gribte. Farmor var efterfølgende så pokkers nysggerrig at hun betalte en kønsscanning ( efter md) og nød i 4 uger at gå med hemmeligheden om kønnet sammen med os.

01-11-2013
Omor
Omor

Med den første fortalte vi det hver til vores forældre, var 19 og blev enlige om det nok var den bedste måde at gøre det på

31-10-2013
tennapavia
tennapavia

Her passede det med storebrors fødselsdag og han vil meget gerne fortælle nyheden derfor fik han en trøje med teksten Inde i min mors mave ligger der en lille gave, jeg skal være storebror!

31-10-2013
tennapavia
tennapavia

Hvor er det bare nogle fine historier :) Vi fortalte det til vores forældre og søskende efter 1.lægebesøg. Der havde vi købte nogle poser HARIBO vingummisutter, som vi havde pakket fint ind med smukt glitrende papir og fine bånd. Det var så sjovt, fordi de så virkelig forvirrede ud, da de havde åbnet den fine gave, og der gik alligevel et godt stykke tid inden de regnede ud, hvorfor det mon lige var vingummisutter, de skulle have! Pøj pøj med at viderebringe den skønne nyhed!

31-10-2013
Nadia2804
Nadia2804

Jeg hyler lige nu som om det var mig der er blevet overrasket med nyhederne :-) Vi har aldrig kunne vente så vi har bare fortalt det til hele verden med det samme alle tre gange. Den første gang gav jeg min mor den positive test, og hun blev så glad at hun hoppede rundt, selv om det lige varede lidt, da hun ikke lige vidste hvad det var hin havde fået :-))

19-10-2013
barbaralla
barbaralla

Vi fortalte det første gang, da det var bekræftet hos lægen. Ville gerne have nogle at dele det med, hvis ikke det gik som det skulle. Anden gang var ikke planlagt, så vi ville vente til efter nf, men min familie blev desværre nødt til at få det at vide pr tlf tidligere, da jeg begyndte at bløde og skulle bruge pasning til storebror :-( Det gik alligevel godt, så svigerfar fik det at vide efter nf. Vi gav ham en masse billeder af vores dreng og indimellem lå nf-billede af lillesøster.

19-10-2013
frlykke
frlykke

Vi købte baby strømper og gav til vores søskende i en gave. Dog gik der længe inden de fangede at det var fordi de skulle være onkel og faster mm :)

19-10-2013
DortheIversen
DortheIversen

Tak for det. Jeg har bare sådan en lyst til at fortælle det nu, men skal til tidlig scanning tirs, så må jeg se derefter, ville helst vente til efter nf.
Tak for alle de gode ideer, kom endelig med flere :-D

19-10-2013
mettemusen82
mettemusen82

Vi gjorde det samme som trisse og det var en stor succes :D

19-10-2013
hculmbach
hculmbach
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...