ny fyr i hjemmet hvad skal jeg gøre

hejsa er begyndt af se en ny fyr men har stadig følser for min datteres fra der er 2 ting i der her min x skriiver offenligt på face af han svner og elsker mig men når jeg har en aftale med ham aflyser han i sidste øjeblik den nye fyr iertere mg med af vi stort set kun af vågen  samtidig fra kl 13 til kl21 om aften for han kan godt lide og sove længe og det ierter mig af han skal sove så længe når jeg har en datter i huset på snart 11 månder der er sku krudt i røven på hende den lille mikela hun har lært af gå og er over det hele og det er jo ikke lige frem forde man har lyst til af gå sig en tur og lade den nye fyr blive sovene i sit hjem og som han selv kometere vi er jo ikke sammen du er jo bare min mulige kæreste og lige nu flirt og vi begyndte af flirte fra i marts hvad helvede gør jeg for han her også mange gode eneskaber men lige den der går i seng kl 3 og først op ved 13 tiden kan jeg sku ikke rigtig bruge kan i hjælpe mig her inde og ps. har prøvet af tale med ham om det og lige meget hvad så laver han ikke om på det (hjælp)

19-10-2013
de kære små
de kære små

Jeg har ikke læst kommetarer, og kommenterer kun på det indlæg du starter tråden med..

Det lyder lidt som om du spiller på flere heste på en gang, og det er sgu ikke fair overfor nogen som helst... Tror du skal starte med at gøre op med dig selv, hvem DU gerne vil være sammen med, og det skal ikke bare være fordi han enten er far til dit barn, eller han har mange andre gode egenskaber, det er simpelthen ikke en grund til at være sammen med en fyr..

Min personlige holdning til den her fyr der sover længe i dit hjem mens du passer dit barn.. Jeg ved ikke hvor gammel du er, men 'wake up and smell the coffee'.. Han er jo ikke interesseret i at deltage i at være sammen med dit barn.. Hvis han kun mener du er en flirt, fatter jeg slet ikke du lader ham være i dit hjem som om det er hans eget.. Spark ham dog ud.. Han kan sgu da ligge hjmme ved sig selv og sove til kl 13..

Ang din. eks, kan jeg faktisk godt forstå han ikke har mod på at holde sin aftaler når du dusker en drivert ved siden af...

Men held og lykke med det... Håber du finder den absolut bedste løsning for dig og din datter...

21-10-2013
Chili46
Chili46

Nu står jeg ikke i din situation, men personligt ville jeg ikke lade mine børn møde en ny fyr, før det var blevet alvorligt. Hvis det bare er en flirt, så fatter jeg ikke, du lader ham sove hos dig, mens din datter er der.

21-10-2013
mejo81
mejo81

Og stave kan jeg da heller ikke i dag :-)

21-10-2013
Vinix
Vinix

Må lige af med lidt galde her... Hva laver en mand i den rolle i dit og i sær i din datters liv, hvis i ikke er kærester? Og vis hvis du har følelser for en anden? Det er da noget rod!! Og vil i to hinanden (dug og den nye fyr) så må han jo ville hele pakken og som pap kan man sgu ikke sove til kl 13.. Basta slut!!

21-10-2013
Vinix
Vinix

først og fremmest må du komme over din x. det fører ingen vegne og det vil aldrig blive som det var. har selv prøvet det.

Så må du også forstå at din nye flirt altså ikke er forpligtet til at tage sig af din datter. det er stadig dit job og du kan ikke forvente at han skal stå tidligt op og hjælpe til.

tilgængæld ville jeg sige at han ikke skal sove hos dig når du har din datter hjemme. specielt ikke når det slet ikke er noget sikkert men måske bare en flirt.

21-10-2013
morbritt85
morbritt85

For mig lyder han lidt egocentreret. Han vil gerne have det sjove, men ingen forpligtelser! Enten må han indordne sig nu, ellers må du sætte ham stolen for døren.
Tag en snak med din x og spørg ham en gang for alle om han vil noget eller ikke, så du kan komme videre med dit liv.
Knus herfra

21-10-2013
Pumba66
Pumba66

jeg tror ikke jeg ku være sammen med en og så ha følelser for en anden. det syntes jeg er en smule lavt, men det er jo din sag. jeg ville prøve at snakke med ham om det igen hvor du fortæller hvor fastlåst du bliver over at han bare ligger der. stille nogle krav til at når han er hos dig så vil du ikke ha at han står så sent op. overholder han det ikke så vil jeg simpelthen vække ham når du syntes han har sovet nok. det har jeg tit gjort og der går som regel ikke ret længe før de finder ud af at man mener det og så gør han noget ved det. jeg ville måske smide en lidt hård kommentar som: jeg har ikke flirter liggende og sove hele dagen. eller noget i den stil.

21-10-2013
Marianne91
Marianne91
Barn på 2 år og 11 måneder
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...