Ved at fortsætte med brugen af denne hjemmeside, godkender du brugen af cookies. Du kan læse mere om cookies her

 

Gode råd søges - smide bleen

Vi er godt i gang med projekt -smid bleen-. Vi har været i gang siden mandags og det går godt med at tisse på toiletet, men det er kun når vi siger han skal, han siger det aldrig selv. Men så at lave puha, går det ikke så godt, da han laver i bukserne og ikke har lavet på toilettet endnu overhovedet.. Han er 3,3 år... Hvis nogen har gode råd må I meget gerne komme med dem, da det er første gang vi prøver det her og synes ikke det går så godt som jeg havde håbet på.   // Aldijana

20-10-2013
Aldijana
Aldijana

Det er en rigtig god ide med belønningssystemer hvis de er klar. Jeg ser ikke at de tisser i bleen når de skal lave som et skridt tilbage, det er jo helt naturligt at de to ting følges ad:)

08-01-2014
Fru Olsen
Fru Olsen

Min knægt er også 3år 3mdr gammel... Han tisser påtoilettet helt selv. Men det store laver han bare i bukserne. Men han laver bare stort i bukserne midt på stedet. Nogle børn gemmer sig et fast sted for at lave stort.. Aj god ide med klistermærker!! Mit problem er så at når han har ble på fordi jeg tror han laver stort så tisser han også i bleen... Så er vi lige gået et skridt tilbage...

27-12-2013
yusufBaby
yusufBaby

Hvis det kun er stort han har problemer med kan det være at han ikke er klar til at give slip, det er ikke unormalt at det tager længere tid for dem at blive klar til at lave på toilettet. En mulighed kan være en aftale om at han får ble på når han skal lave, der er ingen god grund for at han skal have nederlag på nederlag fordi han ikke er klar.

27-12-2013
Fru Olsen
Fru Olsen

Jeg ville også vente. Min søn kom som 2 år og 10 måneder og sagde han ikkr gad ble mere. Og der var han åbenbart klar til det.
Et barn bliver ked af det når der er uheld og så har det den modsatte virkning.
Ville tage ble på og så sige potten/wcet er klar hvis han skal tisse eller lave ad'er. Så er det op til ham selv om han tager bleen af for at gøre det. På den måde hjælper man lidt på vej, uden at presse dem til noget :)

08-11-2013
Rikke1989
Rikke1989

Jeg ville også vente til han selv er klar til det... Ikke presse for så kan det virke modsat... Hvis hans selv kommer og siger at han ikke vil have ble på så skal han ikke det.... Vores smed bleen i feb da han lige var blevet tre i dec... Det er først nu han laver stort på toilettet og han har stadig på om natten også selv om han ikke vil.... Håbets finder ud af det:-) held og lykke:-)

08-11-2013
musen206
musen206

Spændende tråd.. Vi er så småt ved at have tørre bleer for tis. Og 3 gange, hvor han lavede stort på potten... Og min dreng er 2,5. Så lytter lige med, om der skulle komme flere råd:)

08-11-2013
bonnieogmads
bonnieogmads

Her minder vi sønnen om at gå på toilettet, i starten gik vi derud en gang i timen og når der kom noget, så fik han et klistermærke (det var bare det fedeste synes han ;-) )

han har været uden ble næsten et år (han er 4 år) men som sagt skal stadig mindes om det til tider, når legen er mere interessant en et toiletbesøg, selvom han tripper :-) natbleen er endnu ikke smidt.

20-10-2013
Tullemus86
Tullemus86

Synes det ville være synd at stoppe nu, hvor vi har været igang i en hel uge. Han kan godt lide at være uden ble, men det er ikke sådan at han nægter at få ble på inden sengetid.

Han har også haft ferie den sidste uges tid, så må vi se hvordan det kommer til at gå i børnehaven imorgen.

20-10-2013
Aldijana
Aldijana
Der er opstået en fejl, prøv igen senere.
Indlæser ...